Autor Téma: Evropská unie  (Přečteno 6709 krát)

Offline DeadMan

Re: Evropská unie
« Odpověď #100 kdy: Červen 07, 2024, 07:23:41 dopoledne »
Já volím Turka. Ač egoista, pořád je to chlap s koulema a petrolhead. A dávám fakáč grýn dýlu 😎
You cannot kill me as I am already dead!

Offline vvitty

• Praktikující prepper
  • a
« Odpověď #101 kdy: Červen 07, 2024, 11:59:51 dopoledne »
nic proti ale to je presne to mysleni v ktere jeho protivnici doufaj, pochyby atd, nejvic spiny se v politice vzdy taha na toho z koho maj nejvetsi strach, tzn vsichni ostatni bud tahaj za stejnej provaz jako oni nebo vi ze nemaj sanci, za me volit kohokoli jineho je proste prima podpora upadku cr, preber si to jak chces

Hele sorry, cekal ze tam na nej budou tahat spinu?
Jestli jo, pak nechapu vykrucovani pri odpovedich na to co pred deseti lety napsal na facebooku - ano, napsal jsem to, co tam mate dal? Misto ja nevim, nepamatuji... mozna to byl bracha ... jeste se v tom chvili porochnime, jo ? <doplneno> Pritom mel krasnou sanci, na raznou odpoved by se moderatorka s Drahusi neudrzela a zkusili by ho urvat stejne jako Jilkova kdyz se resily zbrane - tolik bodu navic mohl mit u dalsich lidi. Promarnena sance. </doplneno>
Jestli ne, pak je to arogantni podceneni pripravy a jestli takhle chce fungovat ... no nic.

Ted si promazava facebook - bud si za tim co delal stoji a mel se na promazavani vysrat - stejne to uz vsichni maji postahovane, viz to ze prima mela prislusne fotky hned ve vysilani, navic se k tomu ted da prihodit i par dalsich fake zprav, a nebo nechce aby se to moc vytahovalo a mel si to promazat predtim, dokud byla sance ze to nema kazdy zmrd a pinda ulozeno. <doplneno> Takhle to vic pripomina ulicnika ktereho chytili kdyz zvoni na zvonky ... ja nic, ja sel jen nahodou kolem a nic jsem nedelal! </konec doplneni>

A krome toho me od jeho volby odrazuje ten fizl v druhe pulce spolku.

Ale Danuse alespon u me uspela, po shlednuti me prinutila tyto volby nevynechat aby se tam takovych jako ona dostalo co nejmene.

Offline vvitty

• Praktikující prepper
  • a
« Odpověď #102 kdy: Červen 07, 2024, 03:13:56 odpoledne »
Koukam ze uz i SPD povazuje Turka za vazne nebezpeci, kdyz si zaplatili reklamu vytahujici cosi o nacismu ....

Offline DeadMan

« Odpověď #103 kdy: Červen 07, 2024, 04:25:58 odpoledne »
A je to tam 😎
K volební místnosti jsem dojel autem, i když to mám asi kilometr.
Demonstrativně jsem ještě tůroval motor 😈

Offline Tom82

• Chlastovy chlapy
  • *
« Odpověď #104 kdy: Červen 07, 2024, 04:26:40 odpoledne »
Ano, zmiňoval to i Petr Holec na Xaver TV a podivoval se nad tím, že Okamura, se kterým si v podstatě předává na Xaveru židli, platí AntiTurek kampaň STANu... Jasný důkaz o tom, že má svoji stranu skutečně jen pro bussines.

EDIT: DeadMan, já jedu až zítra dopoledne, ale asi tě trumfnu, ten kočár co mne k volební komisi dopraví, je řadový, benzínový šestiválec 2,5l plnící krásnou normu EURO2  :D Kolik velryb to asi zabije? !!!

