Autor Téma: Rakovina  (Přečteno 6940 krát)

Offline Bohumil

  • ***
  • Příspěvků: 11

Offline Cajgalamo

  • Moderátor
  • *****
  • Příspěvků: 1675
Re:Rakovina
« Odpověď #1 kdy: Říjen 12, 2012, 04:30:51 dopoledne »
Vysnoril som veľmi zaujímavý článok o tom, že rakovinu je možné úspešne a veľmi jednoducho liečiť už 40 rokov (!)

Čo si o tom myslíte?

http://www.voxvictims.com/2012/09/30/david-icke-rakovina-je-huba-a-je-liecitelna/
"Lepšie je mať otvorený obchod, ako obchodený otvor"

Offline Ormien

  • Gardening
  • *****
  • Příspěvků: 3540
Re:Rakovina
« Odpověď #2 kdy: Listopad 28, 2012, 10:22:34 dopoledne »
Tohle je velmi, velmi široké téma související s kdečím. Jsem biochemik a pracovala jsem na onkologii, takže do toho trochu vidím. Nechci ale místní fórum unavovat širšími výklady.

Rakovina není specifikum dnešní doby ani výsada člověka. Rakovinná buňka vzniká v okamžiku, kdy se chybou při přepisu genetické informace v jedné buňce sejde schopnost dále se dělit a současně pronikat tkáněmi a zahnízdit se mimo krevní řečiště. Tyto "invazivní" schopnosti má za normálních okolností jen velmi málo druhů buněk (např. makrofágy), ty se však nedokážou dále dělit. Vznik takové "chyby" pravděpodobně podporuje jakékoliv oslabení organismu - může k němu dojít např. při hojení rány, vlivem cizího organismu, ať už viru či plísně, nebo cizí chemikálie apod. Novotvar vzniklý překotným množením takové "ulítlé" buňky pak bývá v převážné většině případů velmi bledý, protože jeho prokrvení je nedostatečné - obsahuje jen nádorové buňky a minimum krevních vlásečnic. Jsou-li nádorové buňky navíc schopné produkovat látky podporující růst vlásečnic, postupně dojde k vaskularizaci (narostou cévy) - pak nádor může růst dál a začít být nebezpečný, protože jeden takový útvar lze odoperovat, ale stovky ne - a v tom spočívá rozdíl mezi nezhoubnými nádory (benigní, neschopné se "rozsévat" do organismu) a zhoubnými nádory (maligními, které se rozlezou po těle a vytvoří nespočet "sekundárních" nádorů).

Zvýšený výskyt rakoviny dnes souvisí jednak s naprosto nevhodnou skladbou jídelníčku, kdy lidé na jedné straně přijímají stravu příliš kaloricky bohatou, ale ochuzenou o důležité pomocné látky, které organismus potřebuje jednak k jejímu zpracování a jednak k udržování všech svých ochranných mechanismů, na druhé straně je v naší stravě spousta nepřirozených látek, k jejichž odstranění organismus spotřebovává své i tak nedostatečné zásoby těch důležitých pomocných látek, které ve stravě chybí. Dnešní strava vede k přílišnému okyselení organismu a v kyselém prostředí se podstatně lépe daří jak baktériím, tak plísním, které organismus dále tráví svými toxiny.

Dalším nedostatkem dnešní doby je málo pohybu. Při pohybu se tkáně lépe prokrví, takže se snáze vyplavují toxiny.

Třetí faktor je postupně se prodlužující délka života. Život stojí na jednoduchém principu - organismy jsou schopné s velmi vysokou přesností reprodukovat své vlastnosti a předávat je svým potomkům. Tato přesnost ale není 100% a to umožňuje na jedné straně stárnutí organismu (každá vzniklá chyba se postupně násobí, až už je chyb příliš mnoho a organismus není schopen je "ustát"), jednak, za pomoci přírodního výběru, vývoj (převážná většina chyb organismu prakticky neuškodí, některé ho ale zabijí a některé ho "vylepší" - "vylepšený" organismus s větší pravděpodobností zvládne výzvy, s nimiž se za svého života setká, takže svou "výhodu" s větší pravděpodobností předá další generaci). Čím starší je organismus, tím hůře zvládá (i díky těmto chybám přepisu genetické informace) a tím větší je pravděpodobnost, že nějaká chyba vyústí v nezvladatelný stav.

Kombinace těchto tří faktorů dělá z rakoviny civilizační onemocnění - vede se nám příliš dobře, kvůli vlastní pohodlnosti se snažíme mít ještě líp (mj. mít všechno hodně levné) a žijeme podstatně déle.

K léčbě: nejsem zastáncem konspiračních teorií. Na druhé straně ale věřím, že výrobce něčeho neváhá koupit patent na něco, co by jeho výrobku konkurovalo, a tím tento směr vývoje "umlčet". To lze u výrobních postupů (např. výroba nafty/benzínu z odpadních plastů), v případě přírodních léků to ale není tak snadné - tam se informace mohou šířit živelně a použití takových prostředků nelze úplně zakázat (i když se objevují i takto nasměrované snahy). Na druhé straně se tímto způsobem šíří i řada irelevantních informací, často ve snaze podpořit konspirační teorie. Ani meruňková jádra, ani léčbu hydrogenuhličitanem bych proto neviděla jako jediný prostředek léčby. Obecně navíc vidím aplikaci hydrogenuhličitanu do organismu jako velmi surový zásah, který možná místně zabere, ale celý organismus těžce rozhodí, což silný organismus to může ustát, oslabený ale jen těžko. A kdo by se chlubil svými neúspěchy? Takže tito zázrační léčitelé uvádí jako reference jen ty silné, kteří to přežili.

Existuje ale řada metod, které se při léčbě rakoviny osvědčily. Některé ale troskotají na obecně konzervativním přístupu většiny lékařů. Je známo a ověřeno, že přechod na veganskou stravu léčbě rakoviny výrazně prospívá. Totéž platí o tzv. enzymatické terapii. Velmi důležité jsou psychologické faktory, zejména vůle samotného pacienta v kombinaci s jeho ochotou hledat příčiny i ve vlastním přístupu k životu - výzkumy ukazují, že v řadě případů je rakovina projevem vnitřního nesouhlasu s něčím konkrétním. A léčbu bezpochyby lze podpořit takovými prostředky jako jsou meruňková jádra, čaj lapacho aj. - neznám je všechny zpaměti - žádný z nich ale nebude samospasitelný, protože v systému o několika milionech různých proměnných se změnou jedné jediné dosáhne požadovaného výsledku jen ve výjimečných případech.

Tolik ve stručnosti - omlouvám se za "baculatost" příspěvku...

