Autor Téma: Francie  (Přečteno 2052 krát)

Offline TNT1973

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 1803
Francie
« kdy: Leden 11, 2019, 08:55:28 dopoledne »
myslim ze aj francuzsko si uz zasluzi vlastne vlakno a nikde som ho nenasiel.
zaujal ma tento clanok.som zvedavy ako zareaguju francuzi na tuto vyzvu

https://ac24.cz/-/zlute-vesty-vyzyvaji-obcany-at-okamzite-vyberou-vsechny-penize-z-bank-macron-jsou-to-extremiste-podporovani-ze-zahranici-?redirect=%2F
az zomrie posledny strom a posledna rieka bude otravena a posledna ryba bude chytena,az potom si uvedomime,ze penazi sa nenajeme!

         nacelnik Seattle 1854

Offline Thor

  • ***
  • Příspěvků: 47
Re: Francie
« Odpověď #1 kdy: Květen 30, 2019, 11:25:16 odpoledne »
Zda jsou podporováni ze zahraničí a nebo ne o tom se pravdu nedozvíme stejně jako pravdu jak to bylo z Notre Dame

Offline votroubek

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 5150
  • do nebe si bereme to, co jsme v životě rozdali....
Re: Francie
« Odpověď #2 kdy: Květen 31, 2019, 11:21:15 dopoledne »
Ona ta fascinace úbytkem tradičních hodnot, tedy tradičních jak je chápeme my, dinosauři se nese skrze celou evropu. I v bohorovném německu to začíná vařit, francie nakonec utichne, jako každý pokus vymanit se ze zajetých kolejí....

Offline BartH8

  • ***
  • Příspěvků: 1946
Re: Francie
« Odpověď #3 kdy: Květen 31, 2019, 11:40:53 dopoledne »




Dne 15.04. 2019 vypukl v pařížském chrámu Notre Dame mohutný požár, který poničil značnou část této historické budovy. Některé hlasy se přiklánějí k tomu, že vzniklý požár nemusel být dílem náhody...


https://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=715590

Prý za požár může Aladinova kouzelná letlampa

 ;D komentáře jsou výživné
Dobré časy dělají slabé muže.
Slabí muži dělají špatné časy.
Špatné časy dělají silné muže.
Silní muži dělají dobré časy.

www.no-deal.eu

Nalim

  • Host
Re: Francie
« Odpověď #4 kdy: Květen 31, 2019, 12:23:25 odpoledne »
Kámoš mi před časem přeposlal fotku z dronu, kolující prý na netu, kde bylo zhora zřetelně vidět 5 ohnisek požárů. Takže - zřejmě? - muselo být 5 Aladinových letlamp.

Já zas na netu četl, že prý asi 20 min. před tím VP požární alarm na PCO hlásil poplach. Službu konající Frantík prý - prý jako obvykle - došel "prověřením situace" k závěru, že jde "opět" o planý poplach - a alarm vypnul.

Kdo umí prověřit, zda jsou to "jako obvykle" hoaxy?

Offline Thor

  • ***
  • Příspěvků: 47
Re: Francie
« Odpověď #5 kdy: Červen 03, 2019, 11:42:19 odpoledne »
Nedávno přišel mé tetě  dopis od známe z Francie je to jeptiška z Paříže jasně napsala kdo to zapálil a že se o tom tam nesmí mluvit a že to není ojedinělí případ znesvěcení křesťanských památek a kostelů

Offline votroubek

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 5150
  • do nebe si bereme to, co jsme v životě rozdali....
Re: Francie
« Odpověď #6 kdy: Červen 04, 2019, 02:03:59 odpoledne »
Francie má zaděláno na etnické problémy. Vlastně etnickokulturněspolečenskoekonomické.
Ale už to nelze vzít zpět. Během deseti let se francie změní k nepoznání. Bude fascinující pozorovat, jak to probíhá u nich a jak to za dalších pár let proběhne u nás.

Offline Thor

  • ***
  • Příspěvků: 47
Re: Francie
« Odpověď #7 kdy: Červen 08, 2019, 06:32:47 odpoledne »
třeba by jsme se z toho mohli poučit a zabránit podobnému průběhu

Nalim

  • Host
Re: Francie
« Odpověď #8 kdy: Červen 08, 2019, 08:34:47 odpoledne »
I Ty srandisto, my - a poučit se?