Každopádně, tuším, že letošní účast v Eurovolbách bude rekordní a to je jedině dobře

Offline vvitty

• Praktikující prepper
  • a
« Odpověď #105 kdy: Červen 07, 2024, 04:43:03 odpoledne »
Jeste chvili si budu cist zpravy a snad to tam tomu Turkovi hodim taky :D :D :D

Offline bludicka

« Odpověď #106 kdy: Červen 07, 2024, 04:49:30 odpoledne »
Tom a Mrtvak, ja vas tromfnem obidvoch ;).Moj kocar bude tahat radovy 3.3 sestvalec aj ked to mam do kulturaku len dakych 300m. Len ho musim vydolovat z kopriv. Alebo budem mekkys a uspokojim sa tiez len s 2.5kou :-\.
Akurat nie som este stale pevne rozhodnuty,ze komu to hodit. Rozum vravi jedno,realita druhe. A najhorsie je,ze mozem volit len dvoch a k tomu len z jednej strany.Nejake blbe....

Offline Tom82

• Chlastovy chlapy
  • *
« Odpověď #107 kdy: Červen 07, 2024, 05:03:32 odpoledne »
Já to vnímám tak, že pokud jsou libtardí, prounijní strany v křeči (nutí je to točit dehonestační videa na socky, Danuše si musela na Primě šňupnout koko, atd.) a fejkové "národní a vlastenecké" strany posílají těmto libtardům na antikampaň protikandidáta své prachy, tak právě tento protikandidát je ten, co by reálně mohl do toho EU kolotoče nasypat trochu písku...

Čím je pražský krysařík slabší, tím více štěká na vlčáka, který ho dokáže reálně ohrozit...

Offline neilz

« Odpověď #108 kdy: Červen 07, 2024, 05:32:57 odpoledne »
ja verim ze se tam turek dostane, no za par dni uvidime :-)

Offline Tom82

• Chlastovy chlapy
  • *
« Odpověď #109 kdy: Červen 08, 2024, 12:42:10 odpoledne »
Odvoleno... každopádně nevím jak u vás, ale tady si lidi u volební místnosti "podávali dveře", když jsme chtěl hodit lístek do urny tak nešlo, musel jsem ho tam natlačit, asi byla plná   ;D

Offline Akutool

• Super realisti
  • *
« Odpověď #110 kdy: Červen 08, 2024, 12:55:15 odpoledne »
Odvolene.
Namochlal som si na krk duhovu šálu a poďho k urne...

Offline bludicka

« Odpověď #111 kdy: Červen 08, 2024, 01:10:18 odpoledne »
Ja to nechavam az na vecer.Teraz vypratavame dielnu a ja hryzkam tabletky na tlak,aby ma nejeblo.Mlady robi cistku a mne krvaca srdce :'(.A stale sa rozhodujeme medzi volbou srdcom,alebo volbou mensieho zla.

Offline Akutool

• Super realisti
  • *
« Odpověď #112 kdy: Červen 08, 2024, 01:49:09 odpoledne »
Dobre ti rozumiem. Ja som mal vystahovane veci v pajte ked som musel pri dorabke domu uvolnit priestor. No a manželina teraz ze ide so synom robit poriadok v pajte. Vravim jej ze teda ze nech vyhadže čo jej netreba, len nech mi o tom nevraví...

Offline bludicka

« Odpověď #113 kdy: Červen 08, 2024, 08:14:14 odpoledne »
Konecne fajront.Behom do sprchy a odvolit.Ruky mam vytahane po zem ako daky gorili samec,tak ani neviem,ci namiesto kruzku neurobim volaku hviezdu.Este sa cestou rozhodneme medzi dvomi kandidatmi a som zvedavy,ci sa niekto z mojich favoritov dostane ku korytu.Idem volit srdcom....serem na volbu mensieho zla.

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #114 kdy: Červen 09, 2024, 08:40:49 dopoledne »
Takže na slovensku to vyzerá, že vyhrajú SMER, PS a Demokrati.

Takže tam bude zase protislovenská liberálna a progresívna Beňová, spolu z ostatnými liberálmi.  ::)
S prúdom dokáže plávať aj mŕtva ryba.

Offline bludicka

« Odpověď #115 kdy: Červen 09, 2024, 09:13:43 dopoledne »
Este stale je moc dobre a tak ludom od prepychu jebe.Pad na hubu bude o to tvrdsi :(.

