Videa od Divocaka jsou super, nejvic se mi libi snad to vareni konzervy.
Jedine pred varenim sneku timhle zpusobem bych chtel durazne varovat. S bejvalkou jsme sneky neklikrat pripravovali a musim predeslat, ze s tim je dost velky s****i. Po tom co pan ukazal, by se maso melo jeste nekolikrat procistit soli a opakovane varit minimalne 5x ale spis az 10x - v podstate to sneci maso by melo uplne prestat poustet penu. Pokud maso neni uplne vycisteno, tak vam hrozi na 90% silny prujem. S tim i spojena dehydratace a samozrejme i celkova slabost. Takze z meho pohledu spis kontraproduktivni. Stejne, i kdyz je maso dobre vycistene, je obrovskou zasobarnou bilkovin. Takze opatrne s nim (nasekat treba s korenovou zeleninou, obalit v testicku, pokud neco z toho mame k dispozici), aby vas nepotkaly zaludecni problemy jako v prvnim pripade.