Dar je darem tomu, kdo dává, a vrací se k němu zpět. Walt Whitman

Offline Cataleyo

  • ***
  • Příspěvků: 155
Re:Rakovina
« Odpověď #3 kdy: Listopad 30, 2012, 10:57:59 dopoledne »
s pani doktorkou môžem jedine súhlasiť, a trocha ešte doplním informácie:

prvoradá je prevencia a taktiež sa dá opierať o to, že väčšina chorôb vzniká zo zlej stravy (dá sa povedať hlavne kvôli konzumácii mäsa - mäso je karcinogén podľa najnovších výskumov a mýslim si že niečo na tom bude.
http://lesk.cas.sk/clanok/85580/ako-predist-rakovine-25-zabijakov-zhubneho-bujnenia.html
Taktiež súhlasím s tým, že rakovina je aj určitým prejavom (odzrkadlením) stavu duše. Možno vyriešenie problému, sociálneho alebo iného môže napomôcť k vyliečeniu.

Skvelý spôsob liečenia je taktiež východné korenie "kurkuma"
http://www.nutraceutica.sk/sk/nutaceutika_vo_vyzive/kurkuma/kukuma_v_liecbe_rakoviny_prostaty.aspx

A taktiež z medicínskeho hľadiska je THC skvelým prírodným anti-karcinogénom, stačí nemať predskudky
http://www.freepub.comehere.cz/vsechno/lekarska-marihuana-se-stava-senzacnim-lekem-proti-rakovine
Netreba objavovať to čo už bolo objavené pred nami, stačí to iba prispôsobiť a využiť v našej dobe.

Offline Cajgalamo

  • Moderátor
  • *****
  • Příspěvků: 1675
Re:Rakovina
« Odpověď #4 kdy: Listopad 30, 2012, 04:59:19 odpoledne »
 :o

Nejesť mäso kvôli údajnej karcinogénnosti hraničí s extrémizmom.
Mäso je ľudstvo niekoľko tisícročí.
"Lepšie je mať otvorený obchod, ako obchodený otvor"

Offline Cataleyo

  • ***
  • Příspěvků: 155
Re:Rakovina
« Odpověď #5 kdy: Prosinec 01, 2012, 07:23:27 odpoledne »
Extrémizmus z akého uhla pohľadu ? Ja som tiež mäsožravec, ale hodlám sa to zmeniť.
Extrémizmom by som nazval v akých podmienkach je chované to mäso ktoré jeme, pretože to už nieje ani živočích, narába sa s nimi ako s materiálom, v mäse je obsiahnutý stres zvieraťa a celý jeho krátky život počas ktorého neuvidelo ani svetlo slnka. A odhliadnuc od toho je nemysliteľné konzumovať toľko mäsa, ako je to dnes zvykom (aj par krát denne).
Netreba objavovať to čo už bolo objavené pred nami, stačí to iba prispôsobiť a využiť v našej dobe.

DR-ALEXANDRA

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #6 kdy: Prosinec 01, 2012, 08:56:43 odpoledne »
Cituji,co jsem se dočetla od odborníka:" Pepř je zcela nestravitelný a s oblibou zůstává v některém střevním záhybu(zeptejte se nějakého patologa kolik gramů pepře lze najít ve střevech onkologických pacientů),kde způsobuje nejrůznější problémy.Není vhodný pro nikoho."
Přestávám pepřit.

Offline Cajgalamo

  • Moderátor
  • *****
  • Příspěvků: 1675
Re:Rakovina
« Odpověď #7 kdy: Prosinec 01, 2012, 08:58:34 odpoledne »
 
Cituji,co jsem se dočetla od odborníka:" Pepř je zcela nestravitelný a s oblibou zůstává v některém střevním záhybu(zeptejte se nějakého patologa kolik gramů pepře lze najít ve střevech onkologických pacientů),kde způsobuje nejrůznější problémy.Není vhodný pro nikoho."
Přestávám pepřit.

 :o a sákra. Jedná sa o celé guličky? Alebo aj mletý má problém sa vylúčiť?
"Lepšie je mať otvorený obchod, ako obchodený otvor"

DR-ALEXANDRA

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #8 kdy: Prosinec 01, 2012, 09:01:40 odpoledne »
Mletý.

Offline Cajgalamo

  • Moderátor
  • *****
  • Příspěvků: 1675
Re:Rakovina
« Odpověď #9 kdy: Prosinec 01, 2012, 09:02:53 odpoledne »
Vďaka za cennú informáciu.

Edit: Ešte mi to nedá sa neopýtať.  :)
Ide o všetky druhy? Čierny, biely, červený, zelený,.... ?
"Lepšie je mať otvorený obchod, ako obchodený otvor"

DR-ALEXANDRA

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #10 kdy: Prosinec 01, 2012, 09:31:54 odpoledne »
Určitě.Prostě pepř je nestravitelný a rád ulpívá.Barevnost pepřů je jen podle zralosti.

Offline Ormien

  • Gardening
  • *****
  • Příspěvků: 3540
Re:Rakovina
« Odpověď #11 kdy: Prosinec 03, 2012, 07:55:25 odpoledne »
Tvrzení o nestravitelnosti pepře mě překvapuje. Jde o namletou suchou bobuli, čili by se měla naopak chovat jako vláknina a ochotně zažívací trakt proklusat. Marně přemýšlím, proč by potvora právě on měl ulpívatv v zažívacím traktu, který vládá i podstatně horší výzvy (jako střepy skla, zvířecí chlupy, vlasy, kuličky svízele aj.). V zažívacím traktu prakticky není na čem ulpívat - učili mě, že stěna je potažená slizovitým hlenem, po kterém obsah zažívacího traktu klouže. 
Dotaz na patologa, kolik zrnek pepře nachází ve střevech onkologického pacienta, je zcela zbytečný, jelikož patolog neanalyzuje obsah střev (tím se baví soudní medicína), nýbrž hledá v jednotlivých tkáních změny, které svědčí o špatné funkci, příp. smrtelné vadě. Nemluvě o tom, že se mi vnucuje otázka, jak patolog rozezná zrnko mletého pepře od jiných zrnek, např. zrnek černé kávy, částeček hlíny ze špatně umyté zeleniny, zrnek mletého kmínu aj.), když pracuje pouze s mikroskopem. Neznám žádnou metodu, kterou by se dalo takové zrnko v pitevním materiálu identifikovat jako zrnko pepře nebo čehokoliv jiného.
Jestli mám mezery ve vzdělání, prosím kohokoliv, aby mi pomohl je zapojit, příp. se mnou polemizoval. Děkuji předem:)
Dar je darem tomu, kdo dává, a vrací se k němu zpět. Walt Whitman

DR-ALEXANDRA

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #12 kdy: Prosinec 03, 2012, 08:15:21 odpoledne »
Můžete kontaktovat Bc.Martina Kolára z Domu zdraví-telef.kontakt i diskusní fórum na www.novyobzor.cz   -mám to od něho.Já sama jsem to slyšela poprvé.
Stejně tak o zubech.

