Autor Téma: Cukrovka  (Přečteno 5325 krát)

Offline votroubek

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 5150
  • do nebe si bereme to, co jsme v životě rozdali....
Re: Cukrovka
« Odpověď #50 kdy: Říjen 19, 2018, 12:09:50 odpoledne »
Je to těžké, rozhodně bych vypíchnul, že si tělo umí vyrobit sacharidy samo. To je velmi důležitý fakt, já osobně bych ho nepodcenil. A co se týká léčby dvojky, tak existuje gersonova terapie, která si s dvojkou poradí jako prd a s jedničkou prokazatelně na půl cesty, tedy k vysazení inzulinu.Úplně asi ne. Ale je nutné zapomenout na domácí gersony, protože součástí terapie je bezpodmínečý duševní klid a pohoda a to většia lidí doma nezvládá.
Gerson však funguje jako totální frontální útok, který působí systémově.Takže se s ním vyřeší i většina ostatních chorob, protože to vlastně ani jinak nejde.Je to ale drahý špás.
Jaký máte názor na duševní vlivy v cukrovce???

SoňaR

  • Host
Re: Cukrovka
« Odpověď #51 kdy: Říjen 19, 2018, 01:40:12 odpoledne »
Cukrovkáři i necukrovkáři, nakládejme zelí, to nám prospívá všem a zrovna je jeho sezóna  :) (výjimku tvoří lidi se šetřící dietou, nebo s omezením příjmu soli)

SoňaR

  • Host
Re: Cukrovka
« Odpověď #52 kdy: Prosinec 03, 2018, 09:01:52 dopoledne »
Paráda, víc takových zpráv...

SoňaR

  • Host
Re: Cukrovka
« Odpověď #53 kdy: Srpen 31, 2019, 09:16:11 odpoledne »
Ahoj, tak o vyliečení cukrovky 2 typu som už počul, ale 1 typ to je iná.

Hele Jarku, jak jsem pochopil, máš cukrovku 1.typu. Existuje kytka Dichroa febrifuga, český název nevím. Má nějaké minoritní terapeutické využití, ale nějací tuším japonci s tím dělali "pokusy" na nemocných s diabetem 1. typu. Samozřejmě nejdřív na zvířatech, ale snad potom i na lidech. Ten článek bohužel nejsem schopen teď najít. Buď blbě hledám nebo to stáhli. Jde o to, že tato rostlina obsahuje sloučeninu febrifugin, který inhibuje tzv. T17 helper cells, což je jeden speciální "poddruh" bílých krvinek, který je zodpovědný za zánětlivé procesy v organismu a hraje významnou roli při autoimunitních nemocech. Podrobnosti nevím, nejsem imunolog. Ti doktoři přitom přišli na to, že beta-buňky slinivky se neustále obnovují i u pacientů na insulinu, ale kvůli probíhajícímu chronickému zánětu, který je ničí se jeví, jako že jsou beznadějně mrtvé. A právě tímhle febrifuginem, resp. výtažkem z té rostliny potlačili ten chronický zánět, což mělo za následek alespoň částečné obnovení funkce slinivky a vysazení nebo alespoň snížení dávek potřebného insulinu.
Vyšší místa to pak samozřejmě popřely, že nic takového neeexistuje resp. nefunguje. Farmaceutická lobby opravdu nemá zájem trvale vyléčit jakékoliv chronické a/nebo těžké, a k tomu v masové míře se vyskytující onemocnění. Je to, co do objemu peněz, největší byznys na světě. Následují zbraně a drogy. Pak to ostatní. Takže zprávám typu, že definitivně vyléčíme cukrovku 1. typu (anebo i 2. typu) se hořce směji. Nechci ti dávat falešné naděje, ale zkus se o tu kytku zajímat. Taky bych ti doporučil nějaké přírodní imunomodulátory - úmyslně nepíšu imunostimulancia, příp. imunosupresiva. Prostě něco, co by ti mohlo pomoci "vybalancovat imunitní systém zezdola i zeshora". Myslím, že tím nemůžeš nic pokazit.  :pa:

Tak to se obávám, že se spíše dřív vyléčí některou z výše uvedených nových metod, než sežene dichrou a naučí se z ní získat deriváty febrifuginu, z nichž některé se používají k léčbě malárie, rakoviny, fibrózy a zánětlivých onemocnění. A pak bude třeba určit který z těch derivátů by byl vhodný na léčbu cukrovky a jestli ho třeba není třeba s něčím spojit apod..  ;)

A prosím příště se vyvaruj poznámek o vyšších místech, lobby apod. Debaty tímto směrem už zde byly, rozhodli jsme se, že nejsou pro fórum přínosné a tudíž zde již nejsou vítané. Děkuji za pochopení.


Offline Jarek26

  • ***
  • Příspěvků: 135
Re: Cukrovka
« Odpověď #54 kdy: Září 02, 2019, 07:52:04 dopoledne »
to: Ursa Minor

Ahoj
ďakujem za záujem, ale máš  tam pár chýb.
Cukrovku nemám
Rastlinu som hľadal v TČM, ale v ČR a SR nič a v ANG je zopár zmienok, ale len ako antimalarikum a na vyvolanie zvracania.
K tvojmu smiechu: poznám človeka ktorý úspešne liečil ľudí s  cukrovkou typu 2 ( A VYLIEČIL ICH), s jednotkou je to horšie, ale radikálne zníženie podávania inzulínu nastalo (takže smiať sa môžeš, ale ak tak nad svojim hrobom)
Články o japonských skúškach s touto rastlinou som nedohladal (aj keď netvrdím že neexistujú)