Ano, maso bude drahé a vzácné. Ale není , a proto se o tom bavíme. Dnes je svalovina za hubičku, takže se dají dělat kouzla a čáry. A již nyní je nalezen systém, který tvoří půlmetrové trubky konzerv, které se nakrátí na potřebný rozměr , který dá obsah potřebný pro zákazníka. Průměr je jako kdysi lanšmít, takže docela fajn systém, kdy si uděláte konzervy podle toho, jak se vyspíte.Praktické jsou konzervy větší, jako platidlo konzervy menší. Fakt bych se tím nezabýval, kdybych se nedozvěděl, že ti machometáni, co si ode mne kupovali staré ovce z nich dělají opravdu vynikající hovězí salámy v systému halal...
A já můžu mít svaloviny za sedmadvacet kaček kilo, kolik chci. Za to nekoupím ani čočovici.
to je realita.Ne pro mne, já to vymyslím, ale prdět se s tím bude někdo jiný, já na to nemám čas.