Offline votroubek

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 5150
  • do nebe si bereme to, co jsme v životě rozdali....
Re: Francie
« Odpověď #9 kdy: Červen 09, 2019, 09:46:47 dopoledne »
my bychom se snad i mohli poučit, o to není, ale naše vrchnost nemůže svobodně rozhodnout, protože jim brusel káže, jaký mají  mít názor a premier musí držet basu s trumpem a židovskou klikou, takže poučení ano, ale odsud potud.

Nalim

  • Host
Re: Francie
« Odpověď #10 kdy: Červen 09, 2019, 02:20:22 odpoledne »
Dovolím si nesouhlasit v tom, že česká vrchnost je tak úplně pod diktátem Bruselu.
 
Ano, Brusel štědře rozdává svá přikázání, o tom žádná, jenže česká vrchnost je pro nás, a hlavně sama pro sebe rozpracuje -
1) tak, aby to vyhovovalo potřebám jejím, jejich rodin, jejich přátel, a přátel jejich přátel
2) tak, aby se nové Zákony nijak nedotkly provalených lumpáren jejich předchůdců, a aby vše zásadně dopadalo jen na bedra poddaných, nejlépe neoddiskutovatelně aspoň tak 20 let
3) a pak to ve svých i spřátelených médiích odprezentují, že tak "to tak" diktuje Brusel.

Jenže pravda je bohužel taková, že už při vytváření těch bruselských přikázání tam, přímo u pramene, 3/4 českých Vyvolených hlasují PRO "utahování šroubů" lidu, který je tam vyvolil, a následně ty "šrouby" vrchnost "počesku" rozpracuje k obrazu svému.



Offline Thor

  • ***
  • Příspěvků: 47
Re: Francie
« Odpověď #11 kdy: Červen 09, 2019, 11:38:19 odpoledne »
pro začátek by stačilo abychom si uvědomili co chceme a jestli chceme podporovat jak si řekl kliku dodal bych mezinárodní kliku a její korporace nebo se budeme snažit byt když ne jako národ tak zatím jako jednotlivci co nejvíce soběstační a v rámci našich možností podporovat tuzemské a lokální dodavatele 

SoňaR

  • Host
Re: Francie
« Odpověď #12 kdy: Duben 27, 2021, 04:07:38 odpoledne »
„Za návrat cti našich vládců“: 20 generálů vyzývá Macrona, aby hájil vlastenectví

Z iniciativy Jean-Pierre Fabre-Bernadaca, důstojníka a manažera místa Place Armes , podepsalo kolem dvacet generálů, sto vyšších důstojníků a více než tisíc dalších vojáků výzvu k návratu cti a povinnosti v politické třídě. Současné hodnoty šíří s jejich svolením dopis naplněný přesvědčením a odhodláním těchto mužů připojený k jejich zemi.

"Pane předsedo,
dámy a pánové vlády,
dámy a pánové, členové parlamentu,

Hodina je vážná, Francie je v nebezpečí, hrozí jí několik smrtelných nebezpečí. My, kteří i v důchodu zůstáváme francouzskými vojáky, nemůžeme za současných okolností zůstat lhostejní k osudu naší krásné země.
...
Ti, kdo vedou naši zemi, musí také naléhavě najít odvahu nezbytnou k vymýcení těchto nebezpečí. K tomu je často dostačující uplatňovat stávající zákony bez oslabení. Nezapomeňte, že stejně jako my, velká většina našich spoluobčanů je ohromena vaším fušujícím a vinným mlčením.
...
Na druhou stranu, pokud se nic neděje, laxnost se bude nadále neúprosně šířit ve společnosti, což nakonec způsobí explozi a zásah našich aktivních soudruhů v nebezpečné misi ochrany našich civilizačních hodnot a ochrany našich krajanů na národním území.

Jak vidíme, už není čas odkládat, jinak zítra občanská válka ukončí tento rostoucí chaos a úmrtí, za které ponesete odpovědnost, se budou počítat na tisíce."

https://www.valeursactuelles.com/politique/pour-un-retour-de-lhonneur-de-nos-gouvernants-20-generaux-appellent-macron-a-defendre-le-patriotisme/

SoňaR

  • Host
Re: Francie
« Odpověď #13 kdy: Květen 10, 2021, 09:16:16 dopoledne »
Ve Francii přihořívá - aktivní vojáci vystupují na podporu výše uvedeného textu. V odpověď vydali svůj vlastní:

"Pane prezidente republiky,
dámy a pánové, ministři, poslanci, generální úředníci,...
...
Ano, naši starší mají pravdu, pokud jde o podstatu celého jejich textu. V našich městech a vesnicích vidíme násilí. Vidíme, jak se ve veřejném prostoru, ve veřejné debatě, drží komunitarismus. Vidíme, že se nenávist k Francii a její historii stává normou.

