Soňo, díky..
Ve včelařském provozu budeme muset mít nějaký plán sanitace a dodržování pravidel HACCP, tam se bez profi chemie neobejdeme. Pokud bude eko, tak to bude fajn.
Nalime, hledám způsob, jak to půjde, ne proč to nejde a jak to očurat.
U včel budeme mít velkou spotřebu vody, i čisté sklenice z fabriky se musí před plněním medem vypláchnout horkou vodou - ta problémem není, půjde rovnou do nádrže ve skleníku, stejně tak voda po oplachování zeleniny nebo třeba bláta z bot, tam budu chtít bláto odfiltrovat. Jde mi ale o dlouhodobé uskladnění takové vody, třeba i 1/2 roku.
Stejně tak voda ze střechy, budou v ní nějaké ty řasy, co rostou na střešní krytině a bakterie nachytané letem z mraků na střechu.
Vyčištěnou šedou vodu budu chtít uskladňovat také dlouho.