Autor Téma: Evropská unie  (Přečteno 9144 krát)

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
Re: Evropská unie
« Odpověď #150 kdy: Březen 05, 2025, 10:44:30 dopoledne »
Už to začalo :D
S prúdom dokáže plávať aj mŕtva ryba.

Offline Akutool

• Super realisti
  • *
« Odpověď #151 kdy: Březen 05, 2025, 10:56:42 dopoledne »
To je fejk, kde má tykadla alebo nejake vetvy vyrastajúce z hlavy? Takto predsa nemože vyzerat bojovnik za europske hodnoty...

Offline bludicka

« Odpověď #152 kdy: Březen 05, 2025, 05:42:20 odpoledne »
Jasne,ze je to fejk ;)! Pravy eu tank bojujuci za ''nase'' hodnoty by muselo mat namiesto hlavne nasadu z metly a riadilo by   ho zasadne tehotne nieco. Ak by  to bolo este k tomu cierne,tym viac by to  zdoraznovalo ''bojovu''(= za hovnoty) schopnost toho tanku.

Offline bludicka

« Odpověď #153 kdy: Březen 19, 2025, 07:27:21 dopoledne »
Rozmyslam,ze co za blba pise pafkovi tie jeho prejavy P:-/.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-pavel-verim-ze-v-pripade-valky-lide-vezmou-zbrane-a-pujdou-zemi-branit-40513573#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart
Sak on by mal hlavne dufat,ze ludia zbrane do ruk nevezmu a nepojdu branit svoje rodiny ;). A podla komentarov pod clankom si myslim,ze naozaj svoje rodiny branit nechcu.

Offline plenty

• Moderátor
« Odpověď #154 kdy: Březen 19, 2025, 11:35:50 dopoledne »
agent pávek 31.10.2024 Omezit pušky, zakázat tlumiče. Prezident Pavel chce přitvrdit v zákonech o zbraních

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-omezit-pusky-zakazat-tlumice-prezident-pavel-chce-pritvrdit-v-zakonech-o-zbranich-40495128

agent pávek 18.3.2025 Pavel: Věřím, že v případě války lidé vezmou zbraně a půjdou zemi bránit

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-pavel-verim-ze-v-pripade-valky-lide-vezmou-zbrane-a-pujdou-zemi-branit-40513573

Nemožno predať pôdu, po ktorej chodia ľudia.

Offline bludicka

« Odpověď #155 kdy: Březen 19, 2025, 03:53:17 odpoledne »
...omezit pusky....ktoze s tym napadom prisiel pred nim? Tiez to zacinalo nejako tak,ze zbran by mali vlastnit len ti ''najpreverenejsi vlastenci''.....napr, clenovia ksc...co taram,nsdap ;D. Vlastne,ani sudruhovia u nas neboli dako nakloneni k vlastneniu zbrani plebsom a tak on len oprasuje skusenosti z mladi. Darmo je,co sa v mladi naucis....ani agenta stb estebackym zvykom neodnaucis. Preto vravim,ze by sa prave mal bat,ak by sa ludia rozhodli branit svoju zem. Lebo ak ju chcu zachovat pre svojich potomkov,museli by ju branit prave pred tvormi ako je pavek a cela nasa zbojnicka garnitura.......co to zas taram ;D...mal som na mysli vladna garnitura.
Lebo jedna z mala viet ktorej by som veril putinovi bolo,ze /rusko nieje nas nepriatel. Nepriatel su nase vlady/.
Alebo je pavek presvedceny,ze dokaze tak rychlo preobliect,ze sa postavi na celo obrancov zeme proti.....kua,ako sa dokaze postavit proti sebe :o?

Offline Tom82

• Chlastovy chlapy
  • *
« Odpověď #156 kdy: Březen 19, 2025, 04:00:53 odpoledne »
Von der Leyen
Proměníme soukromé úspory na tolik potřebné investice!