Offline Tom82

• Chlastovy chlapy
  • *
« Odpověď #116 kdy: Červen 09, 2024, 01:02:36 odpoledne »
Tak dle známé, co byla ve volební komisi, absolutně bylo nejvíc hlasů pro ANO...poměrně dost to prý lidi tady házeli i Stačilo.

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #117 kdy: Červen 09, 2024, 01:27:40 odpoledne »
Tak progresivci vyhrali. Čo sa dalo čakať, keďže nemajú moc iných možností. Naštastie sa tam strana "demokrati" nedostali.

Citace
Podľa neoficiálnych výsledkov, ktoré má SME k dispozícii, sa víťazom volieb stalo Progresívne Slovensko so ziskom 27,82 percenta hlasov, Smer má 24,76, Republika 12,53, Hlas 7,18, KDH 7,15.

Ďalšie strany sa do parlamentu nedostali, čo je prepadák najmä pre parlamentné SaS, SNS a Slovensko, ale sklamaní môžu byť aj Demokrati, ktorí dostali 4,66 percenta.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23341680/volby-do-europarlamentu-2024-vysledky-analyza.html

Toto je od bývalého ministra obrany neodpustitelné...

Offline DeadMan

« Odpověď #118 kdy: Červen 09, 2024, 11:08:00 odpoledne »
Tak Turek je tam, se poseru 😂😎👍

Ovšem ta Danuše, to je mazec. Jsem nečekal, že se tu najde tolik vymaštěných kreténů......

Offline neilz

« Odpověď #119 kdy: Červen 09, 2024, 11:21:00 odpoledne »
to jo, by me zajimalo co za dementy ji mohlo volit, to bude strasna ostuda az promluvi :D
kazdopadne Turek je tam 8)

Offline Hohepa

« Odpověď #120 kdy: Červen 10, 2024, 06:34:23 dopoledne »
Jeden obrázek za tisíc slov.
Turek se tam defakto dostal "dvakrát" !
Motoristé mají dvě křesla.
Chudák Danuška skončila až na pátém místě z tvrdými 8,7%,
předběhli jí i komouši
a piráti jsou vzadu s 6,2%.

Supr to dopadlo i v Německu a Francii....

Offline Hohepa

« Odpověď #121 kdy: Červen 10, 2024, 06:55:21 dopoledne »
pro zasmání

Offline DeadMan

« Odpověď #122 kdy: Červen 10, 2024, 07:30:55 dopoledne »
Včera jsem ještě viděl komentář Fialy a když pominu to, že musel být diplomatický, měl jsem z něho pocit, že mu došlo, co se děje.
Ovšem když jsem dneska viděl záznam s tou píčou, tak ta absolutně neví, která bije, včetně pulce dozimetra 😂
No, snad to přinese nějaké pozitivní změny, ale je jasné, že ty kurvy zelené liberální se nevzdají. Možná se nebudu štítit ani násilí....

Offline bludicka

« Odpověď #123 kdy: Červen 10, 2024, 09:26:11 dopoledne »
Ake pozitivne zmeny cakas,ked u vas aj u nas drvivo vyhrali liberali.Aj ked obleceni do roznych kabatov,v zasade vyznavaju tie iste hovnoty.

Offline DeadMan

« Odpověď #124 kdy: Červen 10, 2024, 10:44:59 dopoledne »
Tak nejde jenom o nás, ale o celou EU.
A těch kazišuků, kteří by tam mohli začít sypat písek je zase o něco víc.
Navíc i ti libtardi musí změnit svou rétoriku, pokud nechtějí, aby to za dalších pět let ještě gradovalo 😉

Offline Tom82

• Chlastovy chlapy
  • *
« Odpověď #125 kdy: Červen 10, 2024, 04:06:13 odpoledne »
Každopádně Turek tým a sám Turek to zvládli skvěle, 152 196 hlasů oproti např. 118 492 hlasů pro takovou ODSáckou, politickou stálici jako je Vondra. A to byl Turek před nějakou dobou pro velkou část občanů naprosto neznámý člověk. To není facka, to je přímo kopanec do koulí všem velkým, politickým stranám, které se ve vládě točí pořád dokola. Z Turka by mělo mít bobky i ANO, protože Dostálová nedostala o mnoho hlasů vice...