DR-ALEXANDRA

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #13 kdy: Prosinec 04, 2012, 10:27:28 dopoledne »
Re: pepř u onkologických pacientů


Nejlepší bude zeptat se přímo nějakého patologa, jaké používají metody rozboru odebraných vzorků. Pepř patří mezi koření, které je nestravitelné, takže pokud uvízne nějaký zbytek ve střevním záhybu, tak tam může způsobit zánět. Nejslabší článek je v záhybu, kde se napojuje tlusté střevo na tenké. Zde je také největší podíl nádorů tlustého střeva. Samozřejmě nikdo netvrdí, že za všechny nádory může pepř. Ale všeobecně je faktem, že střevo onkologických pacientů je plné nejrůznějších usazenin. Kromě nestravitelných koření nebo slupek od salámů, je to hlavně lepek a kasein. Když si zajdete na colonhydroterapii, tak uvidíte sám, co z vás všechno vyjde za letité úsady. Největší omyl je představa, že střevo je hladká trubka. Záhybů je zde tolik, že rozložená plocha celého střeva by pokryla tenisové hřiště.
Re: pepř u onkologických pacientů


Nejlepší bude zeptat se přímo nějakého patologa, jaké používají metody rozboru odebraných vzorků. Pepř patří mezi koření, které je nestravitelné, takže pokud uvízne nějaký zbytek ve střevním záhybu, tak tam může způsobit zánět. Nejslabší článek je v záhybu, kde se napojuje tlusté střevo na tenké. Zde je také největší podíl nádorů tlustého střeva. Samozřejmě nikdo netvrdí, že za všechny nádory může pepř. Ale všeobecně je faktem, že střevo onkologických pacientů je plné nejrůznějších usazenin. Kromě nestravitelných koření nebo slupek od salámů, je to hlavně lepek a kasein. Když si zajdete na colonhydroterapii, tak uvidíte sám, co z vás všechno vyjde za letité úsady. Největší omyl je představa, že střevo je hladká trubka. Záhybů je zde tolik, že rozložená plocha celého střeva by pokryla tenisové hřiště.

Offline Ormien

  • Gardening
  • *****
  • Příspěvků: 3540
Re:Rakovina
« Odpověď #14 kdy: Prosinec 30, 2012, 10:32:34 odpoledne »
Re: pepř u onkologických pacientů
Nejlepší bude zeptat se přímo nějakého patologa, jaké používají metody rozboru odebraných vzorků. Pepř patří mezi koření, které je nestravitelné, takže pokud uvízne nějaký zbytek ve střevním záhybu, tak tam může způsobit zánět. Nejslabší článek je v záhybu, kde se napojuje tlusté střevo na tenké. Zde je také největší podíl nádorů tlustého střeva. Samozřejmě nikdo netvrdí, že za všechny nádory může pepř. Ale všeobecně je faktem, že střevo onkologických pacientů je plné nejrůznějších usazenin. Kromě nestravitelných koření nebo slupek od salámů, je to hlavně lepek a kasein. Když si zajdete na colonhydroterapii, tak uvidíte sám, co z vás všechno vyjde za letité úsady. Největší omyl je představa, že střevo je hladká trubka. Záhybů je zde tolik, že rozložená plocha celého střeva by pokryla tenisové hřiště.
Díky, Sašo, předešla si mě - takto odpověděl pan Kolár na můj dotaz, jak pozná v pitevním materiálu nebo pod mikroskopem pepř. Já se ptala našich patologů (pracovala jsem 10 let na onkologii v laboratoři) a ti se v prvé řadě divili i ušima, proč by je měl zajímat ausgerechnet pepř, a pak mi řekli v podstatě to, co jsem napsala - že je obsah střev nezajímá a že pepř nejsou schopni poznat ani při pitvě, ani v řezech tkání. Jako biochemik si sice dokážu představit metodu stanovení pepře, ale nebylo by to nic levného ani jednoduchého (imunologicky pomocí označených protilátek). Tudíž nevím, proč by to někdo dělal, když nejsou peníze ani na stanovení toho, co by bylo třeba stanovovat (např. antigeny virů, které jsou podezřelé ze spoluúčasti na iniciaci zhoubného bujení)...
Pepř je nestravitelný, protože pepřová bobulka je z větší části z celulózy a tu nezvládáme ani za účinné asistence našich spolupracovníků = střevní mikroflóry. Potraviny s obsahem vlákniny ale procházejí zažívacím traktem lépe než potraviny bez vlákniny...
Colonhydroterapie je ušlechtile znějící označení pro klystýr. A při tom se vyplavuje obsah střev. Jak na tomto materiálu pan Kolár dokáže identifikovat věk, to by mne opravdu zajímalo.
Už to vidím, jak se pan Kolár stane mým oblíbeným autorem ke čtení na dobrou noc...
Dar je darem tomu, kdo dává, a vrací se k němu zpět. Walt Whitman

Offline miki

  • ***
  • Příspěvků: 1036
Re:Rakovina
« Odpověď #15 kdy: Prosinec 31, 2012, 02:50:10 dopoledne »
Zdravím.
Děvčata jak tak koukám tak se do sebe daly dvě doktorky. ;) ;)
Prokrista pána nebijte mě, já to nemyslím zle, jen takové pošťouchnutí  :D :D.

A protože jsem nedávno na téma rakovina diskutoval se svojí dcerou (dělá doktorát ve švédsku právě o množení rakovinných buněk) na téma proč se rakoviné buňky množí nekonečně. Neboť.... Každá slušná (správná) buňka má v sobě tzv. telomeru, která se po každém dělení (rozmnožení) zkrátí o jeden článek a když dojdou a telomera není, tak buňka zemře (telomera má těch článků, pokud se dobře pamatuji pouze 27 kousků). 

A já se tady dočtu, že to má na starosti obyčejný pepř, na internetu že to je tím, že lidi nejedí meruňková jádra s amygdalinem, další doporučuje změnit kyselost krve směrem k zásadité, pojídáním sody a mořské soli, další že rakovinu způsobuje houba Candida, a nakonec se dozvíte, že vám prostě chybí
pár (no 35 ) ingrediencí v potravě a je to v poho.......
Na tuto odpověď jsem musel přelouskat dost článků věřte mě.
Přesto, nejni to trochu složitější než jsem naznačil ? ? ? Už se těším jak se bude tvářit dcera až přijede po novém roce na návštěvu a já ji dám tohle přečíst, věřte že se určitě zasmějeme.

