Autor Téma: Rakovina  (Přečteno 7316 krát)

Offline bludicka

Re: Rakovina
« Odpověď #50 kdy: Září 19, 2024, 06:57:15 odpoledne »
To nedavno prekecol aj sef vho pre vyskum rakoviny. Lenze taketo info sa nechava ''demokraticky'' vysumiet do stratena.
Nastastie pokusni kralici uz tak ''uvedomele'' nenechavaju robit pokusy na sebe a opichat tym svinstvom sa ich dava coraz menej a menej. Zvlast ked zacinaju trocha vnimat a vidia,ze neopichani maju ovela mensie zdravotne problemy ako oni.
No,ale 10 rokov este neuplynulo a tak este musime cakat kym sa ukaze ci lepsie urobili jedni,alebo druhi.

Offline xB.H

« Odpověď #51 kdy: Září 19, 2024, 08:23:22 odpoledne »
Já věřím tomu, že ty vakcíny odladily za pochodu a další už tak problémové nebudou a nepozná se vůbec nic v čase. Někoho sejme rakovina, další to rozhcodí, sem tam nějaký infarkt ale pořád to je neprokazatelný.

Offline bludicka

« Odpověď #52 kdy: Září 19, 2024, 09:07:22 odpoledne »
Nemyslel som,ze to bude prokazatelne verejne. V tom su take prachy z take svinstvo,ze to nikdy nebudu moct verejne priznat. Mal som na mysli komunity kde sa ludia poznaju. Kazdy dost presne  vie,kto v okruhu znamych je opichany a kto nie.
No a urobit si porovnanie,ze z ktorej skupiny zomrie,ci bude mat problemy  viac ludi nebude ziadny problem.Rovnako,ako som nemal problem zistit,kolko ludi v nasej dedine zomrelo pred kovidpodvodom a kolko kazdy rok od zaciatku toho podvodu.Podla poctu umrti to smelo mozem nazvat podvodom.To su najlepsie statistiky,ktore nedokaze upravit ziadny ''odbornik'' na upravu statistik,ci zasluzily pracovnik ministerstva ''praudy''.

Offline xB.H

« Odpověď #53 kdy: Září 19, 2024, 09:11:06 odpoledne »
Tak něco takového sleduju od doby Covidiocie. Krom zkušenosti v rodine s kolapsem přímo po tečce mi poskytuje dobrý zdroj informací i můj kamarád. Dělá totiž v bytovém družstbu a pohybuje se ve velkém okruhu lidí. Ví, co se kde šustne a řeší se přes něj veškeré pozůstalosti a změny vlastníků a ten říká, že nárůst tedy brutální a po počátku vakcinace že se u nich několikrát denně točila záchranka.

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #54 kdy: Září 19, 2024, 09:31:40 odpoledne »
Ono bolo vela výrobcov a šarží vagcíny s rôznymi vedlajšími účinkami. Preto sa môžu tieto vysledky rôzniť. A preto sa na nikdy na ničom spoločne nezhodneme.  ;)
S prúdom dokáže plávať aj mŕtva ryba.

Offline bludicka

« Odpověď #55 kdy: Září 20, 2024, 08:21:42 dopoledne »
Mne nejde o to ci sa zhodneme alebo nie,ale o to,ci som urobil dobre,ze som sa opichat nedal.Ak vydrzim tych 10 rokov bez zavaznych problemov,tak si budem moct povedat,ze som urobil dobre.Ale keby som bol opichany a nastali by vazne problemy,nikdy by som si nemohol byt isty,ci to sposobila ''vagcina'',alebo to bol osud a problemy bu nastali aj bez nej.O to mi kraca.

Offline xB.H

« Odpověď #56 kdy: Září 20, 2024, 09:20:14 dopoledne »
Teď žiješ tak jsi udělal dobře. A co bude za deset let...zdravotní stav se ti může zhoršit natolik, že zemřeš a nebo budeš žít třeba dalších 30 let. To přece nejde říct.

