No, naštěstí už sovětský svaz není třicet let,,,
Ale loki, já najel po voroněži 4OOkm a byl jsem i v chudinských čtvrtích a možná bys měl vědět, že než začneš kritizovat druhé, měl by ses podívat do zrcadla. nesnese rusko srovnání s českou republikou, už ani třebas s německým norimberkem, kde mám příbuzné, a já nemůžu hodnotit města, nebo věci, které jsem neviděl, nemůžu hodnotit lidi, s kterými jsem nemluvil, nekomunikoval. Čísla, tvoje čísla mi fakt nic neříkají, pro mne je důležitější, jak jsou lidi spokojeni, jak mají rádi svoji zem, jak mají čisté města a malebné vesnice.Tvoje zápední zdroje informací jsou pro mne relevantní, jako názor laca kotlára , když vyleze z hospody....Lidi v norimberku se začali zamykat, začali mít strach vyjít v noce ven a v praze mne na letišti okradli lidi a potom taxikář, a před několika dn jsem přišel na dálnici o zuby i tlumiče a počmárané vlak i zdi na mne působil max odpudivě.Ale to nic neznamená, byl jsem před lety splnit poslední přání kamarádovo v detroitu a tak jsem si zaplatil taxikáře, aby mi ukázal ten americký zázrak, a já viděl tu úžasnou kulturu toho vysněného národa. A blábolit cosi o svobodě u nás, kdy žijeme v diktátu dílem evropské unie a dílem vlastních politických idiotů je velmi pošetilé.Nejlepší bude, aby jsi se tam zajel sám mrknout, dej si tam nějaký jídlo, pokecej s policajtem, pinglem i sedlákem a zjistíš, že je všechno trochu jinak. Navíc se mi líbil názor, že ani tentokrát se nedají fašounama zlikvidovat.Rusko není ani lepší, ani horší, je jiné, svoje.