ludze dobrí, já dnes zažil opravdovou hrůzu z elm street...Já dnes dosekával seno v chákáočku a kochal jsem se krajinou a bylinkama , co voněly jak v krakonošově apatyce a jak jsem si zapaloval cigáro, tak se mi zdálo, že vidím u pokosu něco divného...Zsoké trávy, takové nafialovělé potvory v obrovských trsech koukala dětská hlavička. mělo klo bouk s maskáčů a celý děcko bylo v maskáčích. Lezlo po čtyrech a sotva umělo chodit a jen s držením. Vypnul jsem mašinu a rozdejchal tu hrůzu, která mně opanovala, protože přesně tam jsem měl sekat tou svojí sekačkou s trubkovým mačkačem, což je záruka, že nic nemůže přežít průchod strojem.....Jen to zastavení kvůli zapálení cigarety mne zdrželo, protože zapalovač zlobil a já se potřeboval soustředit.... a já mohl uvidět to děcko. Děcko bylo čisté, usmívalo se, tak jse,m ho hodil do traktoru, dosekl posledních pár pokosů a jel domů, protože jsem telefon nechal doma.Cestou jsem na polní cestě potkal dva mladé lidi, taky v maskáčích a ptali se mne, jestli jsem neviděl dítě....Oba usnuli na sousední louce a dítě jim uteklo a ulezlo téměř kilometr přes houštiny a další louky.Strašně sprostě jsem jim vynadal, protože vím, jak vypadá srna, nebo prase lončák, co mi proběhne sekačkou.....A pak, že kouření škodí zdraví......fujtajxl....