Autor Téma: Česká hospoda vs. Pražská kavárna  (Přečteno 6959 krát)

Offline votroubek

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 5151
  • do nebe si bereme to, co jsme v životě rozdali....
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #50 kdy: Listopad 20, 2016, 06:43:24 odpoledne »
No, jsem nejmírumilovnější tvor tady a měl jsem rusům za zlé tu věc s krymem.
No, až tam několik organizací, včetně jedné německé, kde mám kámoše poslaly zvědy a ti se ptali, obyčejných občanů, běžných lidí, jak to vnímají, jak to cítí, co vlastně chtěli, jak jsou spokojení. Mám to kdesi zahrabané, jak to najdu, dám to sem.
Ti lidi jsou rádi, že nezůstali s ukrajinou, a jsou rádi, že patří pod rusko. Kdyby tomu bylo jakkoli jinak, pak bych svůj názor změnil, jináč to jsou ale opravdu veselé myšlenky, o okupaci krymu, atp.....Byl jsem tam jako děcko, našel jsem v lese hromadu železa po němcích,odvlekl do šrotu a vyhrál jsem artěk. Je dobře, že to ty ukrofašistický prasata neproměnili v hromadu sutin. Moji kluci tam poletí za dva roky.Artěk díky rusům opět fachá.Jsem pro mír a budování, proto mi je divné, když druhej nepřemýšlí stejně.....

Offline PooM

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 2627
  • Když do pekla, tak na pořádným koni.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #51 kdy: Listopad 20, 2016, 06:46:21 odpoledne »
Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina. Když chtělo slovensko a česko od sebe, bylo to normální, v pohodě. Lidi by měli mít šanci rozhodnout se, kam chtějí patřit, kde chtějí žít a jak chtějí žít.Pokud se obyvatelé krymu rozhodli žít pod jinou vlajkou, je to jen jejich věc, jejich rozhodnutí, jejich právo. Kdyby se rozhodli, že chtějí patřit pod belzebuba, je to jejich svaté právo, jejich země.

Je potřeba si uvědomit, že referendum na Krymu proběhlo až po jeho ruské okupaci. To referendum znevěrohodňuje.

 plácáte nesmysly, žádná okupace Krymu nebyla ..... neskutečné jaké blbosti jsou rusofobové schopni napsat .... dokonce věří ukronáckům, kteří upalují lidi zaživa, obchodují s orgány vlastních vojáků a vraždí civilisty

A co to teda bylo? Krym v současnosti náležel Ukrajině. A bylo to i na papíře :). Samozřejmě,  že historicky náležel jinam a když už tam ty vojenské přístavy byly, proč za ně platit nájem, že? Upřímně: bylo to rusko, tak ať si je to zase rusko. Jenže prostě není dobrý nejdřív něco někomu "dát" a potom si to vzít zpátky a tomu komu jsem to dal ještě vrazit jednu přes držku...
Ve válce se dějou hrozný svinsta na všech stranách. To k tomu patří. Něco víc o tom prodeji orgánů vlastníc vojáků a vraždách civilistů - čemu by se dalo věřit, pochopitelně (Maravovo slovo prostě nestačí) - by nebylo? Já jsem zase slyšel jak se ten jeden z vůdců luhanských povstalců, ten co ho snad před měsícem vyhodili do luftu i s výtahem nebo s čím chlubil kolik osobně postřílel zajatců....a pak čemu věřit, že? Ona ta pravda bude někd uprostřed...ale nám potom řekne vítěz, jak to vlastně bylo.

   
Když zešílet, tak s plnou parádou hned.

Offline PooM

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 2627
  • Když do pekla, tak na pořádným koni.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #52 kdy: Listopad 20, 2016, 06:51:08 odpoledne »
Jsem pro mír a budování, proto mi je divné, když druhej nepřemýšlí stejně.....

Hrome, jistou formu "míru a budování" jsme tu měli 40 let...a dost i díky tomu jsme teď v těch sra.kách ve kterých jsme. Dobře se to poslouchá nebo o tom čte, ale o dost hůř se to žije.

Dokud se na Krym nepodívám a nepromluvím s místními, prostě v tom jasno mít nebudu. Ale věřit tomu, že teď je tam lidem líp budu z celého srdce.   
Když zešílet, tak s plnou parádou hned.

Offline Marav

  • ***
  • Příspěvků: 1039
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #53 kdy: Listopad 20, 2016, 07:44:42 odpoledne »
Krym měl zajištěnu částečnou autonomii... proto měl i vlastní parlament. Problémem pro ukronacisty bylo vždy proruské směrování Krymu .... stejně jako proruský Donbas. Proto obě oblasti chtěli ovládnout silou.
Hlavním důvodem Ruska pro pomoc Krymu je jeho základna v Sevastopolu ..... navíc Putin už 2 roky dopředu věděl o tom, že USA mají slíbeno, že po převratu Kyjev vypoví smlouvu Rusům a Sevastopol dostanou amíci ..... zjevně nevíte, že se dokonce profláklo zadání výběrového řízení Pentagonu na úpravu základny v Sevastopolu pro potřeby US NAVY.
Putin by musel být idiot, aby tohle připustil.
Nicméně NIKDY neprovedl žádné obsazení Krymu. Rusové podle smlouvy mohli mít na Krymu posádku až 30000 mužů .... jenže po celou dobu krize jejich počet nepřekročil 20 tisíc.
Rusko udělalo jedinou věc: pomohlo Krymčanům zabránit proniknutí pravoseků na Krym a zabránit útokům během referenda.
Samozřejmě fandové ukronácků a rusofobové to prezentují jako referendum pod samopaly- ovšem to je lež a hrubé překroucení situace.
Referendum na Krymu, chráněné ruskou posádkou, které rozhodlo o připojení k Rusku zajistilo na Krymu mír.
Je mi celkem jedno, jestli vám mé slovo a popis události stačí nebo ne ---- toto byla realita. A díky bohu za ní.
"Nejlepší obranou před zlými lidmi se zbraní v ruce jsou dobří lidé se zbraní v ruce" Thomas Jefferson

"Když své poddané odzbrojíš, pak je svou nedůvěrou urazíš. Budou si myslet že jsi zbabělý, nebo že jim nevěříš.V každém případě tě budou nenávidět" Nikoló de M.

