Autor Téma: Život po roce 2021  (Přečteno 2871 krát)

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Život po roce 2021
« kdy: Srpen 06, 2015, 10:03:58 odpoledne »
Úvod
V roce 2016 nastala hospodářská krize. Vláda rychle zareagovala a povolala do vojenské služby všechny muže a ženy. Tím se zamezilo velkým demonstracím a nepokojům.

Každý, kdo neměl českou národnost, byl deportován nebo zavřen do převýchovných táborů. Zavedly se urychlené soudy s trestem smrti. Bylo zakázáno cestovat bez povolenky.

Byly zavedeny nucené práce - 80 hodin měsíčně. V přepočtu na rok 2015 dostávala tato osoba 1600 Kč, ale nikdy nedostala peníze, protože se strhlo zdravotní a dostala příděl jídla. Nucené práce byly hlavním důvodem pro to, aby nikdo nemohl odcestovat a stále úředníci je měli  pod kontrolou. A fungovalo to.

Příděly pro nemohoucí, postižené a děti byly dávány zadarmo. Byla to kaše z kukuřice a sóji a nějaké neidentifikované složky. Jídlo by se dalo klasifikovat jako "pomeje pro prasata".

Vládnoucí třídou bylo několik miliardářů, kterým sloužili úředníci a armáda.

Armáda byla dvousložková. Jedna složka měla za úkol chránit zemi. Druhá jen udržovat klid v zemi.

Po roce 2021 došlo k další vlně propouštění vojáků. Jeden vysloužilý voják byl poslán do jedné menší vesnice, aby tam žil.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #1 kdy: Srpen 13, 2015, 01:12:26 odpoledne »
13. srpna 2021

Už týden žiji ve vesnici, kde je docela klid. Stavil jsem se za správcem lokality a přidělil mi nucenou práci. Když se z ní vrátím, tak dělám na svém pozemku. Musím z daleka nosit vodu a ani nevím, jestli něco poroste. I tlející tráva je na příděl.

Je pořád teplo, tak i voda začíná být na příděl. Mohu si vzít jen 30 litrů denně. Přemýšlím, jestli mám chovat zvířata. Musím se nějak zajistit, ale nesmí být pozemek moc výnosný, jinak se dostanu do hledáčku úředníka a bude chtít úplatek.


Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #2 kdy: Srpen 19, 2015, 02:46:58 odpoledne »
19. srpna 2021

Dostal jsem pozemek zcela vyplundrovaný. Každý lísteček, který se využívá do jídel SP, je pryč. Možná do podzimu něco vyroste, ale moc nedoufám. Vyptával jsem se na osivo a sazenice místních, ale možná díky nedůvěře to k ničemu moc nevedlo. Skoro všechno osivo se musí  kupovat od jediné firmy. Taky se blíží termín nahlášení, co budu pěstovat. Asi zvolím ingredience do SP.

Pěstuje se všude jen kukuřice a řepka. A nic jiného. Jen malí pěstitelé pěstují jiné rostliny. Výnos kukuřice je 1,1 kg/m2 a řepky 0,6 kg/m2. Proto sehnat kukuřici není problém. Každý si jí může nakoupit kolik chce. Mám ji na 10 let. Nemusím se bát, že se do ní pustí broučci, protože je vyšlechtěná.

Včera jsem byl sbírat šruchu zelnou. Po odpracování 2 hodin u majitele na jeho pozemku jsem si mohl vzít pytel této vzácné rostlinky. Snad se mi vysemení na pozemku. Dostal jsem nabídku, že si u jiného majitele pozemku mohu odpracovat povolení nasbírat kořeny pampelišky. Pracovat 12 hodin kvůli půl kbelíku kořenů pampelišky se mi moc nechce, ale zas budu mít příští rok úrodu listů pampelišek.

SP...skromná polévka

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #3 kdy: Srpen 26, 2015, 06:56:06 dopoledne »
26.srpen 2021

Byl jsem na křenové plantáži. Nepěstuje se na kořen, ale na listy do SP. Sklízí se postupně. Po odpracování 2 hodin jsem si mohl vzit 20 vršků, kde je úspěšnost zakořenění 60 procent. To se vezme motyka a odsekne se jen 1cm vrchní části. Na 2-3m2 mi bude možná stačit. Listy křenu se dobře vykupují.

