Ja som zástancom očkovania, a viem, čo sa dokázalo na tomto poli v minulosti, a vážim si prácu ľudí, ktorí to dokázali.
Ako som už povedal, vážim si prácu ľudí, ktorí v ťažkých časoch robia do úmoru, aby pomohli ľuďom, a neznášam, keď si nejakí, internetom vymletí bulovia, čo o tom vedia úplne h.vno, o nich otierajú sprosté huby. Ku.va, akým právom?!
Vidis,ako si v jednom clanku dokazes protiriecit.
Aj ja som zastancom ockovania.Ale preverenou vakcinou a nie niecim,co ani sam vyrobca za vakcinu nepovazuje a za svoj vyrobok nenesie zodpovednost.
Dalej,som uplny odporca toho,ked vymleti bulovia co o tom vedia uplne hovno slubuju ludom slobodu,nemoznost nakazy po opichani a ziadne,este raz,
ziadne negativne ucinky a o ludoch,co sa naozaj snazia prist na koren veci a pomahat inym si otieraju sproste skorumpovane papule.A este im budu nadavat do dezolatov.
Zodpovedne institucie prave prispievali k sireniu paniky a pustali plebsu filmy,ako ludia v cine hromadne padaju,dalsi strapaty picus strasil kontajnermi mrtvych,ukazovali figuriny v ''preplnenych'' nemocniciach(pritom u nas bola na kovidovom oddeleni skoro bitka o sluzby,lebo to bol hotovy klondajk
)....zdravotnicky co mali deti,nasrate na tie co nemali a zarabali.......Skratka,vystraseny narod sa lahsie ovlada. NO a potom ked clovek prekona bez vecsich nasledkov,tak zacne premyslat....a to je pre ''elity'' nebezpecne.
Cloveku,co mal priebeh tazky uz lahko dokazu nabulikovat,ze to ma na svedomi kovid.On uz zabudol,ze takto tazko kazdy rok skapinal na chripku,anginu......uz bol len kovid a len nan sa umieralo.Datumy na hroboch v ktorych boli pochovani mladi co dovtedy umierali na kadeco ine uz nevnimal.....uz zas len kovid.Proste,pochopitelny strach,ktory som do prekonania mal aj ja.
Zober to logicky.Samozrejme,zo zaciatku bol strach podporovany mediami. Tak sme poctivo zacali nosit nahubky.Tie mali zabranit vydychnutiu a vdychnutiu virusu,ktory je taky malinky,ze ho doteraz nik nevidel a to aj napriek sume vypisanej na jeho izolovanie a ukazanie.Takze ten nahubok bol pren ako karisiet na okne pribita proti mucham
a mysliaci clovek ho prestal pouzivat kde sa len dalo. Zmysel mal len u kaslajucich,aby ten vyrus v slinach neprskali okolo seba.
Druha vec.....odbornici(nepodplateni) sa zhoduju v tom,ze vyvoj vakciny trva minimalne 10 rokov a az potom sa pusti do obehu A ked sa nou zacne ockovat,tak sa este robia testy nato,ako ju tenktory clovek znasa a ockovat sa ides dat do ambulancie,nie do obchodaku,ci na nadrazi.
Potom sa odbornici zhoduju v tom,ze vakcina proti chripke nefunguje proti tretej,ci stvrtej mutacii a napriek tomu to do ludi prali.No a toto je taka premakanejsia chripka,ktora zabera na urcitu cast populacie a ma mozno viac devastacne ucinky.Preco je to tak,odbornici nevedia vysvetlit. Preco kamos,horsky nosic a sportovec odlezal 2 tyzdne na ventilatore(ktore sa v nemocniciach normalne pouzivali aj pred kovidom a nik z toho nerobil vedu) a ja s mojou ''zivotospravou'' a nadvahou som len na pol dna stratil cuch.
O tych dychankoch ''elit'' som uz pisal a nema cenu to rozoberat.Proste,ked sa nebali oni.....
No a za posledne,hadam len postrehy z blizkeho okolia.
Moja rodina-nikto nebol opichany,kazdy prekonal kovid uplne bez priznakov(len na chvilu strata cuchu),okrem mojej polovicky,ktora posluchla ''odbornika'' a nedala si iver s vitaminmi,ako my ostatni. Pan ''dochtor'' jej povedal,ze nema pocuvat bosoracke(moje
) kecy a neliecit sa ako vravia odbornici typu Marik,Beran,Terek.....ale ako vravia ''odbornici'' na vyplatnych paskach farmafiriem. Tak to odsrala a cuch sa jej potom napraval este rok.
Postrehy z roboty....pol na pol,opichani,neopichani. Neopichani bez problemov,opichani furt s niecim problem a to az na kapacku v nemocnici a mesiace marodky.
Z dediny.....v kovidovych casoch umrtnost dako nestupla(nato,ako ''lekari'' katastrofalne srali na liecenie pacientov a ako v case vyskytu klasackych (kde sa podeli v casoch kovidu???)respiracnych chorob igorovci nahnali narod na testovanie=zhromazdovanie v sychravom pocasi),tak na kovid(?) umreli asi len traja,ci styria.Medzi nimi sused....ale ten sa ozral a rozbil si hlavu...lenze bol pozitivny,tak diagnoza jasna
.....lebo peniaze
.
No a uuuplne nakoniec....v casoch,ked uz aj vladni predstavitelia priznavaju,ze ''zdravotnictvo'' je len biznis.....kto normalny este moze verit tomu,ze nejake ''elity'' a farmafirmy sa budu starat o zdravie plebsu? Vid ta kristalovo''cista'' obchodna dohoda ohladom ''vakcin'' medzi ursulou a bourlom...ci s ktorym prasivcom to piekla....
Takze ja za seba....ak skapem,nebude to na nasledky opichania.To na 100%. Moze si to povedat opichany?
Kua,ale som sa rozpisal