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #54 kdy: Listopad 20, 2016, 08:03:04 odpoledne »
No vezměme v potaz pár faktů a omezme vášně:
1. Už za Kateřiny, která pověřila Potěmkina vybudováním černomořské flotyly platilo, že kdo ovládá Sevastopol ovládá Černé moře. Proto se o něj Ušakov a po něm Nachimov rvali nejprve s Turky a později i s Angličany a Francouzi....a tu svou flotilu potopili, aby jí zablokovali vjezd do přístavu....stálo jim to za to.
2. USA a EU země NATO se zavázaly, společně se svobodnou Ukrajinou, že nebudou posilovat svou vojenskou přítomnost blíže k hranici Ruska....A najednou má být na Krymu základna USA a Ukrajina koketuje se vstupem do EU...a možná i do NATA (to je jen má domněnka).
3. Obyvatelstvo Krymu dostane od Putima nabídku podpory a investic a samostatnou republiku....
4. Putin musí uhájit vnitrostátní moc.Jak by vypadal, kdyby svolil, aby mu Amíci pod nosem postavili svou základnu prakticky na jeho dvorečku...velice by to oslabilo jeho pozici u řadových Rusů i u armády...
5. Ukrajina byla zbrojnicí Ruska, její ztráta je dosud pro Rusko velice citelná a mnoho Rusů se s tím prostě nechce smířit. Omezenou moc Ruska chápou jako dočasnou záležitost.

Na anexii Krymu k Rusku je nádherně vidět současný způsob boje....destabilizace země, vyvolání nejdnoty, pak malý vojenský konflikt, který je dovedně řízen, usměrňován a podporován a ejhle ruští vojáci o své vlastní vůli si vybírají svou dovolenou a jedou pomáhat svým příbuzným....vyzbrojeni nejmodernější technikou a výzbrojí, která je v Rusku k mání...Načasování mistrovské po OH, o veřejné mínění se postará řízená PR a propaganda. Lidé se hádají mezi sebou EU zvažuje hospodářské sankce, ale než se někdo k něčemu rozhoupe, strategické body Krymu jsou v rukou Rusů, najednou ti otrhanci mají i výložky a cíle je dosaženo....Je otázkou, zda toto vítězství Putinovi sálo za ten hospodářský pokles. Druhou otázkou je, zda měl na výběr, pokud byl u rokovacího stolu přehlížen (s ním umístění základny nejspíš nikdo neprobíral) a pokud dospěl k názoru, že by ho to stálo postavení a Rusko by utrpělo ještě více na utkvělé představě a ztraceného statutu velmoci....

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #55 kdy: Listopad 20, 2016, 08:16:23 odpoledne »
Je vidět, že se rozpadá bývalá rovnováha světa a vzniká něco jiného. Mírumilovné Japonsko přestává spoléhat na ochranu USA a začíná zbrojit....Nechce se dívat, jak Číňani a KOrejci střílejí své raketky přes jeho území...no není se jim co divit. USA udržovali 12 svazů letadlových loďí v činné službě a 1 v rezervě....naše republika by tu letadlovou loď nepostavila ani jednu....nemá na to ani rozpočet, ani technologii, ani odborný personál...Rusko zbrojí a modernizuje, co mu lidi a rozpočet stačí a my sem vozíme a prodáváme civilistům zbraně z Jugoslávie, protože naše skladové 58 už jsou rozebrané....Němci veleúspěšně prodávají chudým státům své dieselelektrické ponorky na obranu pobžeží a nemají nouzi o zájemce....Prostě se porcuje politický vliv a nový poměr sil ve světě a nic bych za to nedal, že uprchlická krize je uměle vyvolaná na podporu něčích zájmů. Jen mám pocit, že se to vymklo z ruky....

Offline PooM

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 2627
  • Když do pekla, tak na pořádným koni.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #56 kdy: Listopad 20, 2016, 08:21:16 odpoledne »
Krym měl zajištěnu částečnou autonomii... proto měl i vlastní parlament. Hlavním důvodem Ruska pro pomoc Krymu je jeho základna v Sevastopolu ..... navíc Putin už 2 roky dopředu věděl o tom, že USA mají slíbeno, že po převratu Kyjev vypoví smlouvu Rusům a Sevastopol dostanou amíci ..... zjevně nevíte, že se dokonce profláklo zadání výběrového řízení Pentagonu na úpravu základny v Sevastopolu pro potřeby US NAVY.
Nicméně NIKDY neprovedl žádné obsazení Krymu. Rusové podle smlouvy mohli mít na Krymu posádku až 30000 mužů .... jenže po celou dobu krize jejich počet nepřekročil 20 tisíc.
Referendum na Krymu, chráněné ruskou posádkou, které rozhodlo o připojení k Rusku zajistilo na Krymu mír.
toto byla realita.

