Bol som 3 dni na chate pomahat ''preperovi'' s opravou. Bez signalu, bez netu, bez otravovania mobilom.....

.
Okrem majitela ''prepera'' sme tam boli este dvaja a ja som navrhol, ze sa budeme chovat prepersky. Takze sa pripravime na to, ze tu budeme minimalne mesiac. A uz bolo po preperstve. Majitel zistil, ze z jeho preperstva nebude nic. Zasoby so sebou nakupene na 4 dni, na chate predtym ziadne a na moj navrh, ze budeme cely cas zrat len ryzu s tuniakom (tuk, by sme vladali makat, inak by som preferoval len ryzu) si akurat klepali na celo, ze mi preskocilo. Tak som na ryzi s tuniakom, trescou pecenou a zihlavou vybratou z caju ostal sam. Nic ine som nezral a pil som len zihlavovy odvar semtam ochuteny este vyhonkami zo stromov. Napodiv mi to vobec nevadilo (kamionacky zaludok

) a tie 3 dni som na tom prezil v pohodicke. Dokonca som ani nezhodil z pupka. Este som chcel ryzu nahradit ovsenymi vlockami ktore by som ani nevaril a len nechal napucat vo vode, ale pali ma z nich zaha a sodu by som v PA dobe nemal kde zobrat. Iba ak nadrvit vapenca

. Tak som sa nechal rozmaznat ryzou.
Ked som nadhodil, ze ked uz preperime, mali by sme urobit daco ako straznu sluzbu a striedat sa na ''strazi''.....nech trocha nasimulujeme PA dobu. Tam ma rovno vysmiali. Ani som sa neovazil priznat, ze mam so sebou pistol

, nech to nerobi zlu krv.
Takze to vidim tak, ze ked nedajboze nastane ta PA, tak takito ''preperi'' co nevidiet podochnu od hladu....ak sa vobec na tie svoje ''preperske'' utociska dostanu.
Kua, vo stvrtok sviatok v rajchu a ta daromna haved este nema vyrobeny matros co mi maju nalozit

....uz to vidim na vikend v prdeli.