Teď se budou na netu množit různé analýzy, jak se to mohlo zcela neznámému a politicky nepolíbenému Turkovi podařit. Podle mne se tady ukázal nový styl vedení kampaně a toho, jak zaujmout lidi. Nestačí debilní hesla (a mnohdy spíše lži) na bilboardech za milióny po celé ČR a protěžování vládních stran ve veřejnoprávních médiích, jak činí současná vláda (i ta předchozí). FT byl vidět velmi výrazně na internetu, YT kanály a podcasty, hodinové, dvou a více hodinové rozhovory. Když jsem tak zběžně kouknul na počet shlédnutí videí, kde se FT probíral nebo sám účinkoval, tak to byla čísla kolem 70-130tis lidí. Video na VOX TV (Kubelík show), mělo dokonce přes 200tis shlédnutí. V každém byl od FT apel, jít k volbám, což se podle mne také projevilo na naše poměry k velké volební účasti. Turek také dost jezdil mezi lidi, prostě si toto dost odmakal.

Velkou radost mám z Pirátů, lidé fakt prozřeli.

Uvidíme, jak se bude Filipovi dařit, jak říká - optimista je ten, kdo má málo informací  :D

Offline DeadMan

« Odpověď #126 kdy: Červen 10, 2024, 05:16:54 odpoledne »
Já znám Turka už dlouho (hlavně jako závodníka) a poslední roky se hodně objevuje na YouTube, třeba u Xavera a jiných.

Nejvíc mě dostal, když byl u Bendera 🤣

https://m.youtube.com/watch?v=Y1ofmLHMlyE&pp=ygUMQmVuZGVyIHR1cmVr

Turek je prostě borec 😎

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #127 kdy: Červen 10, 2024, 06:13:24 odpoledne »
Tiež vídam jeho "hrananté" videjká, som ani netušil, že ide do politiky.  ::) :D

Offline Hohepa

« Odpověď #128 kdy: Červen 11, 2024, 02:30:30 odpoledne »
Pro připomenutí kauzy je potřeba se vrátit na začátek uplynulého týdne, kdy agentura Dilia, která zastupuje filmového režiséra Jiřího Stracha, vyzvala ke stažení předvolebního videa kandidáta Pirátské strany do Evropského parlamentu Mikuláše Ferjenčíka.

Bývalý pirátský poslanec Ferjenčík uvedl, že výzva agentury Dilia se týká »údajného neoprávněného použití nebe ve volebním spotu«.

"Velmi si vážím uměleckých kvalit pana režiséra Stracha, zároveň hluboce nesouhlasím s některými věcmi, které zastával ve veřejném životě. Myslím si, že není správně, aby konzervativci cenzurovali liberály. Překvapilo mě to. Nejvíce se vyjadřoval pan Strach o tom, jak je pro něj důležitá svoboda slova, a pak mi pošle, ať mu uhradím 150 tisíc korun za nebe a smažu to," popsal pro ŽivotvČesku.cz Ferjenčík s tím, že věc předal právnímu zástupci a mazat nic nehodlá.

Režisér Jiří Strach si počkal a jen 15 minut poté, co bylo jasné, jak volby dopadly, vyslal Ferjenčíkovi nekompromisní a zcela srozumitelný vzkaz, a to i v kontextu toho, že si podle politika měl Strach nárokovat »nebe«.
 f-)  <3

Offline Tom82

• Chlastovy chlapy
  • *
« Odpověď #129 kdy: Červen 16, 2024, 07:49:29 odpoledne »
A u nás se řešily Turkovy 10+ let staré příspěvky na sociálních sítích...  :D

Ale tohle je jiná liga, je vidět, která strana je v EU parlamentu protěžována.