Smlouvy jste viděl? Četl? Ne? Takže si to jen myslíte? Stejně tak to s tím výběrovým řízením pantagonu...protože co jsem nečetl a neviděl, to klidně může (ale taky nemusí) být propaganda. Ať už jedné nebo druhé strany.
Pokud smlouva umožňovala vojákům jiného státu zasahovat do vnitřních záležitostí jiného státu, území, jak chcete, ten kdo ji podepsal musel být idiot. V opačném případě to okupace prostě je.
Sám píšete, že "Hlavním důvodem pro pomoc Krymu je jeho základna v Sevastopolu". No, ta pomoc měla být v uvozovkách - sám píšete o co šlo. O základnu, ne o lidi.  O jejich základnu, není v tom žádný vyšší zájem. Skutečně vznešené pohnutky.
Znova opakuju otázku: Existuje nějaká smlouva, která by ozbrojeným ruským vojákům umožňovala pohybovat se na území jiného státu nebo nazávislého území a dovoluje jim zasahovat do vnitřních záležitostí onoho území?
A pokud ano, jak by se vám líbilo, kdyby tady někdo (kdokoli) měl základnu (nebo třeba radar) a najednou by jeho vojáci se zbraněmi hlídali u volebních místností (při volbách do parlamentu řekněme?).
Mě teda moc ne. U vás, jak vidno by záleželo na tom, jakou vlajku by ti kteří vojáci měli na uniformě, že? Být to američani, to by bylo nářku...být to rusové, bylo by všechno skvělé, super a objektivní.
A teď ty kecy a ukronáccích, pravosecích atd...ty výrazy mi připomínají keťasy, imperialisty...a je mi z toho na blití. Stejně jako z rusofilů.
Opravdu by nebylo lepší být sami sebou?
Edit: Na blití je mi i amerikanofilů. Z EUfilů, zoofilů, nekrofilů...
Když zešílet, tak s plnou parádou hned.

Offline Marav

  • ***
  • Příspěvků: 1039
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #57 kdy: Listopad 20, 2016, 09:06:57 odpoledne »
ale jistěže četl ... obojí.... je to na netu- stačí hledat .....ovšem vy přece víte lépe než já, že nečetl, stejně jako všechny ty bláboly co by se mi líbilo a nelíbilo - navíc byste raději, kdyby Rusové nechali Krymčany zmasakrovat- což podle mne může chtít jen lidská zrůda,  takže další debata nemá smysl dědečku vševěde :-D ))))) na blití by vám mělo být z vás.
"Nejlepší obranou před zlými lidmi se zbraní v ruce jsou dobří lidé se zbraní v ruce" Thomas Jefferson

"Když své poddané odzbrojíš, pak je svou nedůvěrou urazíš. Budou si myslet že jsi zbabělý, nebo že jim nevěříš.V každém případě tě budou nenávidět" Nikoló de M.

Offline PooM

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 2627
  • Když do pekla, tak na pořádným koni.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #58 kdy: Listopad 20, 2016, 09:19:28 odpoledne »
A nějakej odkaz by byl? Nebo věříme všemu co čteme na netu?

Odpověď na jasně položenou otázku - opět nikde. Ne argument reaguju emocí. Cokoli se mi hodí ohnu si tak, aby mi to pasovalo. Hlavně se vyhnout odpovědi, odkazu, čemukoli. Ale urážet, štěkat,  to vám jde.
Až se zase budete pohoršovat nad lezením do p..... amíkům, nezapomeňte se u toho zavrtat hlouběji do té ruské...ale i tak, jste v tom až po ramena...

Edit: Psal jsem někde něco o tom, že jsem chtěl aby někdo někoho masakroval? Nebo opět jen podsouváte argumenty a lžete? Jak se takovým říká ve slušné společnosti jsem  psal kousek výš. Ne úplně přímo, ale odvodit se to dá. Aha, vy vlastně víte, že by se to stalo...(co jsem to zaslechnul o vševědech?). Masakry se odehrávají pouze ve vaší nemocné hlavě a mě nezbývá, než vás politovat.
Když zešílet, tak s plnou parádou hned.

Offline Marav

  • ***
  • Příspěvků: 1039
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #59 kdy: Listopad 20, 2016, 10:02:16 odpoledne »
slušný člověk o odkaz požádá bez urážek ..... což vy evidentně nejste schopen mistře vševěde. Jste hulvát a zrůda, která ani není schopna uznat co napsala. Nehodlám se dál zdržovat s někým, kdo mne obviní z naprostých nesmyslů, jasně napíše, že Rusové měli nechat Krymčany napospas, a pak ještě tvrdí, že já jsem lhář a znovu mne uráží. Jděte do hajzlu Poome.  Jste idiot a hulvát.

P.S.: ... pokud byste náhodou chtěl lhát něco o urážkách ... tak zde hned jako důkaz na začátku jasná urážka z vaší strany: " odpověď nečekám, zrovna u vás jsem na to zvyklej, kdo si nedovolí souhlasit s óóó nejmoudřejším se ničeho jinýho než lží a osočování nedočká)"
"Nejlepší obranou před zlými lidmi se zbraní v ruce jsou dobří lidé se zbraní v ruce" Thomas Jefferson

"Když své poddané odzbrojíš, pak je svou nedůvěrou urazíš. Budou si myslet že jsi zbabělý, nebo že jim nevěříš.V každém případě tě budou nenávidět" Nikoló de M.

Offline PooM

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 2627
  • Když do pekla, tak na pořádným koni.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #60 kdy: Listopad 20, 2016, 10:20:09 odpoledne »
Milý marave, kdo začal s urážkami jakmile si někdo dovolil nesouhlasit lze snadno dohledat v předchozí konverzaci. Netuším jak jinak si představujete žádost o odkaz? Kolkovaná žádost?
S urážkami jste začal vy - stejně jako pokaždé. A mě natolik nebaví poslouchat vaše kňourání že jsem se rozhodl odpovědět vám jazykem kterému jedinému zřejmě rozumíte.

Já stále opakuju totéž - nejste schopen odpovědět na jasně položenou otázku. Kroutíte se jak slimák. Čestný, rovný člověk uzná chybu a nelže.
V čem lžete? Třeba v tom, že mi podsouváte cosi o tom, že jsem si přál masakr na Krymu. Kde je odkaz na to, že někomu přeju smrt nebo masakr? Citát by nebyl? Co se mi to snažíte vložit do úst? Jste vážně tak ubohej? (Helemese další otázka. A o co že zůstane bez odpovědi).