Přesto...... ještě jednu a záměrně jedovatou otázku není titul : Bc. Martin Kolár z Domu zdraví na  www.novyobzor.cz, označení pro člověka, který stěží vystudoval vysokou školu a má pouze bakaláře ? ? ? A je ta škola kterou studoval, vůbec aspoň trochu o přírodě a nebo o zdraví ? ? 
.....Víte to je pro mě taková ta trochu vyšší průmyslovka......
 A teď již půjdu opravdu spát, jako spokojenej elektrotechnik, kterej zas kecal do něčeho čemu nerozumí až tak moc, skoro vůbec ? ! .... dobrou noc.
Miki.

Offline Ormien

  • Gardening
  • *****
  • Příspěvků: 3540
Re:Rakovina
« Odpověď #16 kdy: Prosinec 31, 2012, 01:13:12 odpoledne »
Miki, teď fakt zlobíš :D
Jsem Saše vděčná, že na web novyobzor.cz upozornila. Bohužel, život jako princip není jednoduchá záležitost a hodně lidí ji zjednodušuje, buď proto, aby ji přiblížili těm, kdo mají problém uvažovat o systému o mnoha stupních volnosti, nebo proto, aby na tom vydělali. Někdy mám pocit, že těch druhých je o dost víc...
Ani s tou telomerou to není tak jednoduché, jak se to na první pohled jeví. Některé buňky jsou totiž v organismu naprogramované na mnohonásobně vyšší počet dělení než jen 27, jiné se naopak dopracují do určitého stavu během vývoje a pak už se nedělí vůbec.
Věřím ale, že by Tvoje dcera dokázala přispět do diskuse velmi přínosným způsobem, takže budu jen ráda, když ji přizveš.
Pořád však platí, že duševní hygiena, správná výživa, pohyb a omezení vědomého příjmu toxinů vede ke snížení výskytu rakoviny a pomáhají prodloužit život pacienta v případě, že se u něj rakovina vyskytne.
Doufám jen, že pacientů s rakovinou bude v budoucnu stále méně...
Dar je darem tomu, kdo dává, a vrací se k němu zpět. Walt Whitman

Offline miki

  • ***
  • Příspěvků: 1036
Re:Rakovina
« Odpověď #17 kdy: Prosinec 31, 2012, 02:45:55 odpoledne »
Zdravím.
Ormien Saša.
Tak dost toho čertění, lékařky jsou na mém žebříčku velmi vysoko a nechtěl bych nikoho snižovat.  Jen jsem chtěl trochu tu diskuzi posunot (popíchnout) právě tam kam jsi to dostala právě teď ty. Sláva vlasti na výsostech. A neboj nechci zlobit !

      To víš, že je to komplexní problém a proto mě ty rádoby učené traktáty, které vždy vypíchnou pouze to co se někomu hodí do krámu, podařilo v laborce jednou dokázat (a někdy ani to), napodruhé už ne.
...... Pročetl jsem si pár článků od toho Bc. které se tam prezentují a ve většině případů jsem prohlásil.......Škoda času, to je fantasmagorie. Šel jsem na web sysifos.cz a dostal vysvětlení. Hlavně, že to co hlásají (ti věrozvěstové) je jen a jen a pouze ta pravá příčinna.  A ostatní jsou no ....pomýlení ? Silný nebo slabý výraz ? ! ?
Dále.
-Může být a zkušenosti to potvrzují, že na tom mají zájem farmaloby kvůli zisku.
-Může být, že máme již tak promořené živ. prostředí jedy, že je vlastně rakovina trest za to co jsme tady na přírodě spáchali.
- Může být, že je to nevyvážeností potravy. Nejíme....žereme.... maso na běžícím páse. Když máme zeleninu tak ne tu zdravou ale s herbicidy a dalšími jedy.
-Produkujeme potravu v nepřirozených a uměle urychlených podmínkách.
- Může být, že nedáváme dost prostoru léčení bylinkami a záměrně to nezkoumáme.
- Může být, že to opravdu chce ten amygdalin v jádrech meruněk.
-Může být, že ta kyselost krve má taky vliv. Ale už mě hlava nebere jak tu sodu dostat do krve společně s mořskou solí. Moc dobře vím, že acidobazická rovnováha je v těle udržována velmi striktně a ve velmi úzkých mezích (řádově desetiny stupně Ph). Jinak totiž moje maličkost zkape a jdu do penálu.
Takže když mě někdo doporučí s vážnou tváří abych se koupal ve vaně v roztoku sody a mořské soli, nebo abych se ji napapal, tak si pomyslím něco o ....... ! ? ! ?
A přestávám komunikovat a jdu do pryč.... prostě není "moje krevní skupina ".
-Může být, že platí něco z toho co je tam dále, třeba plesnivím zevnitř když mám toho raka ? žeeee ? Ta Candida je svinstvo no néééé ? ? A makrofágy ji nestačí požrat ? ?
-Může být, že ta chemoterapie je svinstvo a že se to nevyzkoumalo tak do důsledků a dokonce připustím že to mohl být i záměr farmaloby ? ?
-Může být, že to je i tím že nám chybí těch 35 elementů ve stravě kdoví ? ?
- A naopak hodnotím kladně metodu našeho lékaře (jméno si bohužel nepamatuji), který léčí ohraničenou rakovinu tím, že nádoru podváže cévy, které do něj přivádějí krví výživu. Je to pro mě jako technika logické i když dcera mě okamžitě posadila na zem, řekla....ale on ten nádor vytváří enzymy a substance, které naopak tělo nutí vytvářet nové krevní zásobení nádoru.... a jsem zase tak říkajíc spadlej na drštku a ryju nosem v zemi. V těchto mých kritických názorech mě vychovává web Sysifos.cz. Velmi doporučuji.

A závěren za tímto si stojím :
.....Víte to je pro mě taková ta trochu vyšší průmyslovka......    
a v mém žebříčku stojí dost nízko na rozdíl od vás děvčata.

Táta vždy říkal :
.....", učitele podle žáka, doktora podle pacienta, kováře podle pluhu, pole podle brambor a sedláka podle plné stodoly suď ".....
s pozdravem váš Miki.