Slovensko oficialně existuje, ale je rozděleno do čtyř zón. Maďarská, polská, česká a unijní zona. V nich je úřední jazyk podle zón. Slovensko před krizí patřilo už velkým firmám a politici taky. To se nelíbilo v době krizi občanům a udělali převrat, ale k moci se dostali fašisti, tak sousedi přijeli napomoc svým menšinam a zůstali na trvalo.

Podle zpráv vládnoucí strana Slovenska začala masakrovat cizince a znasilňovat jejich jejich ženy a děti. Tak musela zakročit sousední země. Je to pravděpodobně jen propaganda Maďarska, která využila zas propagandy té vládnoucí strany, že cizinci maji umřít. Při samitu sjednocené Evropy se všichni kromě slovenských delegátů shodli na tom, že Slovensko kvůli nebezpečí návratu fašistů musí být pod nadvládou sousedních států. Hlavní důvod byl Maďarsko, které je velmi silné a nikdo si ho nechce znepřátelit. Poláci a Češi drží se Slováky, ale stejně jejich zem plundrují.

V EU už neexistují menšiny a nikdo netouží po odtržení od EU. Kdo by se zkusil, tak přijde vyvlastnění a odsun na Sever.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #4 kdy: Září 02, 2015, 06:26:22 dopoledne »
2. září 2021

Před pár dny jsem se zapsal a zaplatil paběrkování na poli s kukuřici. Dostal jsem proužek a cely den na sběr. Nasbíral jsem 4 pytle. Teď jen tp usušit a pak oddělit od klasu. Sběr se mi vyplatil.Byla to kukuřice na siláž. Používá se jako jidlo pro lidi. Zpracuje se jako pro dobytek, ale pak se pomocí chemie upraví. Slouží jako nouzový dávky. Po uplynutí trvanlivosti se dávají zředěný s jiným jídlem do nemrtvých táborů.

Pracovní tábor má vždy 200 lidi na začátku. Jak se rodí děti, tak se  počet obyvatel zvětšuje. V táboře je  vždy hlasování jestli se kapacita zvetší nebo někdo bude muset odejit.  Pracovní tábor má velikost 1ha. Každý centimetr je využít jak se dá k pěstování. Proto má velký vliv jestli bude žit v táboře o jednoho člověka více.
Stát se podle nějakých průzkumu rozhodl, že nejvíc lidi v táboře může byt jen 200. Bylo by efektivnější mít jeden velký tábor s několika tisíci, ale nedal by se bez personálu uhlidat. Ve městech můžete vidět tak několik táborů vedle sebe.

Tábory nemají dozorce. Všechno je hlídáno čidly v plotech, které jsou napojené pomocí malého zařízení na solární panel. Malá kapsle v ruce, která ušetří velké zdroje. Pracovní tábor nemá zamknutou bránu, ale je zakázáno bez dovolení odcházet.

V táboře jsou i doktoři, zubaři a jiný lidé s vysokou kvalifikaci, ale v novém světě jsou nepotřební. Hodí se jen na manuální práci.

Školství se zcela změnilo. Základní školy už nejsou. Rodiče je musí sami děti učit. Střední školy taktéž už nejsou. Lidé jdou přímo do praxe a musí se vše naučit v pochodu. Existují jen 2 vysoké školy, kde je počet oborů velmi snižen na skutečně potřebné. Za školu studenti nic neplatí, ale přijímací pohovor je velmi těžký a bez pořádné přípravy, které zaberou několik let nemá šanci se dostat. Příprava se spočívá v tom, že se musí naučit několik knih skoro nazpaměť.  Vyšší vrstva si školu si může zaplatit svému dítěti bez přijímaček.

I nejnižší vrstva může studovat proto, že knihy jsou v elektronické podobě a nadějný student ji dostane zadarmo i se solárním panelem a baterií.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #5 kdy: Září 09, 2015, 06:13:33 dopoledne »
9.září 2021

Po schválení chovu slepic jsem požádal o dotaci na voliéru, kurník a oplocení. Žádost byla rychle vyřízena a já dostal dřevo v pátek.Postavit to není těžké pomocí hřebíků a vyjde to levněji než vrtuty. Spoje s pomocí čepů jsou pro mne zatim složité. Mezitim chodíme sbírat švestky. Abych si nešetřil na zimu, tak pracuji vice hodin.

Sázel jsem pampelišky a jitrocel na záhony. Nasbíral jsem i jejich semena. Prodat je nemůžu proto, že jich mám málo, ale snad příští rok na tom trochu vydělám. Sehnal jsem semena řepky, tak jsem vysazel na jeden záhon. Čekám až zaprší, abych nemusel nosit vodu. Listová zelenina se v zimě vždycky hodí.