...protože jsme při hodnocení situace apolitičtí, poskytujeme profesionální pozorování. Protože tento pokles, vidíme to v mnoha zemích v krizi. Předchází zhroucení. Oznamuje chaos a násilí a na rozdíl od toho, co zde nebo tam tvrdíte, tento chaos a toto násilí nepochází z „vojenského pronunciamenta“, ale z občanského povstání.
...
Ano, pokud vypukne občanská válka, armáda bude udržovat pořádek na své vlastní půdě, protože o to bude požádána. Je to dokonce definice občanské války. Nikdo nemůže chtít tak hroznou situaci, naši starší ne více než my, ale ano, znovu se ve Francii vaří občanská válka a vy to dobře víte.

Všichni naši starší, ti, kdo udělali z naší země to, čím je, kteří navrhli její území, bránili její kulturu, vydávali nebo přijímali rozkazy v jejím jazyce, bojovali za vás, aby se Francie stala státem, který selhal?, Který nahrazuje jeho stále zjevnějšího panovníka bezmoc s brutální tyranií proti těm jeho služebníků, kteří ho stále chtějí varovat?

Jednejte, dámy a pánové. Tentokrát nejde o vlastní emoce, hotové vzorce nebo mediální pokrytí. Nejde o rozšíření vašich mandátů nebo dobývání ostatních. Jde o přežití naší země, vaší země."


https://www.valeursactuelles.com/societe/exclusif-signez-la-nouvelle-tribune-des-militaires/


... "volání armády", jinde nazývané jako "petice za podporu současných hodnot" vyšlo teprve před pár hodinama a k dnešnímu dopoledni ho již podpořilo přes 1,2 milionu lidí (viz počítadlo na konci článku) ... i to je výsedek přijímání migrantů, buďme rádi, že zde zatím (skoro) žádné nemáme.


SoňaR

  • Host
Re: Francie
« Odpověď #14 kdy: Květen 12, 2021, 12:13:52 odpoledne »
Drulák: Nezvládnutá migrace a antirasismus rozkládají Francii, generálové to vědí

https://www.idnes.cz/podcasty/rozstrel-petr-drulak-cely-zaznam.V210510_121133_idnestv_krr


Tak když se blíží ty volby a jelikož nechceme dopadnout jako Francie... které strany jsou pro přijímání uprchlíků? Já vím o Pirátech... kdo další?

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Francie
« Odpověď #15 kdy: Květen 12, 2021, 05:15:48 odpoledne »
Tak třeba stanovisko TOP 09 je pro mne vágní...v roce 2015 chtěli přijmout syrské uprchíky, nyní jsou pro "evropské řešení uprchické krize" https://www.top09.cz/proc-nas-volit/politika/migracni-politika/

Jenže když si vezmu směr EU, tak politika Top 09 nás zbavuje národní sduverenity. Rozhodovat koho pustím do země je podle mě věcí národní bezpečnosti a otázkou národního zájmu. EU může něco doporučit, ale nikoliv nařizovat a k tomu má sílící sklony.

Takže eurofilové nás v tomto spíše oslabují, protože EU nás zbavuje kus po kusu národní suverenity. A migrační politika je v prní řadě otázkou bezpečnostní. Své vědí Italové, Řekové, Španělé....Ale i skandinávie se hodně změnila.