Masakr na Krymu nenastal, nakolik zásluhou RF je otázka. Jestli by nastal bez jejich zásahu víte jen vy. My ostatní se můžeme jen domnívat.
Přítomnost ozbrojeného vojáka jednoho státu na území druhého státu je okupace . Sám jste napsal, že šlo hlavně o základnu. Nebo to snad není pravda?
 
Když zešílet, tak s plnou parádou hned.

Offline PooM

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 2627
  • Když do pekla, tak na pořádným koni.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #61 kdy: Listopad 20, 2016, 10:26:45 odpoledne »
P.S.: ... pokud byste náhodou chtěl lhát něco o urážkách ... tak zde hned jako důkaz na začátku jasná urážka z vaší strany: " odpověď nečekám, zrovna u vás jsem na to zvyklej, kdo si nedovolí souhlasit s óóó nejmoudřejším se ničeho jinýho než lží a osočování nedočká)"

Jo, přesně takovou zkušenost s vámi mám. Byla to reakce na to, že jste mě osočil z démonizování Ruska. A nebýt oné ironie,odpovědi bych se nedočkal, steně jako jiných odpovědí.
Argument by byl, nebo stále jen urážky, dojmy a emoce?
Když zešílet, tak s plnou parádou hned.

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #62 kdy: Listopad 20, 2016, 10:29:17 odpoledne »
Klucíííí už se tu nepošťuchujte. Vždyť to vypadá jako by jste tu každý napsali 2 příspěvky a ne ty stovky. Nemusíme souhlasit s názory ostatních, ale respektujme se vzájemně prosím. A pokud to už jinak nejde, můžeme se uchýlit s úsměvem k frázi Jirotkova Saturnina: Domnívám se, že o vašem tvrzení by se dalo s úspěchem pochybovat....
Venku je krásná noc, co se jít nadýchat čerstvého vzduchu. Vždyť se tu rubete jako by ten druhý chtěl okupovat vaš dům i se zahradou. Krymu tím nepomůžete, ostatním na foru taky ne, a adrenalinu už bylo dost. Anebo zkuste hledat, s čím souhlasit můžete....Ono v PA taky nebudou všichni v souladu. Jenže střelivo i krev jsou drahé...je třeba je šetřit na horší situace nežli slovní potyčka na toto téma. Díky za trpělivost.

Offline Marav

  • ***
  • Příspěvků: 1039
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #63 kdy: Listopad 20, 2016, 11:14:50 odpoledne »
neboj ... já už na toho prolhaného hulvátského a arogantního děda vševěda reagovat nehodlám. Může si své lži a trapná obvinění plivat jak chce.
"Nejlepší obranou před zlými lidmi se zbraní v ruce jsou dobří lidé se zbraní v ruce" Thomas Jefferson

"Když své poddané odzbrojíš, pak je svou nedůvěrou urazíš. Budou si myslet že jsi zbabělý, nebo že jim nevěříš.V každém případě tě budou nenávidět" Nikoló de M.

Offline Saladin

  • EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • Příspěvků: 9585
  • I' ll be back!
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #64 kdy: Listopad 20, 2016, 11:23:51 odpoledne »
Krym a i Sevastopol samotný byly dvě, ve své podstatě velmi autonomní enklávy, proto také Krym měl své poslance, na rozdíl od Luganské a Doněcké oblasti (o dalších oblastech = krajích Ukrajiny nemluvě). Tedy, byla to Ukrajina, ale se značnou mírou autonomie.

"Věžlivie Ljudi", neboli, "Zdvořilí lidé" skutečně ochránili Krym před krvavými potyčkami, které by přerostly v občanskou válku a prolitou krví podloženou nenávist. Až se situace uklidní, a bude to hodně brzy, tedy, pokud Donalda Trumpa nepozvou na výlet do Dallasu, tak Krymčané a Ukrajinci z Oděsy, Nikolaeva, Záporoží, tedy nejbližší sousedé, budou spokojeně spolupracovat. Nebude mezi nimi prolitá krev.

Zdvořilí lidé nemuseli moc střílet, jen byli vždy všude včas a svou fyzickou přítomností zabránili potyčkám a i průnikům horkých hlav ze Západní Ukrajiny. Měli zkrátka technologicko - taktickou a zřejmě i informačně - špionážní převahu, proto referendum proběhnulo v klidu a bez excesů. Ochrana pořádku na Krymu byla excelentně provedená vojenská operace. Žádná okupace, jen obsazení neuralgických bodů na teritoriu, kde oficiální moc ztratila mocenskou kontrolu.

Dovedete si někdo představit, že by se Rusko pokusilo obsadit Aljašku? Americká vojenská základna v Sevastopolu by bylo něco podobného. Zahnali Rusko do kouta a proto Rusové kousli.

Označkovali si své teritorium, a neuhnuli.

Doporučujin shlédnout film Krym - cesta do vlasti. Ano, je to propaganda, ale vše, co tam popisují se reálně stalo. Janukovičova kolona byla pronásledována, a kdyby nezasáhnuly speciální jednotky RF, tak by je rozstříleli z velkorážných kulometů.. Z Kyjeva vyrazil do Simferopolu vlak plný střelnými zbraněmi ozbrojených chuligánů, přičemž podotýkám, že na Ukrajině je trestné mít i delší nůž.. Na nádraží na ně čekali chlapi s obušky a improvizovanými ocelovými štíty, které začali vyrábět v momentě, kdy se o odjezdu vlaku z Kyjeva dozvěděli. Bijci se to dozvěděli včas a tak zastavili vlak a raději vystoupili..