Já si pořád říkal, kde chtějí v Bruselu vzít prachy na to zbrojení. Nenapadlo mne, že je vezmou lidem s tím, že řeknou, že je to "investice". Pak lidi pošlou chcípnout na frontu, tedy "bránit zemi" jak říká Pávek, takže nebude pak komu vyplatit tu "investici". To je prostě geniální business plán.

Evropská komise: Mobilizace 10 bilionů eur z úspor občanů na obranu EU
https://kleanindustries.com/insights/market-analysis-reports/insights-market-analysis-reports-european-commission-citizens-savings-eu-defence/

Offline bludicka

« Odpověď #157 kdy: Březen 19, 2025, 07:11:20 odpoledne »
A kde inde by brusel chcel vzat peniaze? Sak tie sa vzdy zoberu plebsu. Nikdy som nevidel,zeby bruselski paraziti prisli k prachom inak,ako okradnutim plebsu. Alebo niekto videl,ako ti paraziti zarabaju prachy co chcu rozhadzat hakovanim vo fabrikach pri pasoch? Metlova to nazyva /investice/,u nas to robo nazval /konsolidacny  balicek/, ale nech sa to nazyva akokolvek,vzdy je to okradnutie plebsu statom a napakovaniesa bankarov a ostatnych parazitov.

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #158 kdy: Květen 18, 2025, 09:27:15 dopoledne »
Teraz prebehla dáka eurovízia. A takto to v EU proste funguje....

"V Eurovizii vyhralo gueer stvorenie z Rakúska. Faktom je, že v ľudovom hlasovaní tento zázrak nezískal ani dostatok bodov, aby sa dostal do prvej trojky. To znamená, že európski diváci s veľkým rozdielom hlasovali za Izraelčanov a Estóncov.
Ale ako to už v posledných rokoch býva, o všetkom rozhodla politická porota. Takmer jednomyseľne dala hlasy tvorovi z Rakúska a na druhé miesto umiestnila Švajčiarku, ktorá bola taká beztvárna, že nezískala od ľudí ani jeden hlas!
Stále nie je jasné, prečo je v tejto LGBTvízii potrebné organizovať nejaké verejné hlasovanie, keď na ňom nič nezávisí!"

Offline bludicka

« Odpověď #159 kdy: Květen 18, 2025, 08:56:50 odpoledne »
Televiziu nepozeram uz hadam 10 ci viac rokov,tak netusim o com pises. Ale zaujimalo by ma,ci v tej eurovizii spominaju daco o ursulinych podvodoch,ktorymi sa teraz zaobera sud.
pozeram,ze novy adolf zasa sniva o tom,ze wermacht by mal byt zasa najsilnejsia armada v europe. Asi bolo jeho fotrovi v zajati na sibiri dako bohove dobre a tak aj tento picus tuzi po zajati tam.

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #160 kdy: Květen 18, 2025, 10:35:03 odpoledne »
"Eurovízia" nie je televízia.

Citace
...Eurovízia alebo aj Eurosong je každoročná pesničková súťaž organizovaná od roku 1956 Európskou vysielacou úniou (EBU) a môže sa jej zúčastniť každá krajina, ktorá je členom tejto únie....

Ano, Nemčúri v pravidelných intervaloch rozmrdajú európu.  ;D

Offline Hohepa

« Odpověď #161 kdy: Květen 24, 2025, 04:20:48 odpoledne »
Kdo určí, co je lež? Stát bude před volbami hlídat sítě, pravidla určuje Brusel

Na otázku, kdo tedy rozhodne, co je „dobře“ a co „špatně“, existuje zatím jen částečná odpověď. „Nařízení DSA nerozlišuje obsah na pravdivý a nepravdivý. Pracuje s pojmy legální a nelegální, přičemž o (ne)zákonnosti informací rozhodují příslušné orgány a soudy.

https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/kdo-ur%C4%8D%C3%AD-co-je-le%C5%BE-st%C3%A1t-bude-p%C5%99ed-volbami-hl%C3%ADdat-s%C3%ADt%C4%9B-pravidla-ur%C4%8Duje-brusel/ar-AA1FnrPe?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=99d88930711d4beaabcf177d26841cb0&ei=56

Offline bludicka

« Odpověď #162 kdy: Květen 24, 2025, 05:24:03 odpoledne »
Co je lez,to urcia ''strazci''. Otazka je, ze kto postrazi tych ''strazcov''!
Ked to tak porovnavam s minulym systemom,tak ten mi pomaly zacne pripadat ako celkom demokraticky oproti terajsej ''demokracii'' a prdele do ktorej sa to ruti.