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Francie
« Odpověď #16 kdy: Květen 13, 2021, 09:51:31 dopoledne »
No právě...to snad ne. Obě strany pro mě představují extrémní řešení...jenže žijeme v extrémní době....je to stejné jako u prezidentské volby....každý soudný věděl, co má MZ za sebou, bylo prokázáno že mnohokrát lhal, bylo známo, že jeho zdravotní stav se horší, byl znám jeho specifický smysl pro výklad ústavy, výklad svých povinnosti při jmenování do funkcí apod....a stejně si více než 1/2 voličů domnívala že tento zkušený politik je lepší než slabý protikandidát prof. Drahoš. Premiér je ve střetu zájmů, i on byl mnohokrát usvědčen ze lží, je stále trestně stíhán....ministr vnitra jak se ukazuje řetězovitě lže, vyhrožuje občanům sankcemi z pandemického zákona a likviduje konkurenci....ministr zdravotnictví se mění tak rychle, že si nikdy na začátku týdne nejsem jist, zda ještě platí protiprávní vyhlášky toho starého....a ten poslední má špatnou paměť ohledně svých přijmů a majetku....ono je opravdu těžké někoho volit za těchto okolností....I Robert Šlachta který pro mě představuje další extrém chce EU...ale EU usiluje o zrušení hranic národních států, chce nadnárodní cenzuru sociálních sítí v rámci EU....poslouchal jsem Věru Jourovou a nestačil se divit, tato žena snad nikdy národní zájmy ČR nehájila....jde vyloženě proti nim. Takže pokud chci suverenní stát, vlastní centrální banku, měnu která se nepotopí s kolabsem eura...pak není důvod Euro přijímat a směřovat do centra EU....když pozbudeme státní hranice, nemáme ani právo bránit vlastní území a kdo sem přijde a odkud bude záviset na rozhodnutí búh ví odkud. Jistě mě teď opět někdo zpochybní a bude mi vykládat, že se mýlím...Ano moc rád bych se mýlil, ale já byl pro EU v době, kdy to bylo obchodní společenství a ne umělý politický konglomerát nerespektující národní zájmy, odlišný výkon hospodářství jeho členů. Takže klidně budu souhlasit s ekonomem Tomášem Sedláčkem že EU pro nás výhodná....ale ne nyní. Až se ji podaří transformovat na úroveň obchodní unie pak OK....ale na  víc opravdu nyní nelze pomýšlet...a pokus se bude dále tlačit na pilu, povede to k odchodu dalších členů...Řecko se dostalo do pasti a nemá jak  uniknout, Itálii zachraňují už ne půjčky ale roovnou bezúročné dotace = dary. Francie silně zbrojí, ač její hospodářství stagnuje a dluh spíše roste....ani Skandinávie už dávno není hospodářským zázrakem 70.-80. let....a ideálem sociálních státu. Španělsko, Portugalsko....nyní opravdu není důvod spěchat s likvidací národních států. Naopak je třeba je posílit, EU transformovat a vrátit se k myšlence společné EU až bude stát na reálných základech a ne utopistických představách politiků a byrokratických úředníků, které nikdo ani nezná.

SoňaR

  • Host
Re: Francie
« Odpověď #17 kdy: Květen 13, 2021, 10:26:12 dopoledne »
To je v podstatě to, co jsem tu nedávno psala... akorát že jsem za to pak byla označena, že jsem "proruská"  :D

A víte někdo o nějaké malé straně, pod hranicí do sněmovny, která má v tomto směru ucházející program?

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Francie
« Odpověď #18 kdy: Květen 13, 2021, 10:44:26 dopoledne »
Pokud vím, já lidi na ruské a protiruské nedělím....Na Zemanovi mi nevadí ani tak to, že straní Rusům i když zahraniční politika státu by měla býát jednotná a má ji dělat vláda....což je další z paradoxů našeho státu, že si tu každý jouda dělá a vyhlašuje co chce, lítá si soukromými tryskáči až má vládní letku a vystupuje v soukromých televizích ač z titulu své funkce má využívat veřejnou TV....

Ale k otázce...studuji Volný blok (Bobošíková, Volfvá, Volný, Bojko). Studuji i přísahu Šlachty, ale to je spíše pouze protikorupčně založená strana az mého pohledu je to ještě extremnější. Komunisté a SPD jsou pro mě něvolitelní z principu. Od Tomia už jsem přečetl 2 knížky a ten člověk stojí za studium. A Šlachta má potenciál mu přetánhout voliče.

Offline šotek

  • ***
  • Příspěvků: 576
  • Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš
Re: Francie
« Odpověď #19 kdy: Květen 13, 2021, 06:12:03 odpoledne »
Bude to už trochu off topic, ale napadá vás, co by mělo alespoň malou šanci politice zajistit větší slušnost, zodpovědnost, férovost? Je mi jasné že si nebudou vypouštět rybník, ale nikdo tam není svatý, jde o to najít efektivní způsoby jak odstranit průběžně z politiky to nejhorší, co nám tu čím dál víc bují. Jedna strana mince je občan jako volič a jeho intelekt (také běh na dlouhou trať)...
Pokud by zmizely na Zemi včely, zbývají lidem jen čtyři roky života.