štika

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #18 kdy: Prosinec 31, 2012, 03:55:07 odpoledne »
Ad miki. Můžeš se klidně navážet do Bc.Kolára.Jistě není každému vhodný do vkusu.
Já mám ale jednu zkušenost,co se týče jeho protiplísňové diety+elixíru Fungilen.Nebudu to popisovat ale měl pravdu.Pomohlo mi to a navíc jsem se kvůli němu naučila péci kváskový žitný chléb.
Máš-li rád přísloví,tak jedno pro tebe: (nevím jak je to přesně)
"Jak ty kamenem,on po tobě chlebem"


štika

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #19 kdy: Prosinec 31, 2012, 04:04:30 odpoledne »
Ještě jedna věc.Říká se,že jsme strůjci svého osudu. A také,že máme určený osud.
Podle mne(ale jen dodle mne)-jak budeme žít,takový osud  si poneseme do konce-ať nakonec zemřeme na cokoliv,co do života dobrého či špatného dáme.
Snažme se tam dát co nejvíce dobrého.

Offline Ormien

  • Gardening
  • *****
  • Příspěvků: 3540
Re:Rakovina
« Odpověď #20 kdy: Prosinec 31, 2012, 05:23:08 odpoledne »
- A naopak hodnotím kladně metodu našeho lékaře (jméno si bohužel nepamatuji), který léčí ohraničenou rakovinu tím, že nádoru podváže cévy, které do něj přivádějí krví výživu. Je to pro mě jako technika logické i když dcera mě okamžitě posadila na zem, řekla....ale on ten nádor vytváří enzymy a substance, které naopak tělo nutí vytvářet nové krevní zásobení nádoru.... a jsem zase tak říkajíc spadlej na drštku a ryju nosem v zemi. V těchto mých kritických názorech mě vychovává web Sysifos.cz. Velmi doporučuji.
Taky jsem hnusný skeptik a nevěřící Tomáš a přízemní člověk bez fantazie. Ale metoda zmíněného pana doktora mi vůbec nepřipadá blbá. Nádorové buňky jsou "rychlokvašky" a nemají-li výživu, dlouho nevydrží. Vždycky je tu tedy šance, že scípnou dřív, než stačí vyrobit další vaskularizační podněty a než se vytvoří nové cévy, aby ho nakrmily. A když se ještě podvážou odcházející cévy, věřím, že to může vyjít. Bohužel, ne všechny nádory jsou takto podvázatelné...
Dar je darem tomu, kdo dává, a vrací se k němu zpět. Walt Whitman

Offline miki

  • ***
  • Příspěvků: 1036
Re:Rakovina
« Odpověď #21 kdy: Prosinec 31, 2012, 05:36:19 odpoledne »
Zdravím.
Štika já snad ani proti němu neútočím pouze jsem zdělil názor.
Mě prostě nepřesvědčil a to Bc. to je podle mě příznak. A není to závist, že dosáhl většího vzdělání než já. Kurňa vždyť jsem celé odpoledne louskal ty jeho články.
Prostě jdu do pryč, nejni moje krevní skupina. NEPŘESVĚDČIL MĚ.
A promiň na osud také nevěřím a to, že je předurčenej tak to je pro mě již nepřjatelné.
Přísloví : Jak si kdo ustele tak si lehne.
Co se týče tvé léčby Fungilenem, nemohu posoudit jaká nemoc to byla a co se zlepšilo, pro mě tenký led nejsem lékař. Ale mám radost, že ti pomohl. Tedy pokud to nebyl placebo efekt. Ono to někdy působí na podvědomé úrovni mysli.
Proto se také pokud můžu bráním těm konspiračním teoriím.
Přeji příjemného silvestra a nový rok ve zdraví a pohodě. Nejen tobě ale všem na fóru.
Ormien :  Velkej souhlas tady mě to logika dává a souhlasím. Ale jak jsem psal v předešlém tam to může být od farmaloby(konspirační teorie) přes výživu až po šarlatány.... všechno a nic.
Miki.   

štika

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #22 kdy: Prosinec 31, 2012, 05:39:23 odpoledne »
Ad miki-nechtěla jsem rozebírat své zdrav.problémy-ale blba ze mne nedělej,co se týče placebo efektu.
Měj svůj názor ale nevnucuj ho jiným.

štika

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #23 kdy: Prosinec 31, 2012, 05:43:48 odpoledne »
Navíc,nechtěla jsem ani tebe ani nikoho přesvědčovat o osudu. Ale to už je tvůj problém,ne můj.
Ono to o tom stlaní je úplně stejné,že jsme strůjci svého osudu.Jen to každý popisujeme a chápeme po svém ale obsah je stejný.

štika

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #24 kdy: Prosinec 31, 2012, 05:58:28 odpoledne »
Ad miki. Kdyby jste věděl,jak já jsem pár let musela bojovat proti mým pacientům(už si na to zvykli),že jim na každou blbost a oteklou tvář nenapíši hned antibiotikum? 6e tu oteklou tvář mají hlavně díky "plynům" z anaerobních mikrobů? Že tam hned není žádný hnis ale jsou jen nafouklí?
Ona ta hlavní práce spočívá na těch "správných"lékařích" a ne jen na prodejcích farmak.
A těch je spousta!!!

Offline miki

  • ***
  • Příspěvků: 1036
Re:Rakovina
« Odpověď #25 kdy: Prosinec 31, 2012, 06:20:59 odpoledne »
Zdravím.
Tak ty máš dojem  že z tohoto.....Tedy pokud to nebyl placebo efekt. Ono to někdy působí na podvědomé úrovni mysli..... plyne, že z tebe dělám blbce a že vnucuji svůj názor.  No nevím, dal bych to posoudit jiným. Měl jsem za to že můj příspěvek je v čistě informační rovině. Ale jak tě tak čtu ty to vnímáš jako útok tak to prosím za prominutí.
Pacienti : tak to že na chřipku nejni ATB jsem měl problém vysvětlit i mé hodné manželce teprva když ji to potvrdila dcera tak začala pochybovat a to trvalo další rok než to přijala. Nic nového pod sluncem ta bude uvažovat o PA až bude slyšet dávky ze samopalu pod okny. A nejlepší až bude svědkem (očitým) rabování a pod.
Miki

štika

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #26 kdy: Prosinec 31, 2012, 06:35:56 odpoledne »
Ad miki. Já to neberu jako útok od tebe ale jako názor,který ale nesmíš vnucovat ostatním.Ale beru tě hlavně za MATERIALISTU. A tím jsi.Máš dobré technické nápady,beru tě.

Offline Saladin

  • EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • Příspěvků: 9585
  • I' ll be back!
Re:Rakovina
« Odpověď #27 kdy: Prosinec 31, 2012, 06:45:42 odpoledne »
Jó, paní doktorko, s materialisty a mechaniky je potíž..

Ani kvantová fyzika je zatím stále nepřesvědčila, že na počátku všeho bylo slovo a to slovo bylo od Boha..

Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

štika

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #28 kdy: Prosinec 31, 2012, 06:49:26 odpoledne »
Tak to mi berete z duše.