Bylo deportováno kolem 89 tisíců cizinců. Zbytek přijal české občanství. Každý stát se chtěl zbavit cizinců, ale až po konferenci rady se vše změnilo. Od té doby se datuje studená válka. Některé státy si chtěly ponechat co nejvíc cizinců, a třeba Francie nabízela některým cizincům na území ostatních evropských zemí přijetí. Z našeho území odešlo zpátky do svych zemí nebo do okolních států těch 89 tisíc. Ostatní museli přijmout občanství a podstoupit převýchovu. Když se mezi cizinci, které okolnín státy odmítnuly, rozšířily zprávy, že je jejich domovské státy nechtějí a že tak lodích možná i pomřou hlady, raději sami zvolili asimilační školení a konverzi ke křesťanství, jen aby mohli zůstat u nás.


Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #6 kdy: Září 10, 2015, 12:34:44 odpoledne »
10.září 2016

Dnes přišlo o práci 11 000 lidí. Stačilo jen jedno prohlášení a maji po práci a nemají nic. Bylo omezeno dabovaní filmů a seriálů. Dabeři a lidi okolo toho průmyslu neumějí nic jiného a nenajdou žádný uplatnění. Ještě v  roce 2014 bojovali o obrovský obměny a teď by byli rádi i za 100Kč na hodinu. Určitě taky pár skočí z mostu. Sebevraždy jsou na denním pořádku. Hodně ukončili život rychlohvězdy. V televizi dávají jen z vlastní produkce a debaty jak skromně žit. Není divu, že jedna televize za druhou končí. ČT2 se stala nejsledovanějším programem a to předtím neměla ani 3 procenta.:)

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #7 kdy: Září 10, 2015, 01:07:49 odpoledne »
10.září 2016
Tak ještě 5000 lidí přišlo o práci. V novinách a v televizi vidíme jak nás okradali zubaři a nechávali si propracet zbytečný zákroky.Od teď to už nebude možné. Jenich počet byl snižen ze 7500 na 2500. Už je konec vyžírků, kteří za prachy Vám zničili zuby.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #8 kdy: Září 11, 2015, 12:29:55 odpoledne »
11.září 2016
Tak dnes konečně po zubařích přišla řada i na doktory a sestřičky. Ministerstvo zdravotnictví oznámilo jen omezení počtů doktorů  ale internetový zdravodaj pa... CENZURA psal jako už o zubařích, že občany okradali i způsobovali nemoce. Taková pakáž. Ještě, že máme nezávislé zpravodajství jako je pa...CENZURA. Bez něj bychom nic nevěděli.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #9 kdy: Září 16, 2015, 07:04:11 odpoledne »
16.  září 2021

Chodíme sbírat spadaná jablka a pomocí krouhačky je krouhàme a bude z toho jablečný ocet a kvas. Chodíme sbírat i spadané švestky. Sbírat měkký až rozložené švestky není nic zábavného a hledat pod stromky. Musel jsem dělat přes čas asi 3 hodiny, abych nasbiral 8 kg švestek.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #10 kdy: Září 23, 2015, 05:34:28 dopoledne »
23.září 2021

Upravuji si pozemek na příští rok. Do všech možných kbelíků dávám zeminu, abych byl připraven na jaro. Podle starousedlíků se na jaře dělá špatně promrzlou a mokrou zeminou pokud má být použita na sazenice a klíčení. Kdybych měl brambory, tak je dám se zeminou do kbelíků.

Dostali jsme zaúkol celý týden sbírat švestky a ořezávat oschlé větve a vyčistit prostor pod nimi. Pracoval jsem přesčas a odnesl jsem asi 30 kilogramů polosnilích švestek.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #11 kdy: Září 30, 2015, 08:23:37 odpoledne »
30.září 2021

Dnes byl dlouhý den. Kromě opracování nucených prací jsem šel posbírat ještě zbytky švestek. A domluvil jsem se na koupi spadaných jablíček. Soused mi půjčil krouhačku, tak mám naložený kýbl jablek. Začal jsem si stavět kurník pro 20-30 slepic. Brzo budu moc opustit vesnici a se žádankou nakoupit slepice až příští měsíc proto, že září je dost emotivní kvůli tomu, že po jednom skandálu nastartovat pád celé ekonomiky světa.   Já si nemyslím, že to byl ten důvod, i když přišlo o práci desetisíce lidí.


Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #12 kdy: Říjen 01, 2015, 07:58:30 dopoledne »
1.října 2017

Před měsícem tu bylo veselo a docela jsem se i zasmál. Asi 70 tisíc Čechů a Moraváků oslavovalo Svátek Obětí. Jak se lidé dali snadno koupit a přešli na takovou divnou víru. Ještě, že se objevila prává cirkev a ukazala správnou cestu ateistům.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #13 kdy: Říjen 07, 2015, 07:54:16 dopoledne »
7.října 2021

Začíná už klesat teplota. Bude to moje první zima mimo kasárnu. Uvidím jak to zvládnu.

Udělal jsem si nějaký křížaly, tak budu moc já i slepice zobat. Sbírali jsme lro jednoho sedláka hrušky. Většina stromů byla napadena nějakou skvrnitou nemocí, ale nějaký hrušky tam byli. Museli jsme bojovat s včelami a vosami, aby tam něco bylo.  Pracoval jsem nějakou hodinu navíc, tak jsem si mohl nasbírat 2 velké kbelíky hrušek na kvas. Hned jak jsem to krouhačkou projel, tak už tekla šťáva. Něco z toho bude. Blízko je hloh a se svolením majitele jsem si nasbíral jednu zavařovací sklenici a zkusím to vykvasit, abych získal semena.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #14 kdy: Říjen 14, 2015, 08:39:43 dopoledne »
14.října 2021

Dnes prší, tak to budou dlouhé 4 hodiny práce. Je to lepší než, aby byl mráz. Některý noci jsou děsný. Jsem schouleny v koutě a obalen oblečení a přikrýtý oblečením. A to ještě nepřišli pořadné mrazy.  Mám pytle s ušušenou trávou, tak možná bych se mohl do toho přikrýt. Nějaký povlečení mám, tak do nich dám tu suchou trávu a přikryju se.  Schaním  pořádnou rašply, ale mám jen už hodně použitou a jen na krajích dobře bere. Sehnal jsem si pár větví bezu černého, tak budu moc udělat konstrukci až z nich udělám hranoly. Vyklizime meze a prořezavame stromy, tak si nosím domů kýbl dřeva. Na topení se to nehodí, ale pokud seženu dřívkač, tak na těch pár dní se to bude hodit.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #15 kdy: Říjen 21, 2015, 07:25:13 odpoledne »
21.října 2021

Naštěstí je zatím 6-9 stupňů, tak je to skvělý. Nemusím chodit do jídelny, kde se pomalu budujou postele na spaní. Člověk si v ní připadá jako v rakvi. Musí se doslova vystrkat, protože další postel je jen 50cm. Nevím, co je horší jestli spát nahoře nebo ve spod.Vysoukat z postele taky není nic moc. Vzduch smrdí ze zavařování a vyvařování. Naštěstí jsou tam detektory CO, tak se pravidelně větrá, když začne to pískat. A nejlepší na tom je, že se to draze platí. Naštěstí už nežijeme ve středověku, tak na celý týden je předpověď počasí, tak se mohu naplánovat, kdy si pronájmu postel.

Tento týden jsem řezal vrbu na vrbové farmě. Pracoval jsem přesčas, protože musím něco ušetřit na pronájem postele až přijdou mrazy. Mám se hůř než lidi v pracovných táborech. Mám nutkání se tam přihlásit. Budu dostávat více než teď a budu mít jistotu. Nemůžu říct, že jsem to nezkusil.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #16 kdy: Říjen 28, 2015, 05:33:43 odpoledne »
28.října 2021

Teplota se udržuje stále nad nulou. Tento týden jsme sbírali pozdní jablka. Okolo silnic byli hustě vysazeny, ale prostě všude, kde se dalo.Tak místo SP máme ovocné polévky. Lidé suší, nakládají s křenem a i zavařují, ale převážně se uskladňují. Jablka tvoří v zimě důležitou složku jako přísada do smoothie.

Pracoval jsem přesčas, tak jsem za to mohl nasbírat pro sebe jeden kýbl jablek a i starý planý chmel, který tu zůstal. Získám z toho semínka a i mám liány. Konečně jsem odnosil zeminu, tak mám nachystanou na zimu asi 0,5-0,75m3. Teď jen musím sehnat pisek. Vypadá to, že ještě týden bude pěkně, tak to bude velká úspora.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #17 kdy: Listopad 04, 2015, 07:30:39 odpoledne »
4.listopadu 2021

Dělal jsem asi nejhorší práci ve svém životě. V blízkosti provádějí práci lidi z mobilního pracovního tábora, tak jejich odpad máme na starost. Tuhle činnost dělali lidi z místního trvalého pracovního tábora, ale nestíhají.  A jsem to s několika lidmi dostal na starost.  Snad to brzo skončí.