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Francie
« Odpověď #20 kdy: Květen 13, 2021, 07:35:01 odpoledne »
No je třeba změnit především volební systém a kritéria výběru elit a to naprosto nekompromisně. Takže pokud má miliardář Janeček osvědčený model 2+1 volební preferenční hlas, který se otestoval již při prezidentské volbě, je třeba ho aplikovat....nebude totiž rozdělovat voliče jako dosud, ale bude vybírat kompromisního kandidáta, který je nejpřijatelnější. Takže to nebude všechno nebo nic, ale každý dostane trochu....Na výběr lidí, kteří kandidují na výkon poslanecké funkce bych nekompromisně požadoval bezpečnotní prověrku na stupeň vyhrazené a pro senátory důvěrné. Prezident republiky a premiér a ministr vnitra by museli splňovat minimálně stupeň tajné. Pak by totiž nebylo tak lehké vynášet informace ze zasedání, ze spisů jako se to děje nyní. A bylo by naprosto vyloučeno, aby se to funkce premiéra dostal třeba pracovník STB, člověk s trestní minulostí v hospodářské či kriminální oblasti, člověk nadmíru holdující alkoholu a jiným návykovým látkám, člověk vydiratelný....je s podivem, že držet zbraň můžete, když prokážete způsobilost a bezúhonost, ale ve funkci ústavního činitele můžete chlastat do němoty a ještě být chráněn imunitou... Pro novináře a pracovníky masmédií by měl být naprosto striktně vyžadováno dodržování etického kodexu....opakované usvědčení ze šíření dezinformací a lží by mělo znamenat zákaz výkonu činnosti podobně jako opakované požití alkoholu u profesionálních řidičů. Právní systém je třeba zcela přepracovat a maximálně zjednodušit. Úředník musí nést za svá rozhodnutí hmotnou a právní odpovědnost. Samozřejmě se může pojistit na svou blbost, jako se pojišťují účetní, lékaři, projektanti....Prostě systém musí sloužit občanovi, aby v něj mohl mít opět důvěru. Pravidla silničního provozu jsou jednoznačná a když je nerespektujete, hrozí vám smrt bez ohledu na IQ, majetek, imunitu, typ vozu
....a tak je víceméně lidé dodržují....ale právo to je jiné...je nepřehledné, často navzájem si odporující, často nezajišťuje rovnost a spravedlnost....a každý kdo na to má postavení či majetek, imunitu má tendenci toho využít.

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Francie
« Odpověď #21 kdy: Květen 13, 2021, 08:08:21 odpoledne »
Sedláku když budeš prezident a budeš mít prověrku na tajné a bude tím podmíněn výkon tvé funkce.....budeš takový vůl, abys o tu prověrku přišel a tím i o funkci, jen proto, že dáš tajené skutečnosti do rukou kriminalizovaného jedince bez prověrky? Určitě si k sobě vybereš naprosto důvěryhodného člověka a pokud možno se stejným stupněm prověření, aby tě mohl jako nejblížší spolupracovník třeba zastoupit a pak ti poreferovat. Tak jako bych věřil své ochrance, že za mě nasadí život, tak musím mít spoleh na svého kancléře....střet zájmů, obchodní praktiky a kšeftaření je u takovýchto lidí naprosto nepřijatelné....činí je to vydiratelnými, podobně jako soudce. Jako kancléř prostě nemůžu podnikat na sjezdovce, pronajímat nemovitosti, kšeftovat se dřevem či co, běhat lobbovat za soudci a ještě donášet do Kremlu či kam....

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Francie
« Odpověď #22 kdy: Květen 13, 2021, 08:16:24 odpoledne »
Ale jistě že je to můj utopistický pohled laika bez kvalifikace a vzdělání....ale to co je tady přestává fungovat a je otázkou, kdy se to rozpadne docela....A pak nastane třeba příležitost vytvořit nový právní systém, který by byl pro obyčejného člověka srozumitelný a důvěryhodný. Třeba to bude vypadat jinak, ale důvěra a po čase i jistá tradice a zažité jednání je to jediné, co drží právní stát pohromadě. Žádný státní systém neměl tak silné represivní složky, aby mohl dlouhodobě vymáhat nedůvěryhodné právní normy silou proti většině obyvatel.