Offline plenty

• Moderátor
« Odpověď #163 kdy: Květen 24, 2025, 07:13:54 odpoledne »
Ano, Nemčúri v pravidelných intervaloch rozmrdajú európu.  ;D

Potom dostanú po držke a zas je chvíľu pokoj  "hold"
Nemožno predať pôdu, po ktorej chodia ľudia.

Offline bludicka

« Odpověď #164 kdy: Květen 25, 2025, 08:24:03 dopoledne »
Vypada to,ze po nej dostanu uz onedlho a ani sa nemusia unuvat dangom nach osten ;D.
https://www.echo24.cz/a/HerNd/svet-zpravy-berlinske-skoly-dneska-ty-buzerante-vypadni-odsud-islam-je-tu-sefem-rvou-zaci-na-ucitele-urady-skoro-mlci
Ktovie, mozno je Oziel jeden z tych,co este nedavno jasal nad prilivom mozlimskych ''dochtorov a kybernetikov'' do rajchu. A teraz narazil na realitu ktoru nedokaze stravit a zrutil sa. A to si z neho este len robia posmesky. Ten musi mat riadne vymyty rozum, ked sa v skole plnej moslimom prizna k tomu,ze je teply ::). Takze ziadne vyvalovaniesa na marodke,ale pekne si zaplatit kurz lietania aby bol prihotovany,ked jeho terajsi ziaci preberu moc v rajchu.
Pozeram,ze chlapci sa asi snazia zaretusovat ten trapas vo vagone, ked sa vracali z navstevy hlavneho clena bratstva bielych nuchacov....
https://www.echo24.cz/a/HzSbT/zpravy-svet-eu-zelena-politika-macron-merz-zruseni-klicove-ekologicke-smernice
...sice nie o 5 minut 12,ale o pol stvrtej,ale  aj tak. Na druhu stranu to mozno zas trocha oddiali rozpad unie a tak budu jeho nasledky este bolestivejsie.

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #165 kdy: Květen 25, 2025, 09:12:19 dopoledne »
Ano ano, veď na to som narážal.  ::)

Offline bludicka

« Odpověď #166 kdy: Červen 08, 2025, 01:15:42 odpoledne »
Kua,my tu debatime o korupcii na ukrajine a v rusku a pritom su to len taki uboziaci oproti profikom vo vedeni unie. Biely nuchac musi vycestovat do juesej,aby vyzobral daky ten milion aby jeho samica mala v juesej co rozhadzovat a on snupat,taka ursula si parmiliardovy obchod dohodne pomocou par esemesiek v mobile ;D. A nikoho to nesere. Hlavne,ze posielaju do nasho bananistanu na kontrolu podvodnikov rovnakeho podvodnika. To je kua skurvena doba.
https://www.youtube.com/watch?v=F5xvUkErJqg
Par chudakov stale basni o tom,ze ursula a spol uz budu pomaly zrat hlinu v base a ona sa na nich len potutelne vyskiera a vie svoje. A vraj sa u nas za sociku kradlo ::).

Offline lučobník

• Praktikující prepper
  • Starý prepper a survivalista
« Odpověď #167 kdy: Červen 08, 2025, 02:35:17 odpoledne »
Aj kradnúť treba vedieť- kradnú všetci, ale treba voliť takých, ktorým na to neprišli- to sú schopní politici. V tom mi imponuje taký jeden náš vojenský minister- s úsmevom, s prehľadom, tvárou v tvár verejnosti všetko vysvetlí, skrátka schopný chlapec- taký sa napakuje aj bez toho, aby poškodil republiku, na rozdiel od blbcov. S tým by som do partie šiel hneď ;).
Všetko ide, len malé deti sa musia nosiť.