Blízkosti je pracovní tábor pro 70 lidí. Pracují denně i 12 hodin. Žije tam často elita národa. Teda bývala elita. Dnes nemaji nic a musí pracovat za minimum.

Ze zákona je zakázáno přepravit organický odpad z pracovního tábora. V táboru žije 200  lidí a jeden člověk vyproduje za 14 dní kýbl tuhého odpadu. To je ročně až 200litrů, tak pro uzavřenou komunitu je to vážný problém. Proto je v táboře cca 2000m2 plochy, kde se pěstuje a tento odpad je využít. Tábor má jen 1 hektar a bývá ve části městech, kde je asfalt a beton. Proto se musí často dělat vyvýšené záhony z cihel a kusů betonu, kterého je dostatek. Podle lokality od zdroje pitné vody se musí dělat opatření, aby neuniklo nic do spodní vody. Většinou vyvýšený záhon nebo vykopaná jáma, která je utěsněná je ideální misto. Na spod se dá zemina cca 5-10 cm a na to 5-10cm lidský tuhý odpad. To se opakuje dokud není záhon/jáma plná a zakryta zeminou. Na to se zasadí něco a jen málo se zalévá. Doporučuje se použít dost suchou zeminu a pokud jde, tak tuhý odpad bez moči a zbytecné vody.  Do roka bude lidský odpad zcela rozložen a výpěstky o dost větší.

Lidská moč a voda z praní a mytí se používá na zalévání rostlin, které jsou odolné. Většinou jsou to trvalky. Někdy se používá filtrace přes sud naplněn drobným piskem a zeminou. Moč ani využita voda by neměla přijít do přímého kontaktu s pěstovánou rostlinou. Člověk vyprodukuje denně 1-2 litru moči  a asi 10 litrů odpadní vody.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #18 kdy: Listopad 11, 2015, 07:19:46 odpoledne »
11.listopad 2021

Tento týden byla akce na žaludy. Sbírali jsme jako divý. Obecná pokladne vždy na tom dost vydělává. Používají se způsoby jako třeba pomocí plachet pod stromami, tak sběr byl lehčí, ale bohužel nedalo se to udělat u všech nebo bylo i malo plachet.  Pokud to šlo, tak jsme pomocí lopatek hrnuli všechno a dávali do pytlů a pak se to v zimě roztřídí. Dělá se to hlavně v zimě. Co zůstane se hodí do kamen.  Je to propracovaný systém. Před místností se vysype pytel na síto a propadne jen hrabanka.Ta se prodá místním. Pak se zbytek odnese do místnosti a na stole se vyberou zdravý žaludy a zbytek putuje do kamen. Jsou to velký kamna, tak není potřeba vynášet popel často, ale stejně podle mně jen brzo tímto nic moc tepla nezískají.

Děti pracují od 6 let. Od 12 let nastupují do mládežnických jednotek a od 15 let  do aktivních ozbrojených jednotek. Nastupují i divky , tak neni žádná diskriminace.

Vláda měla vytvořenou studii, která přesně udává, které profese jsou strategicky důležité, a které se sloučí s jinými nebo zcela zaniknou. Je až neuvěřitelný kolik lidí přes den přišlo o práci. A taky, že lidi dělali zbytečnou práci.

Vláda zveřejnila všechny studie, která využila při svých reformách a v televizi a rádiích mluvili o tom jejich  autoři. To byla taky o tom studie, že za politik by neměl obhajovat studii, ale autor.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #19 kdy: Listopad 18, 2015, 08:22:28 odpoledne »
18.listopad 2021

 Je deštivo a zima. Chodíme teď sbírat cukrovou řepu, která zůstala na poli.  Nechápu, proč pořád odsekávaji špičky.  Pak to musíme sklízet. Z 1ha sklidíte minimalně 1q. Za přesčas si můžeme část nechat, tak jsem na pořadníku na zavařování a něco vykvasím. Jsem i na pořadníku se zavařováním jablek.

