Zdravím.
Přišel mě mail od Edis.
Vzhledem k tomu, že je všeobecný a nevidím důvod proč by o něm neměli vědět i ostatní tak sem dávám odpověď.
Vím, že tím porušuji jednu ze svých zásad ale udělám vyjímku. Je to pro informaci i ostatních. Navíc neuvádím obsah textu ani otázky v mailu.
ahoj.............................
Zdravím.
Tak to je spíše hádání a srovnávání fakt ze zahraničí, zajímavé je třeba jak reagují velmi bohatí a co prodávají a nakupují.
Dále cen za zlato a stříbro. Ale také události okolo Iránu (ropa) a reakce Moskvy a Číny. Překotné tištění peněz v USA.
Měsíčně 40 miliard doláčů. EU je již za nimi a spěchá aby je dohonila.
Zajímavé jsou také velmi prudké poklesy cen zlata a stříbra na trhu a jejich opětné pozdější zdražení na vyšší než původní úroveň.
To je totiž pumpování posledních zbytků zlata do kapes těch banksterů......
NEPRODÁVAT........Blbci prodají a ti co ten pokles způsobili si nakoupí a blbci utřou.
MNOOO MŮJ ODHAD JE TAK 1 ROK do kolapsu, na internetu to je odhadováno a mezi řádky se píše, že snad 2-3 roky.
Optimisti říkají, že ještě 5 let. Ale musím přiznat, že se mohu i plést.
Když bych to chtěl vyjádřit v % tak bych dal 80% na to, že do jednoho ročku.
Ale to je závislé na tom zda to budou chtít ještě udržet nad vodou tištěním peněz. Důvodů by mohlo být dost.
A pokud ano tak to lze prodlužovat i o 5 let než to krachne. Taková EU je rozhodnuta jít i přes ožebračení obyvatelstva celého kontinentu. Aby se EU nerozpadla tak jsou schopni udělat cokoliv. Jediné co je může zlikvidovat je, že je lidé na ulicích vypálí zápalnejma láhvema. Ale to musí hořet ty jejich bejváky v milionářských čtvrtích a ne auta na ulicích.
Kypr a jejich vykradení bankovních účtů je pouze slabý odvar toho co by mohlo následovat. KDYŽ MOCNÍ BANKSTEŘI ROZHODLI ŽE EU BUDE TAK BUDE, ONI NEJSOU OCHOTNI PROHRÁVAT. Eu je přeci předstupeň ovládnutí světa přes peníze.
TOTO JE HLAVNÍ riziko JAKÉKOLIV předpovědi.
A já jsem pouze samouk, před 5ti lety jsem zakoupil cca 10 knih o tomto problému a vyměnil jsem si pár obsáhlých mailů s ekonomy, kteří o tom píší.
Pro důvody proč se nemusí EU tak rychle rozpadnout, nemusíme chodit daleko.
Proč se naši ministři a ta sebranka korupčníků, která je tam pouze pro dnes již 6,8% občanů, drží těch židlí zuby nehty ? ? ?
Proč se dávno vláda nerozpadla ? ? ? Jsou lidé v ulicích, nejsou a oni mají nabrané hypotéky, půjčky a jakpak by je splatili ? ? ?
A stejné je to s těmi v EK a EU. Nikdo je nekontroluje, platy mají astronomické, tak proč by to měli připustit ? ? ?
Rockefeler prohlásil po rozpadu RVHP a Varšavské smlouvy.....Tak a teď potřebujeme ještě jednu pořádnou krizi a je celý svět náš........ Gates dělá zase všechno pro snížení populace na zemi. Atd.... samá hyena.
Tak to je vše co se dá v krátkosti napsat, chce to sledovat co se ve světě děje. Nakupujte jídlo, stříbro a pozemky. Zlato již jen okrajově (pokud máte peněz nadbytek), růst bude v krizi a hlavně po ní stříbro. Zlato je dneska již v bublině a je nadhodnoceno. Stříbro totiž bude v průmyslu potřeba stále a dnes je spotřeba 10X větší než je výroba. A ZÁSOBY JSOU MINIMÁLNÍ, třeba takové USA nemají v současné době snad ani jedinou unci stříbra v bankách.
Miki.