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #168 kdy: Červen 08, 2025, 02:57:35 odpoledne »
Ta to kerý? Ta to tento?  ::)

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper

Offline bludicka

« Odpověď #170 kdy: Červen 08, 2025, 06:23:05 odpoledne »
Aj kradnúť treba vedieť- kradnú všetci, ale treba voliť takých, ktorým na to neprišli- to sú schopní politici. V tom mi imponuje taký jeden náš vojenský minister- s úsmevom, s prehľadom, tvárou v tvár verejnosti všetko vysvetlí, skrátka schopný chlapec- taký sa napakuje aj bez toho, aby poškodil republiku, na rozdiel od blbcov. S tým by som do partie šiel hneď ;).

Notyvole :o ak takto mysli viac volicov,tak sa nemozme cudovat,ze to ide do takej prdele. ''Schopny'' politik ich ojebe a oni mu zato este aj tlieskaju :(. Divne.....

Offline Rudolf Steiner

• Jízdní a střelecký spolek
« Odpověď #171 kdy: Červen 09, 2025, 08:03:33 dopoledne »

Offline bludicka

« Odpověď #172 kdy: Červen 10, 2025, 08:15:31 dopoledne »
Myslienky su to vyborne a povedal by som,ze to citim presne tak,ako to p. Robejsek podava. Ale je tu jedno velke Ale! Kedze ich podava clen rimskeho klubu,treba sa viac zamerat na to co nepodava,pripadne co sa  skryva medzi riadkami.
Akoby som pocuval ozrateho Milosa,ci prefikaneho Vaclava tesne pred divadlom nazyvanym ''nezna revolucia''. Ako krasne sa pocuvali ich kecy a ako dokonale nas potom okradli. Neverim,ze Robejsek je iny.
Ale o inom som chcel. Skaza europy = nemecko neustale pracuje na tom,pred cim varoval p. Morgentau. Varoval,ze ak sa nemcom dovoli dostat sa na nejake veduce funkcie a nemecku sa umozni rast,tak nemci znova dostanu svet do pruseru. Lenze ho nik nepocuval a sudruhovia zapadni kapitalisti umoznili nemeckym nacistom fungovat dalej. Teraz zneme plody ich usilia.
Na hranici s polskom 15km kolona,kedze risski sudruhovia ponali ''slobodny pohyb'' v sengene po svojom a robia tu kontroly na obmedzenie pohybu ''zachrancov'' ekonomiky ktorych do unie sami pozvali....novodoby firer s bielym nuchacom a fetom vyzranym mozgom  zasa sniva o novom ''drangu nach rusland'' a budovani ''najsilnejsej'' :D armady v europe.....
Ked k tomu priratame tisice nasratych veteranov z ukrajiny ktori sa do unie nasackuju po prehratej vojne s Rusom a dusiacich v sebe pocit krivdy a zrady,ktorej sa podla nich dopustila unia.....no,nevidim to velmi ruzovo.
Patrilo by sa zmiznut z Titaniku...co taram, z unie kym su este nejake zachranne clny,pripadne je z coho aspon pozbijat dake plte. Ked uz zacne klesat ku dnu, bude pre nas neskoro. Do clnov nasadnu nasi ''spojenci'' :D ;D a plte uz nebude z coho pozbijat. Lenze nasi moderni ovcania veria politikom ktorym sa na ich kradeze neprislo (teda prislo,ale ovcania to nechcu vnimat) a tak bude potopenie unie vypadat takto ako na tom obrazku.

Offline bludicka

« Odpověď #173 kdy: Červen 10, 2025, 09:08:03 dopoledne »
Par otazok od Sterzyka ktoremu to v poslednom case ide celkom dobre. V zaciatkoch (kovidoveho podvodu) mi sice pripadal, ze je tiez dobre vymlety propagandou,ale potom prozrel a zacal vnimat aj argumenty protistrany.
Teraz k tym otazkam...

