To z návštevníkov poznám, bola to riadna prdel....
Prostě si v PA jezdi čím chceš. Já jdu pokračovat ve stavbě War Rigu a zapíjet to AquaColou. Ještě si musím udělat kámoše v Ropákově a na Bullet farmě a sehnat stádečko na dojení "mothersmilk"
Možná zacvičím i nějaký warboye. Aji Gyrokapitám by se hodil (ale ten byl va dvojce).
V tom dokumentárním filmu bylo jasně ukázaný jak se na to musí! 
A jak neřestaneš rejt do Tatry (mimochodem, jmenuje se to podle těch vašich kopců) můžeme si to vyříkat v Dómě Hromů. Pamatuj: "...dva muži vejdou, jeden vyjde!" "Smrt naslouchá a vezme si toho, kdo první zanaříká!" 
Mám na týchto vehikloch niečo odjazdené. Možno viac, ako všetcia tu na fóre dokopy. Niečo cez mega, na tatrách, aviách, dafoch scániách.... Do PA doby mám momentálne povozov viac než treba. Mimo jiného PV3S v plnej výbave, nissan patrol, Toyota LC HDJ 80 4,2td, golf 4x4, muránska norička 4x4, traktor mitsubishi 4x4, bacancar 4x1 ...

Na rozdíl od vás ti čecháčci dali do kupy nějaké auta, vy akorát ty blbé kecy a kravské reťaze....
Konstrukce dělených náprav válcuje pevné nápravy a všichni dobře víme, že žádný obrněnec nemá tuhé nápravy.Je to kvůli křížení náprav , a ve větších rychlostech i kvůli neodpružených hmotám. Všichni výrobci odcházejí od pevných náprav i u těch nejtradičnějších uživatelů, a to jsou terenní auta a pick upy.Sice to vydrží hodně, ale to je všechno.Tatra předběhla dobu a její křížení náprav je dodnes etalonem.
Hele pane, nevím proč se navážíte do svých bratrú, když za všechno múžu jenom já.
Kým sme mi tu 1000 rokov bojovali proti nájazdom kočovných kmeňov, budovali opevnenia a hrady, aby sa na západ nedostali tatári, turci, bojovali o identitu z poliakmi, rusmi, húnmi, tak vy ste si si štebetali z vyspelými a mierumilovnými gemánmi. Ja by som bol rád, keby sme boli eko polno-národ, bez priemyselnej časti, kedy sa u nás vždy odvádzala tá najšpinavšia práca. U nás sa robil hliník, aj železo pre susedných bratov pre ich protovýrobky. U nás sa ťažilo zlato pre našich pánov v rakúsko-uhorsku.
A aj tak ho dodnes ho máme najviac
http://www.investujeme.sk/slovensko-ma-najvacsie-rezervy-zlata-na-hlavu-k-krajin-v4/A o krížení náprav vieš velk
ý prd, inak by si sa tu nestrápnil, ako sa na teba patrí, akože zo zvyku a akože pre Daga. Najlepšie kríženie aj priechodnosť má a aj dlho bude mať tuhá náprava. Moje 25 ročné skúsenosti v offroade rád dokážem v porovnávacom teste. Jediný dôvod, prečo sa od tuhých upúšťa je ten, že dnes je cesta aj na Gerlach. A väčšina terénych áut jazdí terén verzus cestu 1: 99 %.
Sa ma dotklo, že nikto tu nespomenul tatru a dakar, lebo hlavne tam má tatra oproti ostatným navrch. Aj keď Dakar je o inom. Tam ide viac o motor, tlmiče, šoféra, a finančné zázemie.....
Inak, ako to bolo kedysi, sa dá pozrieť aj tu /propagačné videjko o výnimočnosti babety/... a bol to obrovský propagačný ojeb...
edit: odstránenie populárnych ľudových označení ženských pohlavných orgánov z verejného vlákna. -cajgalamo