Autor Téma: Hypoteční krize 2021  (Přečteno 308 krát)

Offline androidprepper

  • ***
  • Příspěvků: 167
Hypoteční krize 2021
« kdy: Prosinec 17, 2020, 09:01:15 odpoledne »
Ceny nemovitostí jsou extrémně vysoko, protože plní úlohu peněz. Peníze nechce nikdo držet, protože příliš rychle ztrácely hodnotu. Avšak v příštím roce by mohla spadnout cena nemovitostí na polovinu. Všichni lidé začnou šetřit a nejvíce to odnesou nemovitosti, kde je strašně nafouknutý bublina. Spoustu bytů a domů je prázdných a lidé je drží, protože plní úlohu peněz a úspor.
Pokud spadnou ceny bytů a domů na polovinu, pak mohou krachovat banky, když jim lidé přestanou splácet úvěry.

Offline androidprepper

  • ***
  • Příspěvků: 167
Re: Hypoteční krize 2021
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 18, 2020, 05:25:03 odpoledne »
Aktualni pruser se temer vsude resi masivnim tiskem penez a rozdavanim tem kdo nesmi pracovat aniz by se vytvarely adekvatni hodnoty.

V tom případě nemovitosti padat nebudou. Avšak stane se něco jiného.
1. masivní tisk peněz povede k vysoké inflaci
2. rozdávání (a to už bylo bohužel schváleno v rozpočtu, o kterém jsem si myslel, že neprojde) povede k masivnímu zadlužování státu

už si to nepamatuju, mám špatnou pamět na čísla, ale z výdajů bude cirka 300 miliard seketa a další 150 miliard sekera bude ze snížení daní

Coronavirus je nemoc, kterou může člověk prodělat každé 3 měsíce znovu a znovu. To znamená, že k promoření populace, na které jsem se tak těšil, nedojde. Každoročně se budou znovu zavírat školy, hospody, a to i přesto, že bude umírat stále méně lidí, protože lidé, kteří byli nejvíce náchylní na smrt, to mají již za sebou.

Správná otázka tedy zní:
Kolikrát ze sebou si může Český stát dovolit takto obrovskou sekeru?

Offline Dag Björndal

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 7584
Re: Hypoteční krize 2021
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 18, 2020, 05:58:00 odpoledne »
Čo sa tíka Covidu, tak zatial sa plnia slová českej virologičky Pekovej, Covid je umelo vyrobený vir a preto mutovaním a rýchlou reprodukciou rýchlo slabne. Preto dnes vyše 90% nakazených ludí nemá už žiadne príznaky. V začiatkoch to bolo iné. Okrem toho, že sme tu OT tak je úspešne vyskúšané a dostupné antivrotikum.

Krízu tu predpovedáme spolu aj zo svetovými odborníkmi na ekonomiku každý rok. A vždy sa im podarí ju oddialiť. Už sa z toho ludia posmievajú: "...no kde máte tú vašu krízu??"
S prúdom dokáže plávať aj mŕtva ryba.