Nebo to stále ještě nestačilo? Potřebujeme ještě větší neštěstí? Potřebujeme kromě krvácejících peněženek i krvácející tepny? Potřebujeme přijít o právo veta? Potřebujeme novou Bílou horu a pak tři staletí temna? Potřebujeme ještě hrubší nevolnictví a tvrdší dráby? Potřebujeme tu mít válečné veterány z Ukrajiny, hidžáby díky migračnímu paktu, emisní povolenky pro domácnosti, ještě menší dvůr a větší bič?

Na kazdu z nich by som povedal,ze Ano! Inak sa ovcania nepreberu a skonci to tak,ako predpoveda.

NEbo jsme už ztratili v sebe víru a nic se nemůže změnit? Nebyli bychom první ani poslední národ, co zmizel z dějin…

Stare casy sa vracaju a ja si uz zacinam pripadat naozaj ako za starych cias. Zatial sme pred hranicou za 3 hodky poskocili o 4km. Este 11 :(. Takto si volny pohyb v sengene naozaj nepredstavujem. Akoby som nesiel na zapad,ale na vychod.

Offline lučobník

• Praktikující prepper
« Odpověď #174 kdy: Červen 10, 2025, 09:51:02 dopoledne »
My Slovania (Poliaci asi nie :) ) aspoň máme možnosť " a přichyl se k tomu tam dubisku", a začneme, ako 1938.
My to tu bezzubým obkecávaním neporiešime, ale môžeme sa v pohode pripraviť, zas tak rýchle to nebude. Politické zmeny bežných ľudí nejako extra nepostihnú, a prípadný soft VP si prvá odserie elita.
Čiže v podstate sa nič vážne nedeje :).

Offline bludicka

« Odpověď #175 kdy: Červen 10, 2025, 10:18:15 dopoledne »
No, ja dufam,ze to ako v 38mom prave nezacneme! Stacili mi spomienky stareho otca. Skoda,ze aj novodoby firer spomienky svojho fotra nebral vazne. Ale moznoze sa staremu mercovi na sibiri pacilo....ktovie?
Ja by som v zaujme nasho zachovania skor dufal,ze sa k dubisku primkneme tak ako v 44tom a tak sa nenechame ''dubiskom'' z 38meho znicit.
Pre teba je to mozno bezzube obkecavanie....pre mna je to moznost rozumne kecat s podobne zmyslajucimi ktori si nenechavaju vymyt mozgy ''elitami''   a len tak sa nespoliehat nato,ze nas politicke zmeny nepostihnu. Praveze nas postihnu ako prvych!
Kedy v historii si nejaky pruser ako prva odsrala elita? Par pajacov od nej mozno ano,ale o niekolko radov vyssie si to vzdy odsral plebs. A teraz si to odsere zas.

Offline bludicka

« Odpověď #176 kdy: Červen 10, 2025, 03:52:07 odpoledne »
''volny'' pohyb osob v sengene podla sudruhov zo stvrtej rise.....po 9tich hodinach poskakovania som to odstavil 3km  pred!!! nemeckou hranicou. Uz nemam nervy na dalsie posuvanie a serem nato. Tolko nadavok na fasistov vo vysielacke som uz davno nepocul ;D. Putin sa musi tetelit blahom, kolko obdivovatelov mu zasa pribudlo :D. Ked uz kolega totalny rusofob praje nemcom aby ich rus znova riadne dojebal,tak to uz o niecom svedci ;D. A to mi este nedavno drzal prednasku ,ze nejaky gen. macko (asi daky vymlety obrkokot z nasej armady) predpovedal rusku zanik a velmi sa z toho tesil. Aka je ludska mysel vrtkava.....

Offline Akutool

• Super realisti
  • *
« Odpověď #177 kdy: Červen 11, 2025, 10:04:54 dopoledne »
Sa vezes, beres za to prachy a este aj frfles.
Dedku je to s tebou zlé. Coby som ja dal zato keby som si mohol 9hodin podriemat...

