Myslienky su to vyborne a povedal by som,ze to citim presne tak,ako to p. Robejsek podava. Ale je tu jedno velke Ale! Kedze ich podava clen rimskeho klubu,treba sa viac zamerat na to co nepodava,pripadne co sa skryva medzi riadkami.
Akoby som pocuval ozrateho Milosa,ci prefikaneho Vaclava tesne pred divadlom nazyvanym ''nezna revolucia''. Ako krasne sa pocuvali ich kecy a ako dokonale nas potom okradli. Neverim,ze Robejsek je iny.
Ale o inom som chcel. Skaza europy = nemecko neustale pracuje na tom,pred cim varoval p. Morgentau. Varoval,ze ak sa nemcom dovoli dostat sa na nejake veduce funkcie a nemecku sa umozni rast,tak nemci znova dostanu svet do pruseru. Lenze ho nik nepocuval a sudruhovia zapadni kapitalisti umoznili nemeckym nacistom fungovat dalej. Teraz zneme plody ich usilia.
Na hranici s polskom 15km kolona,kedze risski sudruhovia ponali ''slobodny pohyb'' v sengene po svojom a robia tu kontroly na obmedzenie pohybu ''zachrancov'' ekonomiky ktorych do unie sami pozvali....novodoby firer s bielym nuchacom a fetom vyzranym mozgom zasa sniva o novom ''drangu nach rusland'' a budovani ''najsilnejsej''

armady v europe.....
Ked k tomu priratame tisice nasratych veteranov z ukrajiny ktori sa do unie nasackuju po prehratej vojne s Rusom a dusiacich v sebe pocit krivdy a zrady,ktorej sa podla nich dopustila unia.....no,nevidim to velmi ruzovo.
Patrilo by sa zmiznut z Titaniku...co taram, z unie kym su este nejake zachranne clny,pripadne je z coho aspon pozbijat dake plte. Ked uz zacne klesat ku dnu, bude pre nas neskoro. Do clnov nasadnu nasi ''spojenci''

a plte uz nebude z coho pozbijat. Lenze nasi moderni ovcania veria politikom ktorym sa na ich kradeze neprislo (teda prislo,ale ovcania to nechcu vnimat) a tak bude potopenie unie vypadat takto ako na tom obrazku.