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #57 kdy: Září 20, 2024, 09:55:47 dopoledne »
Bluďo, aj si si vypočul ten rozhovor s tým onkológom? Ono to je dosť o oslabenej imunite a životnom štýle. A to si si treba budovať a udržiavať.
Netreba všetko zvaliť na iných /korporácie, vakcíny, lekári.../ a sám sa nestarať o svoje zdravie, kondičku, imunitu. Hej, sme pohodlný, pažraví pôžitkári a hladáme stále výhovorky.  ;D
S prúdom dokáže plávať aj mŕtva ryba.

Offline bludicka

« Odpověď #58 kdy: Září 20, 2024, 10:44:34 dopoledne »
Neviem ci som vypocul ten.Jeden som si nahral asi pred 2 tyzdnami,ale ci je to on....to pozrem az doma.Teraz trcim pred Cadcou v zapche.V 21. storoci niesu schopni odklonit premavku na iny prechod a tak dnes bude cadca perfektne zajebana ked to pustia.
Prave ta imunita a kondicka mi nejde do hlavy.V mojom okoli nakazu lepsie znasali ti obeznejsi,chorlavejsi....s nezdravym zivotnym stylom....aj neprijemne nasledky po opichani maji ti co by mali byt podla zivotneho stylu zdravsi.

Offline xB.H

« Odpověď #59 kdy: Září 20, 2024, 11:35:41 dopoledne »
Já se stále přikláním k variantě, že část těch vakcín byla placebo, protože někomu nebylo vůbec nic a jiný po tom sotva chodil. V práci to teda taky sejmulo spíš ty mladší ale pravidlo to nebylo. U mě v kanceláři dva sotva chodili a dva ani nevěděli, že jim něco vpravili do těla.

Offline bludicka

« Odpověď #60 kdy: Září 20, 2024, 12:20:31 odpoledne »
S tym suhlasim...o tom sme debatili od zaciatku kovidu na inom fore.To placebo bolo nutne.Keby vsetci co si to dali pichnut mali neziaduce ucinky,bolo by  jasne ze to zavana nejakym svinstvom a ludia by sa pichat nedali.Takto jedni neziaduce ucinky citili,ini nie a o to slo.Ti,co negativne ucinky necitili oznacili za houxerov a dezolatov tych,co vraveli,ze neziaduce ucinky opichania citia a uloha bola splnena.Ludia boli rozdeleni.....a komu sa lepsie vladne,ako rozhadanym ovcanom?

Offline xB.H

Offline bludicka

« Odpověď #62 kdy: Říjen 06, 2024, 09:16:08 odpoledne »
Dobra debata. V diskusii dobry postreh  od /Ktosilny/ o 17.41.

Offline Saladin

• EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • I' ll be back!
« Odpověď #63 kdy: Říjen 06, 2024, 11:22:15 odpoledne »
Ano, "Naše paní Martina" je skvělá.

Prý u vás v Hornom Uhorsku už máte nějakou vyšetřovací komisi, která pracuje na rozkrytí KoronaTerorismu? Je to pravda?

U nás v Protektorátu to zatím ještě nevypadá, příští parlamentní volby zřejmě opět vyhraje Babiš, a ten nedovolí, aby se někdo rýpal v kšeftech jeho straníků a jejich kámošů z ODS. Naštěstí zločiny proti lidskosti a genocida jsou nepromlčitelné.
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

Offline bludicka

« Odpověď #64 kdy: Říjen 07, 2024, 07:27:43 dopoledne »
Rozkryti je hadam silne slovo....mame komisiu o sile jedneho cloveka,ktorej sa snazi okopavat nohy vecsina politikov. Na cele s prcidentom ''sparatkom''. Ochranu (aspon navonok) nad nim drzi hlavne robo (ktory najskor nemoze uniest,ze na kovidpodvode sa nabalil igor a nie on)....ale kolko toho mu dovoli vyniest na verejnost je teraz este tazko predvidat.