Devětatřicetiletá Salisová, která s elektronickým náramkem na kotníku v domácím vězení v Budapešti až dosud čekala na verdikt soudu, se mohla vrátit domů díky tomu, že byla počátkem měsíce zvolena do Evropského parlamentu za italskou Alianci zelených a levice (AVS), která získala 6,7 procenta hlasů.
Italka spojovaná se sítí Antifa byla obviněna z útoku s cílem způsobit život ohrožující zranění a rovněž čelila nařčení z členství v „kriminální organizaci“.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-italska-ucitelka-vinena-v-madarsku-z-brutalniho-utoku-se-vratila-domu-stala-se-europoslankyni-40476585

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #130 kdy: Červen 16, 2024, 09:41:15 odpoledne »
Nohavica, stále aktuálne https://www.youtube.com/watch?v=CkdArsEIJQE  ;)

Offline Hohepa

« Odpověď #131 kdy: Červen 17, 2024, 06:29:19 dopoledne »
Přepsáno odjinud
"Tak doufám, že v tom europarlamentu Filip Turek konečně pozvedne pravici"

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #132 kdy: Srpen 19, 2024, 12:32:21 odpoledne »
K vareniu a k práci si púštam videjká, na ktoré netreba pozerať. A tuto, velmo milučká a staručká historička o rímskej ríši, pomeroch v tej dobe...  A vela vecí mi pripomína dnešnú EU.

Jarmila Bednaříková: Způsobili Germáni středověk? (Pátečníci 17.2.2023)

https://www.youtube.com/watch?v=B1ItyubaDVU

Offline GreyGuy

« Odpověď #133 kdy: Říjen 26, 2024, 09:08:20 odpoledne »
Několik amerických letounů K135 pro doplňování paliva za letu dorazilo minulou noc do Evropy.

Zřejmě kvůli asistenci Izraeli při dnešním útoku na Írán.

Offline Saladin

• EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • I' ll be back!
« Odpověď #134 kdy: Říjen 26, 2024, 11:09:45 odpoledne »
K vareniu a k práci si púštam videjká, na ktoré netreba pozerať. A tuto, velmo milučká a staručká historička o rímskej ríši, pomeroch v tej dobe...  A vela vecí mi pripomína dnešnú EU.

Jarmila Bednaříková: Způsobili Germáni středověk? (Pátečníci 17.2.2023)

https://www.youtube.com/watch?v=B1ItyubaDVU

Také poslouchám videa při vaření nebo mytí nádobí..

Osobně soudím, že kdyby se nerozpadnula Římská říše, tak by Kolumbus neplul do Ameriky, ale letěl k Marsu.
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

Offline Dag Björndal

• Praktikující prepper
« Odpověď #135 kdy: Listopad 29, 2024, 12:07:10 odpoledne »
Toto nebere hlava. Mamrdi z Bruselu, zase ukazujú svoju zbytočnosť.

https://www.noviny.sk/zahranicie/996276-europoslanci-odmietli-vysledky-volieb-gruzinsko-pozastavuje-pristupove-rokovania-s-eu-oznamil-premier

Europoslanci počas plenárneho zasadnutia v Štrasburgu uznesením odmietli výsledky nedávnych parlamentných volieb v Gruzínsku a žiadajú ich opakovanie v priebehu jedného roka, informuje osobitný spravodajca TASR.

Za uznesenie hlasovalo 444 poslancov Európskeho parlamentu, 72 bolo proti a 82 sa zdržalo hlasovania. Gruzínska je kandidátska krajina EÚ a parlamentné voľby sa tam konali ešte 26. októbra, podľa europarlamentu neboli slobodné, spravodlivé a predstavujú ďalší prejav pokračujúceho demokratického úpadku krajiny, "za ktorý je plne zodpovedná vládnuca strana Gruzínsky sen"....

Offline bludicka

« Odpověď #136 kdy: Listopad 29, 2024, 08:04:03 odpoledne »
Skor by som povedal,ze ukazuju aki su nebezpecni. Cvarga ktora by nemala riadit ani moped riadi (nici) zivoty milionom ludi. A poniektorym (ci vecsine?)  sa to este aj paci a desia sa predstavy,zeby sme sa spod nadvlady tych sialencov mali co najskor vymanit.

Offline montezuma

« Odpověď #137 kdy: Prosinec 02, 2024, 01:55:12 odpoledne »
Jo jo jo, jakmile volby nedopadly podle hentěch demokratů, tak je bude nutné demokraticky opakovat, dokud nedopadnou demokraticky správně. Přísun demokratických korespondenčních hlasů pro správné demokratické výsledky je již demokraticky zajištěn :) .