Môžeš mať auto aké chceš, na ceste ťa zastavia. A keď pôjdeš cudzí mimo hlavných ciest do odľahlejšieho terénu, tak ťa miestni vyberú...
Neobývanú oblasť som myslel nie po ceste okolo domov- nemusí ťa každý vidieť, a dostať nápad na tvoje odľahčenie. Peši by sa evakuovalo len, keby bol zlý odhad situácie, alebo nejaké iné komplikácie. Dúfam, že starý prepper odhadne vývoj situácie dobre, a včas kompletne všetko prevezie na chalupu.
Domobrana v hornej polovici nášho bočného údolia je už hotová, bola by pomerne slušné vyzbrojená (hlavne dlhé- aj ja mám zmluvnú kozlicu u bratranca+ moja zásoba streliva), už bol aj pokec v užšom kruhu že "keby čosi", prebralo sa, kto je v partii, akí týpkovia, a aké zbrojné a technické vybavenie. Bývajú tam časté výpadky siete, tak centrál dosť, terenňáky, traktorky a zásoba PHM je celkom slušná. Domy nové bungalovy a staré rodičovské, "prepperské" z 50tych rokov, kde sa v prípade problémov rodiny nasáčkujú, a sú schopné fungovať mimo systém.
S "dorastom" vychádzam nadštandartne (aj moje deti), so zbytkom mojej generácie samozrejme tiež, sme tam všetko starousadlíci a ich potomkovia.