Offline Saladin

  • EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • Příspěvků: 9585
  • I' ll be back!
Re:Rakovina
« Odpověď #29 kdy: Prosinec 31, 2012, 06:57:23 odpoledne »
Jsem přesvědčen, že většina nemocí je psycho-somatického původu, tedy, když nebudu počítat vyložené otravy.. Snad jen ty zkažené zuby mají nějakou kauzální souvislost s ústní hygienou :D

Četl jsem a něklikrát slyšel teorii, že dokud jsme neuměli snižovat horečky léky, tak bylo méně rakoviny díky tomu, že občasná horečnatá onemocnění likvidovala nádory.. Je to možné?
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

štika

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #30 kdy: Prosinec 31, 2012, 07:03:50 odpoledne »
Beru to,že hlavně nemoci jsou způsobeny psycho-somatickými problémy. Hlavně psychickými.

Offline Ormien

  • Gardening
  • *****
  • Příspěvků: 3540
Re:Rakovina
« Odpověď #31 kdy: Leden 01, 2013, 01:21:25 odpoledne »
Četl jsem a něklikrát slyšel teorii, že dokud jsme neuměli snižovat horečky léky, tak bylo méně rakoviny díky tomu, že občasná horečnatá onemocnění likvidovala nádory.. Je to možné?
Je to možné, hypertermie patří i dnes k používaným léčebným metodám. Účinek je dán tím, že rakovinné buňky jsou "rychlokvašky", rostou příliš rychle a nestačí si vybudovat ten stupeň organizace, který dává normálním buňkám jejich odolnost.
Dar je darem tomu, kdo dává, a vrací se k němu zpět. Walt Whitman

Offline miki

  • ***
  • Příspěvků: 1036
Re:Rakovina
« Odpověď #32 kdy: Leden 01, 2013, 03:21:18 odpoledne »
Zdravím,
Tak koukám, že si s tím bohem společně notujete. Nebojte mě nepřesvědčíte.
Něco tak fiktivního jako je bůh do mého světonázoru nepatří. Tady mě napadá jedna úderná otázka ! !  Pokud přijímám vědecký poznatek, že vesmír vznikl velkým třeskem z prakticky z nepatrného bodu nekonečné hustoty a hmotnosti.
Tak kde potom byl ten bůh schovaný před tím Big Bendem. No ale to jen tak na okraj a odpověď nečekám..... Já vám vaši víru neberu, zároveň nevnucuji svou...... A pokud v něco abstraktního věřím tak je to "moc podvědomí", autor stejnojmené knihy José Silva.  Ale taky je to i mimo téma. Dáme se zase do té rakoviny.
Miki

Offline Ormien

  • Gardening
  • *****
  • Příspěvků: 3540
Re:Rakovina
« Odpověď #33 kdy: Leden 01, 2013, 04:51:29 odpoledne »
Jaký bůh - co sem taháš pohádkové postavy? Jsem dědičný ateista a o existenci nějakého boha mě může přesvědčit pouze dotyčný sám patřičně podloženou názornou demonstrací. Moje argumentace je prostá - v přírodě neexistuje a nemůže existovat nic absolutního a dokonalého čili ani bůh. Má-li být bohem, musí být dokonalý a jako takový nemůže stvořit nic nedokonalého a nic, co stojí na nedokonalosti - jako příroda sama.
Moc podvědomí není nic zas až tak moc abstraktního. Jestliže optický či akustický vjem dokáže vyvolat určitou reakci organismu (což musí, jinak by organismus nebyl schopen reagovat na prostředí), musí být téhož schopna i představa - jediný zádrhel je v tom, že s těmito nástroji neumíme pracovat, neumíme je využít ve svůj prospěch.
Krásný příklad je eliminace bradavic silou vůle - už ve středověku jakýsi mnich udělal prostý pokus. Vzal skupinu náhodně vybraných lidí s bradavicemi a řekl jim, že je bůh bradavic zbaví, budou-li se k němu usilovně modlit. Druhé skupině lidí řekl, že když budou dostatečně intenzivně myslet na to, že bradavice nechtějí, bradavice samy zmizí. Závěr? Vzhledem k tomu, že pracoval s velkými skupinami lidí, nezjistil žádný podstatný rozdíl. Od té doby, co jsem se o tom dočetla, jsem přestala plýtvat materiálním úsilím na likvidaci bradavic. Prostě jim jasně vysvětlím, že je NECHCI. V historicky krátké době mizí samy. A věřím, že by to takto šlo v řadě dalších případů.
Dar je darem tomu, kdo dává, a vrací se k němu zpět. Walt Whitman

Offline miki

  • ***
  • Příspěvků: 1036
Re:Rakovina
« Odpověď #34 kdy: Leden 01, 2013, 09:56:38 odpoledne »
Zdravím,
Tak se asi na tu rakovinu nedostanem že ? ?
ŽE NÁS SMAŽOU že jo ? ! ? 
Ormien : To byla reakce na Saladina a Štiku, ne na tebe. Ale jako vhled do tvé duše moc dobré. Gratuluji si sám sobě, že tady mám spřízněnou duši i když se někdy neshodnem, ale to přeci rozumným lidem nemusí vadit že ?
Podstatný je ten společný cíl.

Ubezpečuji vždy všechny okolo mně, že jsem schopen svůj názor, na věc a nebo problém, změnit.
Za předpokladu, že mě dotyčný přesvědčí o opaku a že se mýlím.
NENÍ PROBLÉM.
Nemám ovšem rád, když je to "jedna paní povídala"
případně (a to je podstatně horší) když se nedostatek argumentů, vyvažuje napadáním toho druhého. To jaksi jdu sám do pryč a diskuzi končím.

K tomu podvědomí :
O těch bradavicích jsem to slyšel a dokonce zkoušel ale nejsem asi dost trpělivý. Můžeš naznačit ?
A to jsem si složil i takovou říkanku jak ji mám rád ale ne na noze a že chci aby šla do pryč. Každou noc před usnutím jsem si ji opakoval a ono nic. Dokonce jsem si ji vizualizoval jak ji tahám z chodidla a stejně nic.  A že ten obrázek v paměti z předešlého jsem měl i vybarvenej, stejně nic. Někdy na mě to mé podvědomí kašle a nebo dělám něco špatně. Nepoužívám zápory, nepoužívám slovíček... ne.... nesmíš... atd. když ji vysvětlím, že ji mám rád, ale že mě obtěžuje a měla by jít do pryč taky nic. Přesto mě ta knížka od Silvy otevřela hodně oči. Doporučuji.