Ve filmu je zmiňována nejméně jedna situace, kdy horlivý ukrajinský důstojník hodlal nařídit ostrou střelbu do neozbrojených lidí, a zabránili mu v tom jen "včas" se objevivší "Zdvořilí lidé". Tak místo povelu ke "strelbě na paražénie" zavelel vpravo bok a pochodem vchod. Všechny situace byly sice natočeny s patosem, ale mají reálný základ.

Znám lidi z Krymu a nikdo z nich nelituje toho, že jsou součástí Ruska. Chystám se tam na dovolenou, dám vědět.  8)
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

Offline Saladin

  • EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • Příspěvků: 9585
  • I' ll be back!
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #65 kdy: Listopad 20, 2016, 11:25:09 odpoledne »
neboj ... já už na toho prolhaného hulvátského a arogantního děda vševěda reagovat nehodlám. Může si své lži a trapná obvinění plivat jak chce.

Marave, moc to hrotíš.. Volume do leva, prosím..
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #66 kdy: Listopad 20, 2016, 11:29:56 odpoledne »
Nebojím se a děkuji. Umět obhájit svůj názor má jistě svou cenu a vědět, kdy je to důležité rovněž. Největší válečníci jsou prý ti, kteří dovedou válce zabránit tím, že přesvědčí protivníka, že se mu to prostě nevyplatí....a také ti, co vědí, že má smysl bojovat pouze v určitých situacích, kdy je šance na udržitelnou výhru....Vést zdlouhavé vysilující a nikam nevedoucí boje je opakem této historicko moudrosti...Takže ještě jednou děkuji.

Offline Saladin

  • EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • Příspěvků: 9585
  • I' ll be back!
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #67 kdy: Listopad 20, 2016, 11:37:09 odpoledne »
Ano, jinými slovy jsi řekl starou pravdu, že děla jsou posledními argumenty králů, a potvrdil jsi tvrzení starých bolševiků z KSB/DVTR (Pohádky strýčka Valerie Viktoroviče), že fyzická válka je nejnižší priorita řízení. Kdo se musí uchýlit k válce, ten veřejně přiznal, že prohrál na všech vyšších prioritách řízení.
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

SoňaR

  • Host
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #68 kdy: Listopad 20, 2016, 11:37:44 odpoledne »
Takže Krym.... ač měl částečnou autonomii, přesto byl součástí Ukrajiny a tudíž podléhal jejímu vedení a jejím zákonům. Z toho, když to zkrátím a nebudu popisovat všechny důvody, vyplývá, že referendum vyhlášené na Krymu, jeho následné odtržení a připojení k Rusku bylo nezákonné a tudíž by nemělo být platné. Pozor- teď nehodnotím, zda to bylo nebo nebylo dobré rozhodnutí, ohledně toho se informace značně různí, takže to hodnotit ani nehodlám.
Okupace Krymu. Rusko mělo s Ukrajinou údajně smlouvu o pronájmu některých vojenských základen a mohlo mít na Krymu max 25 tisíc vojáků. To ale zcela jistě neznamená, že tito vojáci obsadí správní budovy, ukrajinskou vojenskou základnu a letiště. Do začátku krize jich tam bylo okolo 15 tisíc, zbytek do těch 25 tisíc tam byl urychleně poslán "aby tam pomohli udržet pořádek". Z jaké pozice??? Jednoduše řečeno to znamená, že vojáci jednoho státu (Rusko) neoprávněně zasahovali v jiném suverénním státu (Ukrajina).
A tak by se dalo pokračovat. Je to složitá otázka a média ji ještě více komplikují. Nicméně musím zde upozornit na jednu skutečnost - na několika "alternativních" webových stránkách (hlásících tu pravou pravdu, kterou se v médiích nedozvíme) jsem našla navzájem si podobné články popírající okupaci Krymu. Menším pátráním jsem došla k téměř totožnému článku vydaného ruským médiem.

Offline votroubek

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 5151
  • do nebe si bereme to, co jsme v životě rozdali....
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #69 kdy: Listopad 20, 2016, 11:47:26 odpoledne »
Ano, zákony jsou zákony, a tak kat popravil mého děda zcela v souladu s tehdejšími platnými zákony.
Navíc, podle vyššího principu mravního, zločin na tyranu není zločinem.....
Takže si lidi na krymu určili, kam chtějí patřit, bez ohledu na názor ukrajiny, církve, papeže, unie buzerantů a mnoha dalších, kteří by do toho chtěli kafrat.
Pravdu má většina a většina obyvatel krymu hlasovala tak, jak chtěla. Upřímně, chtěli byste patřit pod porošenka s jacenjukem, nebo pod putina?
Že s námi někdo nesouhlasí, že má jiný názor nemůže být důvodem k nepřátelství.Je to jen jiný názor, nic jiného. Drtivá většina lidí má jinej názor, než já a modlím se, aby to tak zůstalo.....

Offline Saladin

  • EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • Příspěvků: 9585
  • I' ll be back!
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #70 kdy: Listopad 20, 2016, 11:56:38 odpoledne »
Ano, z čistě právního pohledu máš pravdu. Stejně neligitimní bylo i vytvoření Kosova.

Ukrajina sice de iure vládnula Krymu, ale de facto už nikoliv. Vojáci by stříleli do civilistů, do jiných vojáků..

Chuligáni z Kyjevského expressu byli také důkazem rozpadu státní moci na Ukrajině. Ten vlak z Kyjeva vůbec neměl vyjet, všichni, kdož přišli na nádraží v Kyjevě měli být zatčeni, odsouzeni za nedovolené ozbrojování a uvězněni na mnoho let. To se nestalo a dalo to minimálně morální právo RF (V.V.Putinovi) ochránit životy tisíců lidí..

Takže, z hlediska práva "zdvořilí lidé" neměli co pohledávat na území za branami základen RF na Krymu, ale ti nelegálně ozbrojení chuligáni tam také něměli co pohledávat.. Nebýt Ruska, byla by tam válka nako na východě Ukrajiny. Dávám, spolu s Votroubkem přednost "okupací naoktrojovanému  míru a prosperitě" před "dočasnou teritoriální celistvostí" za cenu občanské války.

