Dnes jsme byli v Motole s dětmi na vyšetření zda náhodou netrpí módní "nemocí" ADHD. Výsledek byl jako z toho vtipu, kde psychiatr říká mamince, že její syn netrpí ADHD, ale že je jen nevychovaný a drzý spratek..
Dal jsem jim k ochutnání naprosto lahodnou játrovku, žádný Kostelecký Babiš, ale Slovensko, ve střívku, prostě orgastická chuť.. Tenký pláteček na kousku rohlíku. Oba zmetci prohlásili, že jim to nechutná a rozbrečeli se, ani to neochutnali, nikdy to nejedli..
Tak mi bouchly nervy a řekl jsem jim, že už jim vařit nebudu. Tedy, že budu vařit sobě a oni se buď nají se mnou, nebo je odvezu na jídlo k mámě či babičce.. Když přišel čas večeře, tak se zakroucenými rypáky snědli kuřecí játra na cibulce, neb se jim nechtělo jet k babičce, kam jsem byl odhodlán je na večeři odvézt a kdyby jim jídlo trvalo jhako obvykle neúměrně dlouho, tak bez slitování odjet..
Proto jsem se rozhodnul těm zmetkům ukázat, co práce dá uvařit jídlo, včetně umytí nádobí a uklizení kuchyně. POTŘEBUJI NĚJAKÉ RECEPTY, KTERÉ BEZPEČNĚ ZVLÁDNOU 5-TI LETÉ DĚTI. Budu samozřejmě nablízku a asi by se to zpočátku nemělo vařit. Mohu jim to dát ale do trouby a ohlídat.
Když si ti malí mlsní zmetci něco uvaří sami, tak jim to možná i bude chutnat.
Dámy, ujmete se některá kursu vaření pro malé preppery?