Takže zatím na tu druhou co se mě teď usídlila, jako před léty na plosce chodidla, dávám cibuli, pomohlo to tenkrát pomůže i dnes. Tenkrát, to mě bylo asi 35 jsem ji po měsíci vytáhl i s kořínky jako uschlou trosku její bývalé krásy. A že to byl mamrd (velkej kousek).
Miki.

Offline Ormien

  • Gardening
  • *****
  • Příspěvků: 3540
Re:Rakovina
« Odpověď #35 kdy: Leden 01, 2013, 10:59:39 odpoledne »
i když se někdy neshodnem, ale to přeci rozumným lidem nemusí vadit že ?
Naopak, jak jinak se chceme posouvat dál a učit se jeden od druhého, když bychom se v ničem nelišili?

O těch bradavicích jsem to slyšel a dokonce zkoušel ale nejsem asi dost trpělivý. Můžeš naznačit ?
Jsem vedlejším povoláním textař, ale bradavicím jsem teda nikdy nic nesložila, seš lepší:)
Vycházím z toho, že ani bradavice, ani vlastní buňky nejsou vybavené na zvládání lidské řeči, takže si s nimi člověk moc nepokecá. Neplýtvám na ně tudíž dobrým slovem - většinou si jen představuju, že se ke konkrétní bradavici cévami probojují ohnivé kuličky a vypálí ji, přičemž cítím, jak to dané místo pálí - a pak si představím příslušnou část kůže bez bradavice. Ideálně před usnutím, když se člověk může soustředit - myslím, že bez soustředění na daný bod to nefunguje, protože své imunitě musíš jasně ukázat, kam má poslat uvítací výbor.
Někdy stačí tahle akce jednou. Bradavice ale nikdy nezmizí ze dne na den. Vlastně ani nevím, jak dlouho jí to trvá - obvykle na ni zapomenu a pak zjistím, že už není. Někdy je třeba ji takto "ošetřit" několikrát. Ale Ty to zvládneš:)
Moje mladší mládě šetří silami a používá na bradavice biolampu (kterou léčíme kdeco) a jako děti jsme je dlachnili vlaštovičníkem. Ten je solidně jedovatý, takže myslím působí tak, že povraždí napadenou vrstvu buněk, díky čemuž se viry ocitnou "na suchu".
Ad rakovina: virus, který způsobuje bradavice, způsobuje mj. i nádor děložního čípku a pravděpodobně i nádory hltanu - ale tam jednak majitel(ka) o nádoru nejprve neví a pak - nebezpečné jsou hlavně nádorové buňky rozběhlé po celém těle, takže prakticky nelze jednoznačně ukázat, kam má imunita zaměřit pozornost.
Dar je darem tomu, kdo dává, a vrací se k němu zpět. Walt Whitman

Offline Saladin

  • EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • Příspěvků: 9585
  • I' ll be back!
Re:Rakovina
« Odpověď #36 kdy: Leden 01, 2013, 11:30:18 odpoledne »
Miki, Ormien:

Alespoň že nejste až tak brutální materialisté.. Ono se to časem podá.. Vy dva vlastně také věříte, věříte v to, že Bůh není..

To že věříte v sílu podvědomí a vůbec v to, že myšlenka má energii, je dobrá cesta, a vám oběma to pomáhá a slouží.

Nikdo Vás nepřesvědčuje, nikdo vás nehaní a o to samé prosíme i my, věřící, vás.

Berte to tak, že naše víra v Boha je náš koníček, který shledáváme užitečným a občas se zapomeneme.
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

Offline miki

  • ***
  • Příspěvků: 1036
Re:Rakovina
« Odpověď #37 kdy: Leden 02, 2013, 12:01:50 dopoledne »
Zdravím,
Tak to zkusím díky...... k tomu co to je snad ještě toto ta bradavice je vlastně (dle mého), opouzdření infekčního agens organizmem tak aby neměl možnost škodit celku. Tělo je v tom tak úspěšné, že bradavice musí vysílat kořeny do kůže kterými jedinými může přes tu vrstvu kůže difuzí získávat živiny pro svoji existenci. Je to taková rakovina v sarkofágu. Prostě herpes viry v praxi.
Miki.

Offline Ormien

  • Gardening
  • *****
  • Příspěvků: 3540
Re:Rakovina
« Odpověď #38 kdy: Leden 03, 2013, 10:59:38 odpoledne »
Miki, Ormien:
Alespoň že nejste až tak brutální materialisté.. Ono se to časem podá.. Vy dva vlastně také věříte, věříte v to, že Bůh není..
To že věříte v sílu podvědomí a vůbec v to, že myšlenka má energii, je dobrá cesta, a vám oběma to pomáhá a slouží.
Nikdo Vás nepřesvědčuje, nikdo vás nehaní a o to samé prosíme i my, věřící, vás.
Berte to tak, že naše víra v Boha je náš koníček, který shledáváme užitečným a občas se zapomeneme.
Omlouvám se, jestli jsem se nechtě někoho dotkla. Jsem prostě nenapravitelný ateista, berte to prosím jako můj nedostatek fantazie.
Bohužel, viděla jsem umírat na rakovinu mladé, hodné, jinak zdravé lidi a nedokážu si představit, že by se jejich utrpení a zoufalé modlitby mohly u někoho setkat s lhostejností. Ale viděla jsem i lidi, kterým se řeklo, že se mají přestat doprošovat slitování a mají začít sami bojovat - a oni to dokázali. Stačilo jim věnovat denně hodinku dvě, popovídat si s nimi, dát jim najevo, že na jejich osudu někomu konkrétnímu záleží. Proto věřím v sílu člověka a i to je svým způsobem jakási víra. 
Dar je darem tomu, kdo dává, a vrací se k němu zpět. Walt Whitman

Offline stepan-hawk

  • Teoretik prepper
  • *****
  • Příspěvků: 4914
Re:Rakovina
« Odpověď #39 kdy: Leden 03, 2013, 11:03:49 odpoledne »
Každý v něco věří. já například věřím, že se lidstvo samo nezničí. docela naivní víra, ale ... no porovnávat nebudu. ;)
Myslet dopředu neznamená si koupit basu piv místo dvou lahví, ale přemýšlet občas co by kdyby a sem tam si něco připravit na dlouhodobé hledisko.
Věc, kterou budete znát vám někdo možná mučením vezme, ale i poté ji budete mít.