Offline bludicka

« Odpověď #178 kdy: Červen 11, 2025, 04:45:12 odpoledne »
.....ze podriemat :o. Vidno,ze nevytahujes prdel  z toho zapadakova,kde uz aj lisky prestali davat dobru noc a zmizli odtial ;D.
Pri prechadzani z jedneho (untermensskeho) statu do druheho (ybrmensskeho) to v sengene v ktorm su obidva tie staty funguje tak,ze ybrmenssky stat si na hranicnom parkovisku postavi hangare,nadrbe tam 50 dodavok s polismi,zavre dialnicu a kazde vozidlo ide 3km/hod rychlostou cez to parkovisko. No a teraz si predstav,ze v tom ybrmensskom state maju v pondelok sviatok, celu nedelu a pondelok tam prichadzaju kamiony,ktore nemozu pokracovat dalej. V nedelu o 22hej to zacinaju pustat....zasa cez to parkovisko. A uz sa to hybe. Nakopnes motor,potiahnes 30-100m, odstavis. Stojis 2-3-5-10 minut....podla toho z ktoreho smeru sa kolkym kamionom podari natlacit do krizenia,do toho osobaky s dobrovolne nasadenymi v rajchu....no a takto poskakujes tych 8-15km po hranicu. Zda sa ti to ako driemanie? Ono, zdriemnut mozes....ostatni ta radi ozavodia.
Tak akonahle som doskakal k pumpe so sprchou,tak som sa nato vybodol a rano o 2hej som vypalil na prazdnu hranicu :). Krajnica az po hranicu zajebana kamionmi ktorym skoncil vykon a chlapi to boli nuteni odstavit kde sa dalo......hranicne parkovisko obsadene 30timi policajnymi dodavkami a 100 prazdnymi placami pre kamiony,ktorym nieje dovolene na to parkovisko vojst.....ako vravim....nemci su nestastim europy a ich udel je znova a znova ju dostavat do sraciek. Ked si spomeniem ako mutti erika kvicala ked Orban staval plot......
No a nahanam sa ako blb,lebo vraj ma cakaju na nakladke a dnes sa musiiii!!! nalozit.....a nemka vysmiata, vraj /morgen/. Nejebne ma? Vravim sefke nech mi hlada daco lahke naspet,lebo mi idu asi jebnut vankuse (uz maju milion) a ona vraj /tak som ti nezobrala 24ton,len 23500 ;D/   

Offline Akutool

• Super realisti
  • *
« Odpověď #179 kdy: Červen 12, 2025, 06:12:38 dopoledne »
Pamatam jak si sa pred dagom chvástal jaku mas super robotičku...
Ma tiez borci co k nam jazdia presviedcali jak je to super.
A ono to tak super asi nebude.
Je to asi jak v tom ftipe/hadanke: spim v bude, zerem z misky a ostiavam kolesá, ale pes niesom...

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #180 kdy: Červen 12, 2025, 02:52:33 odpoledne »
Tak ja som robil túto prácu snov, a aj mat chvilu bavilo. Hlavne kvôli šengenu a volnosti bez hraníc. Ale to večné nahánanie, potom večné čakanie, toho premrdaného nezaplateného času, obrovské nároky a zodpovednosť... Potom keď človek zarobil hodinovku ako upratovačka a platil pokuty za blbosti v tisíckach eur... Ma tá romantika prešla.  ;D

Offline bludicka

« Odpověď #181 kdy: Červen 12, 2025, 09:26:41 odpoledne »
Jaaaj chlapci....pozerate nato z ineho uhla ako ja ;). Ja som tuto robotu chcel robit vzdy. Akurat za sociku som nemohol.
Druha srdcovka je hora,ale odtial som musel odist,lebo som sa ozenil ;D. Tak som si urobil papiere a siel som na kamion :).
Keby som mal nastupit do dakej fabriky na 8 hodin,tak by ma asi jeblo. Mat za chrbtom volakeho draba cely den....to nieje nic pre mna. Takto vidim kapa 10 minut v tyzdni alebo ani to a inak volny ako vtak ;). Keby nebolo sialenych nemcov ktori  prave  narazaju  do druheho mantinelu ako je u nich zvykom a robia pakaren na hraniciach,tak by to nemalo ziadnu chybu. Ale nic na svete nieje idealne a ani tato robota. Mne vyhovuje a to je hlavne ;). Este keby som dostal dakeho amickeho hranateho nosaca,tak by som v nom byval aj cez vikend ;).
Dagu,to ako si jazdil? Ja ked poratam pokuty za tych vyse 30 rokov co jazdim,tak v korunach mozno 1000 a v eckach do 500-600. (musim zaklopat na drevo)Ale v tisickach eur :o???