Inu je stará pravda, že velké národy se chovají jako pasáci a malé národy se chovají jako prostitutky..
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

Offline Saladin

  • EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • Příspěvků: 9585
  • I' ll be back!
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #71 kdy: Listopad 20, 2016, 11:58:25 odpoledne »
Ano, zákony jsou zákony, a tak kat popravil mého děda zcela v souladu s tehdejšími platnými zákony.

Byla to nacistická sekera nebo komunistická šibenice?
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

SoňaR

  • Host
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #72 kdy: Listopad 21, 2016, 12:21:23 dopoledne »
V Kosovu byla jiná situace a i přes to to bylo velmi citlivé téma. A pokud vím, Rusko ho dodnes neuznalo.

Dávám přednost jednání.

Offline Saladin

  • EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • Příspěvků: 9585
  • I' ll be back!
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #73 kdy: Listopad 21, 2016, 12:58:54 dopoledne »
Kosovo je srbská Hora Říp.. Nastěhovali se tam Albánci a vyplemenili původní obyvatelstvo..

Na druhou stranu, dobře jim tak, Srbům.. Aby si mohli splnit sen o Velkém Srbsku, tak zavraždili Františka Ferdinanda d´ Este a rozbili Rakousko - Uhersko, protože věděli, že po Františkem Ferdinandem plánované federalizaci R-U by už nebyl na jihu dostatek národnostního pnutí.. Zrodili se (Jugoslávie) z války a válkou zaniknuli.. Stejně jako zlodějnou a zradou založená republika Československá také jednou na zlodějnu a zlodějsko - zrádcovské politiky dojede, trápí nás to už od první republiky..
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

Offline votroubek

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 5151
  • do nebe si bereme to, co jsme v životě rozdali....
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #74 kdy: Listopad 21, 2016, 07:14:20 dopoledne »
Dědovi usekli hlavu fašouni na gilotině.Však i já dávám přednost jednání, a ne válce. Ti důležití si to vyjednali a jsou s tím spokojení.Na ukrajině, jako fašistickém státu nějak nezáleží. Je odsouzena k prokletí na mnoho let.

Offline Saladin

  • EMERITNÍ PREPPER
  • *
  • Příspěvků: 9585
  • I' ll be back!
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #75 kdy: Listopad 21, 2016, 08:26:32 odpoledne »
A představ si, Votroubku, že nastávající západoněmecký důchodce Weiss chtěl od Československa potvrdit roky odpracované v sekerárně na Pankráci..
Co jednomu nemožno, to všem dohromady snadno..
(Cyril František Kampelík - zakladatel družstevního hnutí)

Offline chodec

  • ***
  • Příspěvků: 69
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #76 kdy: Listopad 22, 2016, 10:53:12 odpoledne »
,

Offline TNT1973

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 1803
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #77 kdy: Leden 13, 2018, 08:04:32 dopoledne »
dam tento članok sem.tyka sa to čiech ale aj slovenska.prof. keller odpoveda na otazky co nas čaka za pol roka ohladne imigracie schvalenej bruselo,ale aj na dalsie otazky.z mojho pohladu dost zaujimave

http://www.parlamentnelisty.sk/arena/rozhovory/Profesor-Keller-EU-nam-dala-ultimatum-mame-niekolko-mesiacov-na-to-aby-sme-dobrovolne-prijali-migrantov-ktorych-pocty-nam-predpise-zvlastny-urad-v-Bruseli-296861
az zomrie posledny strom a posledna rieka bude otravena a posledna ryba bude chytena,az potom si uvedomime,ze penazi sa nenajeme!

         nacelnik Seattle 1854

SoňaR

  • Host
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #78 kdy: Leden 13, 2018, 10:07:08 dopoledne »
No dalo se to čekat. Nezbývá než doufat, že naše vládnoucí elita tento tlak ustojí a neustoupí. Třeba i za cenu pokut. Hynek to tuhle někde pěkně připodobnil. Že to je jako kdyby v bytovém domě prasklo potrubí a do několika bytů proudila voda a vytopila je. A místo aby se řešilo to prasklé potrubí, tak by se šlo za ostatními majiteli bytů, aby své byty otevřeli a nějakou tu vodu nechali odtéct k nim.

chpslst

  • Host
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #79 kdy: Leden 14, 2018, 10:18:41 dopoledne »
Prdlajs sa rozpadne. Všetky tie pravidlá a predpisy dávajú dokopy najlepšie mozgy eu. Sic sú do bezpohlavne zvratene bytosti ale nesmieme podceňovať ich talent. Uvaria nas ako v Orvelovi...

Offline votroubek

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 5151
  • do nebe si bereme to, co jsme v životě rozdali....
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #80 kdy: Leden 14, 2018, 11:51:10 dopoledne »
no,uvidíme, jak dlouho se udrží eurohujerská říše.....tisíc let to nebude.....kdyby někdo při štěrchání klíčema řekl, že bude tři čtvrtě milionu lidí bez domova a téměř dva tisíce nedospělých sebevrahů, kterým se to podaří, Každej boží rok, tak nevím nevím, jak by to dopadlo. Ale ta žába v hrnci taky neumí vyskočit....

Offline plenty

  • Moderátor
  • *****
  • Příspěvků: 2710
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #81 kdy: Leden 14, 2018, 01:52:47 odpoledne »
Aj Veľké ríše padli na prkotinách  :pa:
Nemožno predať pôdu, po ktorej chodia ľudia.

Offline votroubek

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 5151
  • do nebe si bereme to, co jsme v životě rozdali....
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #82 kdy: Leden 14, 2018, 01:58:58 odpoledne »
no, možná jsem jeden z největších odpůrců eurounie, ale zase chápu, že tenhle byrokratickej moloch bude mít obrovskou setrvačnost.....