Horda

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #40 kdy: Únor 27, 2013, 08:29:32 dopoledne »

Offline Ormien

  • Gardening
  • *****
  • Příspěvků: 3540
Re:Rakovina
« Odpověď #41 kdy: Únor 27, 2013, 09:13:41 dopoledne »
Konkrétně jde o tento seznam (ke zvětšení nutno nakliknout). Co mě překvapuje, je to, že v něm nefiguruje hlíva... A květák... A zelí...
Dar je darem tomu, kdo dává, a vrací se k němu zpět. Walt Whitman

Offline Gloch

  • Moderátor
  • *****
  • Příspěvků: 1015
Re:Rakovina
« Odpověď #42 kdy: Květen 03, 2013, 10:32:44 odpoledne »
Četl jsem a něklikrát slyšel teorii, že dokud jsme neuměli snižovat horečky léky, tak bylo méně rakoviny díky tomu, že občasná horečnatá onemocnění likvidovala nádory.. Je to možné?
Je to možné, hypertermie patří i dnes k používaným léčebným metodám. Účinek je dán tím, že rakovinné buňky jsou "rychlokvašky", rostou příliš rychle a nestačí si vybudovat ten stupeň organizace, který dává normálním buňkám jejich odolnost.
A nebo lidé umřeli následkem té horečky, dřív než se nádor stihl rozvinout.

Offline monty

  • ***
  • Příspěvků: 245
Re: Bradavice
« Odpověď #43 kdy: Květen 29, 2013, 06:16:01 odpoledne »
Pred nekolika lety, dnes jiz moje byvala pritelkyne, rozkrojila jablko, potrela tim rezem vsechny moje bradavice, znovu slozilaq a dala ven na dest, pod strom. Az pry shnije, bradavice zmizi, pry podle sve babicky (nejsem si jist). Asi za dva mesice jich vetsina zmizela (z asi 12 zustaly tri).. Vira, nahoda.. nevim :-)

Offline Dag Björndal

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 7599
Re: Rakovina
« Odpověď #44 kdy: Září 18, 2019, 11:29:24 dopoledne »
Sem tam zabrdnem k tejto téme. Čo nového. Tuto primár Mudr Karel Erben nie je nový, a vo veku tuším 86 rokov stále činný.

Ak niekoho zaujíma, môže študírovať a prípadne pridať dáky postreh...

https://www.youtube.com/watch?v=sOJZyseNqnM

https://www.youtube.com/watch?v=BnpE2MehF5Y

S prúdom dokáže plávať aj mŕtva ryba.

konec

  • Host
Re: Rakovina
« Odpověď #45 kdy: Prosinec 04, 2020, 11:59:53 odpoledne »
to Bohumil
Jádra meruňěk určitě fungovat mohou, ale jejich kyanovodík bych rozhodně nenazval vitamínem B17.
Není to žádný vitamín. Jen se dá využít skutečnosti, že rakovinné buňky jsou na některé věci 1000x citlivější, než normální buňky. Toho vlastně využívá i medicína, když tráví onkologické pacienty jedama.
Často se dá rakoviny zbavit i pouhou hladovkou. Je možné střídat dny, kdy jím, a dny, kdy nejím. V minulosti lidé drželi čas od času záměrně hladovku. Taková hladovka samozřejmě není vhodná pro lidi s cukrovkou.
Nutno však také říci, že každá rakovina je individuální, to znamená, že na rakovinu Pepy nebude platit stejný trik, co úspěšně platil na rakovinu Honzy. A to se týká jakéhokoliv způsobu léčby. Lékaři nasadí chemoterapii a ta nezabere, protože zrovna tento nádor je proti tomuto konkrétnímu jedu imunní. Taktéž kyanovodík z jader meruňěk může třikrát rakovinu vyléčit, ale po čtvrté už ne, protože to bude naschvál zrovna taková rakovina, která bude mít proti tomuto druhu trávení imunitu.
>> Žádný způsob léčby nebude fungovat vždy.    (což také znamená, že je nutné neustále vyhodnocovat, jestli zvolený postup funguje)
>> Každý způsob léčby je založen na tom, že své tělo mučíme a spoléháme se na to, že normální buňky jsou odolnější vůči útrapám a  teroru, než-li buňky rakovinné.

to Cajgalamo
David Icke lže. Rakovina opravdu není houba. Člověka skutečně může napadnout houba, avšak to onemocnění se jmenuje úplně jinak. A také se úplně jinak léčí.
Teď si vzpomínám na Karolínu Loskotovou, která na svém blogísku psala, že je rakovina houba, jenže na své blogísku měla i svou fotku a měla extrémně velký nos. A jak známo, každý, kdo má velký nos, tak neustále lže.
Pohádka o Pinokiovi nevznikla jen tak z ničeho.


Megimaj

  • Host
Re: Rakovina
« Odpověď #46 kdy: Únor 17, 2023, 10:05:36 odpoledne »
Dávám do pozornosti Kliniku Dr Gersona v Maďarsku kterou založila jeho dcera. Další klinika s jeho protokoly je v Mexiku .Tam se chodí léčit Američané s rakovinou protože v Americe se tahle přírodní léčba používat nesmí pod hrozbou odebrání licence lékařům musí být nasazeny chemojedy. Viděla jsem dokument s dcerou Dr Gersona a vyléčenými pacienty kterým lékaři nedávali v posledním stadiu rakoviny šanci. O co na klinice jde ? Je to léčba nejen rakoviny přírodními postupy ,detoxikací organizmu s důrazem na vysoké samouzdravovací schopnosti těla když má klid ,výživu a podmínky. Klinika je útulná v tichém horském prostředí. Léčba se děje pod řádným lékařským dohledem, klinika má licenci . Používá se denně čerstvá kvalitní zelenina a ovoce vypěstované přímo v Maďarsku a všechny způsoby úprav .Nejdůležitější jsou denné dávky čerstvě vylisované zeleninové a ovocné štávy.  Více zde : https://gerson.org/how-it-works/

Megimaj

  • Host
Re:Rakovina
« Odpověď #47 kdy: Únor 17, 2023, 10:13:10 odpoledne »
Četl jsem a něklikrát slyšel teorii, že dokud jsme neuměli snižovat horečky léky, tak bylo méně rakoviny díky tomu, že občasná horečnatá onemocnění likvidovala nádory.. Je to možné?
Je to možné, hypertermie patří i dnes k používaným léčebným metodám. Účinek je dán tím, že rakovinné buňky jsou "rychlokvašky", rostou příliš rychle a nestačí si vybudovat ten stupeň organizace, který dává normálním buňkám jejich odolnost.
A nebo lidé umřeli následkem té horečky, dřív než se nádor stihl rozvinout.
Horečka podkud není extrémně vysoká je prospěšná ,pomáhá tělu likvidovat patogeny .Kdo snižuje teplotu prodlžuje si zbytečně léčbu. Naše těla jsou moudrá vědí co mají dělat aby si poradili s nemocí,chce to jen klid na lůžku a doplňovat průběžně tekutiny. Od té doby co to vím jsem přestala kupovat a nezatěžuju tělo chemií, Paraleny.