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #182 kdy: Červen 12, 2025, 09:48:23 odpoledne »
Tak ty v tom kamione vác drochmeš, jak jazdíš... ;D

Offline bludicka

« Odpověď #183 kdy: Červen 12, 2025, 10:07:37 odpoledne »
A vyse  3 mkm si za mna odjazdil ty ;D?
Nuz,ja som nikdy nemal ziadnu pozicku a tak nemusim jazdit ako kokot na 3 karty a magnet na cidle ;). Ani manzelinu nemam nenazratu kravu, co by ma nutila nosit domov coraz viac, aby ma potom mohla ozbijat o vsetko. Takze si zijem spokojny zivot v robote ktora ma bavi. Kto si to moze povedat? ;)

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #184 kdy: Červen 12, 2025, 10:23:21 odpoledne »
No, niekedy mi to pripadá, keď sa tu furt stažuješ, že až na teba, sme všetcia v práci spokojný... :D

Offline Akutool

• Super realisti
  • *
« Odpověď #185 kdy: Červen 13, 2025, 05:40:43 dopoledne »
O tej manzeline co nezbija...
Kua že ty futruješ doma nejakeho chlapa?...

Offline lučobník

• Praktikující prepper
« Odpověď #186 kdy: Červen 13, 2025, 09:53:59 dopoledne »
Ženy si berú najkrajšieho, najschopnejšieho chlapa v okolí (ak si môžu vyberať ;) ). Ak to tak ostane aj po vytriezvení, tak si hľadia svojho, nevymýšľajú a spokojné! sa s láskou starajú, aby im ten ich truľo vydržal čo najdlhšie. Truľo sa len musí starať aby mal dobre zabezpečenú rodinu, vyzeral fyzicky a mentálne ako tak k svetu (s ohľadom na vek :) ), a bol atraktívny aj pre iné ženy. Vtedy ostatné ženy takého chlapa závidia, a to je pocit pre ženu na nezaplatenie.
Keď som robil technológa, tak som bol niekoľko rokov v dennom styku (pri kontrole analýz na fajčiarni v laboratóriu:)) s viac ako 60 ženami rôzneho veku a pováh, ktoré ma brali ako inventár, a tak viem, ako ženy zmýšľajú...

Offline bludicka

« Odpověď #187 kdy: Červen 13, 2025, 10:40:16 dopoledne »
Nevies ;). Len si to myslis. Zmyslanie zeny je zahada aj pre nu samu....nieto este aby tomu vedel porozumiet aj chlap.
S tym pocitom na nezaplatenie......zavist druhych zien je jedna vec,strach, ze jej ho jedna s tych zavitlivkyn odvabi je vec uplne ina ;). Rovnako je to aj u chlapov. Kazdemu by sa pacilo mat doma kralovnu krasy. Zaroven pocit,ze kamosi nemyslia na nic ine,len ako mu ju niekde prekotit.... ;D
Akutol.....sak vravim,ze mam stale tu istu. To znamena,ze sa so mnou nerozviedla a teda nema dovod ma ozbijat ;).
Len to tazko pochopi ten,co uz ozbijany bol ;D.
Dagu, noze, kde sa stazujem na moju robotu :o?

Offline lučobník

• Praktikující prepper
« Odpověď #188 kdy: Červen 13, 2025, 01:01:17 odpoledne »
Riziko odvábenia je tu vždy, preto si schopné ženy udržujú systematicky všestrannú atraktívnosť pre partnera a sledujú jeho správanie. Platí to aj opačne, ale žiadúcich, schopných a pojazdných chlapov je nedostatok.
Ak chlap za niečo stojí, tak má vždy k dispozícii dostatok vďačných, atraktívnych žien, ktoré už nie sú ochotné zahadzovať sa s nejakým vymletým buľom, a radšej sú samy.