Přihlásil jsem se do výběrového řízení na právu jedné obecní meze.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #20 kdy: Listopad 25, 2015, 06:32:19 odpoledne »
25.listopadu 2021

Na zahradě jsem vykopal několik jam a dal jsem do nich kyblíky s viky. Uskladním tam zavařeniny. ;)


Vypadalo to na válku s Ruskem o baltské země ale stačila jim jen Ukrajina.  Po nástupu Americké federace a Asijského svazu se  rozhodlo Rusko přidat k nám.  Tim jsme získali čas a silného spojence.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #21 kdy: Prosinec 02, 2015, 05:44:13 dopoledne »
2. prosince 2021

Každý občan má v ruce implantovaný čip. Většinou jen ve městech jsou hustě poseta čidla která nahlásí pohyb občana. Není možné, aby někdo opustil sektor. Na vesnici jsou jen náhodně a maskováná. Opuštění sektoru je hned převýchovný tábor a po druhé už jen kulka.
Krádeže skoro nejsou. Jsme národ poctivců. Na ulicích nejsou vojáci a skor žádný hlidky. Je zákaz opouštět sektor, tak pokud někdo odejde mimo sektor, tak už po něm jdou. Pokud by došlo ke vzpouře, tak se to hned podle pohybu a je hned povolána armáda z nedalekých zakladen.

Kriminalita v táborech je taktéž minimální až nulová.

Vyspělá technologie umožnila mit minimum stráží.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #22 kdy: Prosinec 09, 2015, 09:46:07 odpoledne »
9. prosince 2021

Hned po kolapsu došlo ke zvýšení cen potravin. Trvalo to tři týdny. Vláda vůbec nereagovala na ceny potravin. Mám pocit, že schválně proto, že nejvíc na tom vydělali velké firmy, které prodávali za nejvíc. Nekupovalo se penězmi, ale cennými kovy. Ale každý kdo měl na zbyt jídlo, tak ho prodával lidem z měst. Ty nakupovali do zásoby a utratili za to dost. Po pár dnech vyšla vyhláška, kde bylo stanovené ceny. Hodně a hodně lidí přišlo o velký majetek. A někdo zas neskutečně zbohatl.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #23 kdy: Prosinec 14, 2015, 11:42:34 odpoledne »

14. prosince 2021

Dostal jsem povolávací rozkaz na 2 roky do armády.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #24 kdy: Březen 09, 2017, 10:49:13 dopoledne »
9. března 2024
Vrátl jsem se z armády. Díky nulové zločinosti mi unibuňka zůstala v pořádku a zas mohu normýlně žít.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #25 kdy: Leden 12, 2021, 11:36:13 dopoledne »
Vypadá to, že se to postupně všechno plní. Tedy nastartování krize je covid.

konec

  • Host
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #26 kdy: Leden 20, 2021, 01:25:27 dopoledne »
"Bylo zakázáno cestovat bez povolenky."
Ty jsi předpověděl budoucnost! Dnes je tu covid a bez povolenky nelze cestovat!

"Vládnoucí třídou bylo několik miliardářů, kterým sloužili úředníci a armáda."
To je také realita!

Offline Dag Björndal

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 7534
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #27 kdy: Leden 20, 2021, 06:57:33 dopoledne »
 To je ale stará známa historia a ta sa opakuje. Hlavne preto, že sa nevieme poučiť.
S prúdom dokáže plávať aj mŕtva ryba.

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #28 kdy: Leden 20, 2021, 09:08:05 odpoledne »
Musím říc, že teorie čipování lidí mi přijde dnes už nesmysl. Myslim, že lidi budou mít náramkové na pevno chytré hodinky a tak budou mít o člověku přesnou polohu a i životní funkce. Podle mně to vyjde levněji než čip. Něvo takového https://www.slevovyobchod.cz/chytre-hodinky-a-naramky/chytry-vodotesny-bluetooth-naramek-tw64-modra

Na to, abych díl psal povídku mám stále málo informací.  ::)

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #29 kdy: Březen 01, 2021, 01:43:21 odpoledne »
1.3.2021  je zakázáno bez povolenek cestovat z okresů. Tohle není fikce, ale realita. Fakt začínám mít strach, že vidím budoucnost.:)

Offline plenty

  • Moderuje
  • *****
  • Příspěvků: 2710
Re: Život po roce 2021
« Odpověď #30 kdy: Březen 02, 2021, 10:50:57 odpoledne »
9. března 2024
Vrátl jsem se z armády. Díky nulové zločinosti mi unibuňka zůstala v pořádku a zas mohu normýlně žít.

Chlape nejak sa ti začínajú plniť predpovede, táto ale snáď nie...
Nemožno predať pôdu, po ktorej chodia ľudia.