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Francie
« Odpověď #23 kdy: Květen 13, 2021, 08:26:22 odpoledne »
No já vím....ale víš jak se mi ulevilo ;D. A on se ten systém s takovým to přístupem rozpadne jisto jistě a nebude to nic pěkného....jenže. Když si nejsme schopni přiznat podstatné chyby a oopravit je, budou se nám kupit až nás dostanou....A až bude kasa prázdná a nebude čím uplácet a spousta lidí bude v situaci, že nebude mít co ztratit, inu pak se ledy prolomí a bude to bolet....

Offline šotek

  • ***
  • Příspěvků: 576
  • Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš
Re: Francie
« Odpověď #24 kdy: Květen 13, 2021, 08:41:26 odpoledne »
Přijde mi, že se defenestrace, ač svou tradici u nás mají, nekonají ani nějak po světě. Nebo mi to uniká?

Jo, ta čím dál víc jedovatá káva se jmenuje depresso....

Za kým třeba jít, aby prosazoval 2+1 volební systém a nebo ho prosadil alespoň jako paralelní zhodnocení/průzkum dostatečně veřejně a tak i pochopitelně? Opět utopie by v tomto byla při volbách udělat na stejném vzorku v rámci jedné akce paralelní ukázku jak by to vyšlo v 2+1...
Pokud by zmizely na Zemi včely, zbývají lidem jen čtyři roky života.

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Francie
« Odpověď #25 kdy: Květen 13, 2021, 08:53:44 odpoledne »
MK: voleni zastupci (prezident, premier, ministri) nemaji proverku na stupen tajne. Nemohou o ni tedy prijit. Pristup k tajnym informacim je soucasti jejich postu.

Se zbytkem lze souhlasit, ale zrejme jsou ti kluci uzitecni jinak.
Já vím, ale to je právě špatně. Čím vyšší a významější funkci zastávám tim přísnější kritéria na svou bezúhonnost musím splňovat. Je fuk jestli má preziden šílený vkus, miluje tlačenku s cibulí a neumí tancovat....Ale je průšvih, když si o něm půlka lidí myslí že je gauner, lhář, alkoholik a pochybuje o jeho zdravotní způsobilosti vykonávat funkci (a pochopitelně tim nemám na mysli kolečkové křeslo...Roosevelt na něm dokázal vyhrát válku).

Offline DeadMan

  • ***
  • Příspěvků: 2358
Re: Francie
« Odpověď #26 kdy: Červen 20, 2023, 04:38:32 odpoledne »
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-bordeaux-utok-na-zenu-a-divku.A230620_105639_zahranicni_kha

Zkurvený negr, holýma rukama bych ho rozjebal na totální sračky 👿
You cannot kill me as I am already dead!

Offline Tom82

  • Chlastovy chlapy
  • *
  • Příspěvků: 980
Re: Francie
« Odpověď #27 kdy: Červen 20, 2023, 04:55:11 odpoledne »
Díky zvacímu dopisu pro všechny migranty, které s radostí podepsal Rakuš, se ti to možná jednou fakt poštěstí, že nějakeho takeho rozjebeš na prach, bohužel. Každopádně, má žena začíná pomalu otáčet, dosud ji tak trochu vadilo, že denně nosím. Prý že ji to přijde zbytečné. Začíná si nyní uvědomovat, že to zbytečné není a je fajn, mít těch 15 argumentů na ochranu své rodiny a sebe v záloze navíc (a taky mít číslo na minimálně dva advokáty v mobilu  :D)

EDIT: měl jsem normálně pocit, že tu malou holčičku unese, klidně mohl, člověk si to neuvědomuje, ale stačí pár vteřin. Pro mne, jako fotra dvou malých dcer je to šílená představa, protože mi je jasné, co by si s tím blackwordem zažily.

Offline DeadMan

  • ***
  • Příspěvků: 2358
Re: Francie
« Odpověď #28 kdy: Červen 20, 2023, 05:20:10 odpoledne »
Přesně, mám sice syny, ale za tu holčičku bych ho ubil k smrti, zmrda, že by ho nebyli schopni identifikovat jinak, než podle DNA. To mi zase hnulo žlučí, kurva 👿
You cannot kill me as I am already dead!