Offline bludicka

« Odpověď #189 kdy: Červen 13, 2025, 07:52:39 odpoledne »
By som povedal,ze zijeme kazdy v inej realite. Zaklad dobreho manzelskeho spoluzitia je podla mna dovera a tolerancia k partnerovi. Bez toho by to stalo za hovno.
Schopnych a pojazdnych chlapov poznam dost,ale akurat niesu ziaduci pre atraktivne samice,ktorym prehnana emancipacia poskodila mozgy. A tak su ochotne zahadzovat sa s kadejakym vymletym bulom ;D. Potom sa popalia a ostanu samy.
To,ze chlap za nieco stoji sa podla mna nemeria tym kolko vdacnych a atraktivnych zien prekoti, ale ci dokaze ustat nepodrazit a tym nezranit tu svoju prave s nejakou ''vdacnou'' ;D. V tomto som asi daky staromodny. Aj ked to mozno podla mojich niektorych kecov tak nevypada ;), ale sranda musi byt, no ne?

Offline bludicka

« Odpověď #190 kdy: Červen 13, 2025, 08:14:14 odpoledne »
Dnes som vykladal v jednej lisovacej firme v ''ceskej budapesti'',- znalci vedia ;) a priznam sa,ze mi stacilo 15 minut pozorovat ''operatora cnc stroja'' :D, aby som sa utvrdil,ze kamion je paradna volba. Tych 15 min. som to vydrzal preto,ze ''operator'' bola daka 18ka s 2kami (pacia sa mi mensie kozenky)  a s postavickou ako lusk. A ako som bol nacuvany v hale,tak jej masina bola prave oproti mne vlavo a kym ma vylozili,tak som na nu semtam hodil okom. Z kabiny som nemohol,lebo sa mi nechcelo obuvat bagance,vestu a nasadzat helmu, tak som radsej sedel dnu. Tvl., sa necudujem, ze sa ti operatori nazyvaju simpanzi. Makat v tom hluku pri takej jebnutej cinnosti....a este take pekne dievca....
No a kedze sudruhovia ybrmensovia robili v utorok pakaren,tak mne tie hodiny chybaju a ostal som trcat na hranici. Teda,pred hranicou. Kolega mi sice ponukol ''zolika'', ale znate to. Clovek ho zalozi raz a riskuje 160km domov,druhy raz ju tam zalozi ochotnejsie,treti raz uz normalne a stvrty uz plati tie tisice co spominal Dag. ;D Tak som radsej ostal tu a necham suseda,nech si este trocha uzije s mojou 1/2 :D. Zajtra ho vystriedam,aby sa mojej polovicke nezunoval ;D.

Offline lučobník

• Praktikující prepper
« Odpověď #191 kdy: Červen 13, 2025, 08:41:11 odpoledne »
Dôvera, tolerancia, vzájomná láska je v dobrom vzťahu samozrejmá vec, ale to neznamená, že to je naveky, treba si tu vzájomnú atraktívnosť udržovať- pohľad na nejaké rozkysnuté jelito v teplákoch sa určite časom zunuje...
Aj peniaze máš k dispozícii, a nemusíš ich míňať, ale máš dobrý pocit a sebavedomie, keď na to máš.

Offline bludicka

« Odpověď #192 kdy: Červen 13, 2025, 09:13:21 odpoledne »
To mas pravdu.
Kua,ma kolega vytiahol na pivo a ani som ho nedopil ;D. Roky pijem len psenicne nealko a semtam alko a teraz som skusil staropramen. Hnus,hnus,hnus ;D.
Ked si predstavim ako som privykal v bavorsku na wajcbir v 90tom a ako som ho nemohol ani citit.....a teraz ine nevypijem. Kua,musim uvarit caj,aby som splachol tu neprijemnu chut ;D.