Offline Thor

  • ***
  • Příspěvků: 47
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #83 kdy: Duben 14, 2019, 12:13:41 dopoledne »
jestli že bude vrchnost pokračovat jako doposud vypuknou třídní boje

Offline votroubek

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 5151
  • do nebe si bereme to, co jsme v životě rozdali....
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #84 kdy: Duben 14, 2019, 08:06:34 dopoledne »
No, vlastně se já osobně neobávám tolik války světové, jako občanské. Nakonec  to je důvod, proč jsem prepperem, nikoli nějaká válka támhle kdesi, ale obavy z vnitrostátních půtek a pogromů. Ty budou bez pravidel a bez náznaku respektu.

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #85 kdy: Březen 15, 2020, 04:06:59 odpoledne »
Hodím to sem, protože to zavání politikou....ale pan premier bojuje statečně na mnoha frontách a právě si chce úpravou zákonů zajistit beztrestnost....a to pěkně za nouzvého stavu země, kdy na ostatní občany státu platí přitěžující kolnosti za trestní činy....
Aneb jak někdo umí využívat situaci....a pak se na nás zase bude usmívat a tvrdit,m že on přeci nic neporušil, jednal přeci podle práva, které si sám pokroutil podle potřeby a slovutní právníci ho za patřičné brebendy budou hájit....Aneb dejte mi kontrolu nad financemi a je jedno, kdo dělá zákony....čípak že je to citát.....????

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/babis-na-jednani-vlady-mimoradne-zaradil-paragrafy-ktere-mu/r~1a2df6ea669d11ea9d74ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_content=default&utm_term=position-1&utm_campaign=Aktualne

Offline Akutol

  • Super realisti
  • *
  • Příspěvků: 2306
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #86 kdy: Březen 15, 2020, 08:41:30 odpoledne »
Aj Veľké ríše padli na prkotinách  :pa:
To je výstižné! Som zvedavý ako si poradíme s touto prkotinou čo nam sada na pluca aj ekonomiku...

Offline MaunaKea

  • Praktikující prepper
  • *****
  • Příspěvků: 3625
  • Mus uni non fidit antro.
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #87 kdy: Březen 16, 2020, 01:12:27 odpoledne »
Řikál jsem to dříve a mohu to v nastávající krizi jen potvrdit....Babiš řeší na 1. místě Babiše, to jak vypadá, jak schrábnout něčí práci a úspěch, jak a na koho svalit odpovětnost za nezdary, jak se vetřít do přízně, nasadit klukovsky upřímný kukuč a získat výhodu slibováním či zastrašováním, jak marketingem zmanipulovat dav....nic nového a je v tom opravdový profesionál. K tomu si uvědomte, že je to velmi inteligentní, pracovitý a naprosto bezskrupulozní člověk s neuvěřitelným vlivem na ekonomické, informační i systémově správní a mediální oblasti. Kdo z normálních lidí oplývajících svědomím, by měl za krizového stavu státu tu drzost podstrčit návrhy zákonů upravující vlastnictví...ale on řeší snad osobně nákupy roušek a možná, že je doma po večer s manželkou snad i sám šije a palcem u nohy telefonuje dceři, aby přečkala noc na ambasádě, než pro ni zaletí vládní speciál....nebo mu vypomůže "konkurent" Kelner....inu krize vždy vytváří informovaným a bohatým příležitosti....ale mělo by se tak dít v rámci pravidel....a je jen na voličích, zda se zase nechají v těžkých nadcházejících časech obalamutit a uplatit, ab yse ta pravidl azase přizpůsobila jedincům...Ono nejde o to posilovat antibabišovské hnutí...toho on hbitě využije nakrčí se udělá chudáčka, co se obětoval pro blaho národa....jde o to si uvědomit, že na konci tohoto řetězce je obyčejný člověk - volič, kterému se nakonec všechny tyto "praktiky" těžce nevyplatí v konečné podobě, kdy tento systém dosáhne vrcholu....je profesionálně manipulován, omezován úřady pod vlivem, odsuzován soudy stranícími...a to vše je závislé na jedinci či malé skupině osob neboli velice snadno zranitelné....naprostá většina příznivců ANO je totiž nemyslící stafáž. Pod slupkou zdánlivé demokracie se tak vytváří systém závislý na jedincích, dotacích, s vysoce přeregulovaný trhem postaveným na čím dál tím vyššímu přerozdělování, který omezuje kreativitu, produktivitu a nakonec i slobodu. Jak se ale přesvědčujeme právě nyní vyšší bezpečnost nám jako kompenzaci nenabízí...Hranice jsou nechráněné, armáda poddimenzovaná početně, materiálově i finančně, strategické zásoby nevhodné nebo nedostatečné...ale přesto jsme na tom stále lépe, nežli průměr EU....jenže právě jsme v krizi a je třeba hlídat, aby ji vládnocí elita nevyužila k utužení pravidel, která je udržují při moci na úkor zbytku. Protože nyní se již bojuje o to, jak a v jakém režimu se dožijeme krize příští....a bylo by velice moudré, aby si to voliči uvědomili. Je očividné, že nás pandemie viru zastihla jako společnost nepřipravené, ač varování přišla a bylo pár týdnů na to něco dělat....nyní je čas připravit se na krizi ekonomickou, která se na tu virovou nejspíše nabalí. Nejde o to šířit paniku, ale racionálním uvažováním minimalizovat ztráty, zachovat a pokud možno ozdravit systém a nepřízeň přežít.

Offline BartH8

  • ***
  • Příspěvků: 1946
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #88 kdy: Březen 16, 2020, 02:12:23 odpoledne »
... jen to zdravotnictví trochu hapruje kvůli chybějícím respirátorům, i když ne vinou doktorů, ale neschopné vlády...