Offline xB.H

  • ***
  • Příspěvků: 1537
Re: Francie
« Odpověď #29 kdy: Červen 21, 2023, 06:53:51 dopoledne »
Jo to je typickej Frantík, takových tam je. Nedávno jsem byl nucen tak jet na služební cestu a jaksi nepochopím, co tam vůbec může koho táhnout jet na dovolenou. Byl jsem v Paříži ale připadal si jak v Africe.

Offline DeadMan

  • ***
  • Příspěvků: 2358
Re: Francie
« Odpověď #30 kdy: Červen 21, 2023, 10:11:37 dopoledne »
Přesně ten samý pocit jsem měl, když jsem tam byl dva roky zpátky služebně, taky v Paříži. Kolem Eiffelovy věže černo až hrůza a neustále vnucují nějaký kýčovitý shit a když člověk odmítne, nejraději by ho podřízli....
You cannot kill me as I am already dead!

Offline vvitty

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 358
  • a
Re: Francie
« Odpověď #31 kdy: Červen 21, 2023, 11:53:48 dopoledne »
Ve Francii je to dlouhodoby (a zhorsujici se) trend byvale kolonialni velmoci ... sice je ti ex kolonie nesnaseji ale o penize si rady reknou a jeste za to poslou nejake kulturni obohacovace. Jezdim tam uz dvacet let a letos poprve to v Nice v Lidlu vypadalo jako nekde v Chanove, i do tasky se mi divali jestli nahodou neco nepronasim ven ...

Offline Akutol

  • Super realisti
  • *
  • Příspěvků: 2374
Re: Francie
« Odpověď #32 kdy: Červen 22, 2023, 06:35:45 dopoledne »
Len či ty náhodou niesu tiež nejaký čmoud pôvodne z lovenska. To sa potom nediv že ťa šacuju...

Offline Dag Björndal

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 7598
Re: Francie
« Odpověď #33 kdy: Červenec 17, 2023, 06:02:00 odpoledne »
https://standard.sk/391540/vo-francuzsku-horia-kostoly-na-vine-je-nezaujem-statu-aj-nenavist-voci-krestanom?fbclid=IwAR2sR8W_7Rs71SNEm4PT0XpxRZoc9hsRcUSWWh2odgiz4NiSIHGa8pmUCtE

horeli tri katolícke kostoly. Priemerne tam každé dva týždne zanikne jeden kresťanský kostol a postaví sa nová mešita. Výsledkom môže byť strata až päťtisíc kostolov do roku 2030. A zmena duše krajiny.....
S prúdom dokáže plávať aj mŕtva ryba.

Offline DeadMan

  • ***
  • Příspěvků: 2358
Re: Francie
« Odpověď #34 kdy: Říjen 13, 2023, 03:53:26 odpoledne »
Škola ve Francii hlásí krvavé drama, učitel je mrtvý, jsou dva těžce zranění

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-incident-kriminalita-napadeni-umrti-policie-nuz-napadeni-vysetrovani.A231013_120750_zahranicni_ihal

Útočník na střední škole v Arrasu na severu Francie v pátek nožem zabil učitele a další dva lidi zranil. Policie pachatele zadržela. Na místo útoku zamířil francouzský prezident Emmanuel Macron. Motiv úderu je zatím neznámý, francouzská média uvádějí, že útočník křičel „Alláhu akbar“ (arabsky Bůh je veliký). Úřady tuto informaci nepotvrdily.


Já už se těm Francouzům musím opravdu jenom smát. Větší debily aby člověk prohledal. Oni si je tam natírají na chleba a oni s tím vůbec nic nedělají.....
You cannot kill me as I am already dead!

Offline Tom82

  • Chlastovy chlapy
  • *
  • Příspěvků: 980
Re: Francie
« Odpověď #35 kdy: Říjen 13, 2023, 04:39:32 odpoledne »
Nejhorší je, že samotní Frantíci s tím už nic neudělají. Dokonce ani ty stávky a demonstrace k ničemu nejsou a že o nich není ve FR nouze. A začalo to přece tak nevinně.... prostě otevřeme náruč všem migrantům, jsme přeci liberální země, nejsme xenofobní. Jednou bude z Francie jedna velká nogo zóna, která spolu s Německem bude řídit celou Evropu.