Nesouhlasím. Je tak nastavená celá společnost. Nikdo po ničem nepátrá dokud není průser. A je jedno jestli je u kormidla Petr nebo Pavel.


To už můžeš rovnou napsat: tohle by se za komunistů nikdy nestalo.
Dobré časy dělají slabé muže.
Slabí muži dělají špatné časy.
Špatné časy dělají silné muže.
Silní muži dělají dobré časy.

www.no-deal.eu

Nalim

  • Host
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #89 kdy: Březen 16, 2020, 03:23:24 odpoledne »
Kontrolní otázka, soudruzi:
Jakou řečí mluví největší skupina prepperů v Česku?
- vietnamsky!

Zatímco pracovníkům českých prodejen často i základní ochranné prostředky chybí, vietnamští obchodníci mají roušky, veškeré dezinfekční prostředky a ochranné rukavice už několik týdnů připraveny.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vietnamska-komunita-dostala-na-koronavirus-navod-predem-ale-obava-se-cechu-93406?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=315400&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

Offline Loki

  • ***
  • Příspěvků: 1235
  • I'm the Key I'm the Gate
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #90 kdy: Březen 16, 2020, 04:23:12 odpoledne »
Tohle všichni víme. Také to, že oni budou v PA první na ráně a schytají to fatálně. Nech to být.

Nalim

  • Host
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #91 kdy: Březen 16, 2020, 05:30:13 odpoledne »
ČNB snížila o půl procentního bodu základní úrokovou sazbu, takzvanou 2T repo. Je připravena k dalšímu uvolnění měnové politiky, uvedla v prohlášení k mimořádnému zasedání bankovní rady. Navíc bude sledovat nadměrné výkyvy kurzu koruny. V bankách vidí dostatek likvidity, ale preventivně upravila pravidla měnových operací k dodávání likvidity bankám.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/on-line-nakaza-nici-dalsi-byznys-93294?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

Nalim

  • Host
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #92 kdy: Březen 16, 2020, 08:53:19 odpoledne »
Jak je mým blbým zvykem, ještě podotknu:
- krajský špitál, pod který spadá uzavřená zóna Litovel - Uničov, nemá čím testovat
- nějaká laborka nabízí testování za zhruba třetinovou cenu oproti státnímu monopolu, kapacitu má slušnou
- Stát nemá zájem.
- Je to ještě pořád Něčí už ale omluvitelná neschopnost, nebo Něčí zlý/populistický úmysl, navíc ve vypjaté situaci?

Offline BartH8

  • ***
  • Příspěvků: 1946
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #93 kdy: Březen 16, 2020, 10:29:13 odpoledne »
@sedlák stát je systematicky rozkrádán 30 let. A ty napíšeš že za nynější nedostatky může tahle vláda. S tím nemůžu nikdy souhlasit.
Za zásoby v nemocnicích taky nemůže vláda, ale zřizovatel. No a jak se dojí těch 30 let stát, tak stejným způsobem se dojí i kraje.
Fakultní nemocnice v Olomouci měla před touto krizí papírově na skladě 150 respirátorů. Fyzicky jich tam bylo 45.

Bylo by dobré neléčit si tady komplex z vlády. To nikomu nepomůže a snad ani moc lidí nezajímá.


PS: v 89 bylo 12 nemocnic s 15 000 lůžky s rozvodem vzduchu. To ten Babiš stihl rychle zničit teda..
Dobré časy dělají slabé muže.
Slabí muži dělají špatné časy.
Špatné časy dělají silné muže.
Silní muži dělají dobré časy.

www.no-deal.eu

Offline BartH8

  • ***
  • Příspěvků: 1946
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #94 kdy: Březen 17, 2020, 06:21:10 dopoledne »
Promiň. To s tou protistranou jsem nějak zapoměl než jsem napsal odpověď. Už bylo dost pozdě  :D
Za to že je to v prdeli nemůže nynější vláda. Ta jen vesele pokračuje v nastaveném kurzu. A polocičatým řešením, jako například karanténa/nekaranténa, tomu taky moc nepomáhá...
Dobré časy dělají slabé muže.
Slabí muži dělají špatné časy.
Špatné časy dělají silné muže.
Silní muži dělají dobré časy.

www.no-deal.eu

Nalim

  • Host
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #95 kdy: Březen 17, 2020, 07:18:54 dopoledne »
Za to že je to v prdeli nemůže nynější vláda. Ta jen vesele pokračuje v nastaveném kurzu.
Mýlíš se. Když organizovaná skupina gaunerů např. přepadne banku, nerozhoduje, kdo tam vlítnul první, a kdo poslední. Prostě organizovaná skupina "udělala" banku.

Teprve následně u soudu se zjišťuje, kdo z nich vlastnoručně oddělal tu pokladní - ten vyfasuje špagát - ale do chládku jdou VŠICHNI, co se na tom aktivně podíleli.

Pravdu máš ale v tom, že tohle schéma platí "jen" tam, kde ta organizovaná skupina gaunerů nemá vyfasovanou doživotní imunitu. Té se bojí i leckterý zbabělejší soudce.

Offline BartH8

  • ***
  • Příspěvků: 1946
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #96 kdy: Březen 17, 2020, 07:38:00 dopoledne »
Ok. Edit. Můžou za to vlády od 90 do teď. A nemyslím že korona na tom něco změní.
Dobré časy dělají slabé muže.
Slabí muži dělají špatné časy.
Špatné časy dělají silné muže.
Silní muži dělají dobré časy.

www.no-deal.eu

Offline sahaw

  • Minimalista
  • *****
  • Příspěvků: 3652
    • Forum Chedrbí
Re: Česká hospoda vs. Pražská kavárna
« Odpověď #97 kdy: Duben 04, 2020, 05:36:42 odpoledne »
Tak co Rusko v Itálii? Jen špionáž a PR akce nebo tam něco dělá?